Taekwon-Do

Status
Zamknięty.
Odp: Taekwon-Do

Rozpierdalacie mnie waszym podej?ciem do sztuk walki. Naogl?dali?cie sie filmik?w o Teakwon-Do to teraz nagle wszyscy polecicie si? tam zapisa? bo to jest najlepsze.

Poza tym te rozkminy co bym zrobi? z tak? osob? kt?ra trenuje np. aikido, a co bym zrobi? z osob? kt?ra trenuje "co? innego" te? s? dziecinne i g?upie.
Nie wywy?szam ?adnej sztuki walki nad inn?, nie m?wie ?e wygra?bym z bokserem i roz?o?y? go jednym ciosem. Co by si? wydarzy?o przekonaliby?my si? dopiero na macie.

?wiczy?em za dzieciacka przez 2 lata aikido. Potem mia?em d?ug? przerw? bo 4(?) lata i zacz??em trenowa? capoiera. Co prawda dopiero niedawno ale ju? umiem jakie? tam podstawy no i poprawi?em kondycj?. Dla mnie to g??wnie po to. W capo bardziej "rozwijam si?" p?ki co nie jestem jaki? tam mastah. Chocia? nie chcia?bym takich m?yn?w na ulicy to gdybym mia? ju? si? bi? to robi?bym to g??wnie r?koma a n?g u?ywa?bym do trzymania przeciwnika na dystans, no albo gdyby by? niski to jedno kopni?cie ?eby go zgasi?.

Jak dla mnie Teakwon-do to jedna z szybszych i ciekawszych sztuk walki jednak s? jeszcze inne na kt?rych te? warto si? skupi?. Wam ?ycz? powodzenia i jak najmniej poskr?canych kostek. =D

Nie przypad?o mi do gustu :< ale z?e nie jest :> W moim mie?cie nie ma raczej takich trening?w. Wol? boks oraz MMA :)

Jutro mam Mistrzostwa Polski... ?yczcie mi szcz??cia w walkach (tylko tam mia?em kwalifikacj?) O 6.00 wyje?d?am z Legnicy i jad? na Mazowsze :D

@Od?wie?am
Mistrzostwa Polski w Mazowszu.

Dolny?l?sk (reprezentowa?em je) posiada?o ponad 200 pkt za? drugie miejsce Mazowsze posiada?o 140 pkt.

Dolny?l?sk pozdrawia przegrane Mazowsze po raz trzynasty \o/

1zgx206.png

(Kopni?cie by?o robione bez rozgrzewki)

@Od?wie?am
Mistrzostwa Polski w Mazowszu.
Dolny?l?sk (reprezentowa?em je) posiada?o ponad 200 pkt za? drugie miejsce Mazowsze posiada?o 140 pkt.
Dolny?l?sk pozdrawia przegrane Mazowsze po raz trzynasty \o/
(Kopni?cie by?o robione bez rozgrzewki)

Po raz trzynasty? Heh, bez urazy nie wy?miewam Cie ale ty mi na tyle wygl?dasz ; ).
Kt?ry raz startujesz w zawodach?

Co do kopni?cia, a? takie trudne to przecie? ono nie jest, to troch? ponad 90* ; d

down.
No wytrzyma?em :D
Notka moderatorska:
Usuwam zdj?cie z cytatu

Ostatnio edytowane przez moderatora:

@Up
Nie m?wi? ?e to ja sam wygra?em ale ca?y Dolny ?l?sk! Ja akurat na tamtych zawodach nic nie zdoby?em. Skoro kopni?cie ?atwe to bez rozgrzewki kopnij to sobie na g?ow? i wytrzymaj 5 sekund :)

@Edit
To moje czwarte zawody. (1 MP - Mistrzostwa Polski)

@Rifreszzzzzzzz
@NjuRifreszxzzzz
@Refreszzzzhhhzhzh
@Refreshhhh
Co zainteresowanie tak zmala?o?
@Rifreshhgghh
Wiadomo?? kt?r? wpisa?e? jest za kr?tka. Prosz? wyd?u?y? swoj? wypowied? do przynajmniej 15 znak?w.

Notka moderatorska:
Temat mo?na od?wie?a? maksymalnie 3 razy pod rz?d. ??cz? posty dla wi?kszej przejrzysto?ci tematu.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry