What's new
  • logo_cipsoft
    Latest servers:
    New servers will open on: 19th Feb 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Tajemnice Rookgardu...

Status
Not open for further replies.

RizzCone

New User
Reaction score
0
Zawsze Bylem ciekaw czy CipSoft mowi prawde np. o tym ze na rooku sa do zdobycia brass legi, spike sword. Napiszcie cos o tym moze nawet ktos z was ma spike sworda?

GM Dangeros

New User
Reaction score
0
Odp: Tajemnice Rookgardu...

Nikt nic nie wie Cipsoft jest skryty ale jedna osoba w tibii kiedys zdobyla spike sworda
to sa zagadki do rozwiazania

LPpl

User
Reaction score
0
Zawsze Bylem ciekaw czy CipSoft mowi prawde np. o tym ze na rooku sa do zdobycia brass legi, spike sword. Napiszcie cos o tym moze nawet ktos z was ma spike sworda?

Nie s?ysza?em, aby CipSoft kiedykolwiek m?wi? ?e takie przedmioty mo?na zdoby? na Rookgaardzie. I nie Brass Legs tylko Brass Armor. :D I nie ma jeszcze porz?dnych dowod?w na to, ?e kto? ma Spike Sworda (by?y zdj?cia, ale prawdopodobnie fake'i), za wyj?tkiem jednej osoby (nie pamietam nicku) kt?ra dzi?ki temu, ?e CM j? przeni?s? na main otrzyma?a od ludzi kilka przedmiot?w niedost?pnych na Rookgaardzie.

OMFG! Ile powt?rze?. :p Przepraszam za nie.

Pozdrawiam, LPpl!

RizzCone

New User
Reaction score
0

No to wyraznie pomylilo mi sie, ale nie sadzicie ze gdyby mial spike sworda na rooku szybko by go sprzedal? pozatym legi tez mozna zdobyc czytalem na innych forach o tym i ludzie sie wypowiadali na ten temat.

lolakr

Active User
Reaction score
2

cipsoft raczej m?wi prawd? mo?na zdoby? te itemy tylko trzeba szuka? muy?le? i robi? wiele rzeczy oczywi?cie nie ma dowodu ?e one naprawde s? do zdobycia ale jak si? chce to mo?e mo?e kiedy? si? znajdzie

Herun

User
Reaction score
9

Znam osob?, kt?ra wie jak zdoby? spike sworda, ale pomy?lcie jak pokorny (humble) mo?e dotkn?? tego miecza skoro w tym mieczu zachowane jest wszelkie z?o? Ja od zawsze twierdze, ?e te wszystkie itemy s? do zdobycia.

Pami?tajcie. 80% nagrody z questa to wiedza.
Pozdrawiam
Herun

Vigor

User
Reaction score
0

Jestem ciekawy nawet jak kto? mia? tego sworda to czemu nie rozpowiedzia? z k?t :( wiem ?e chce by? jedynym kt?ry go posiada ale mnie na przyk?ad ciekawo?? z?era :D Nie jestem jakim? wielbicielem rooka i ma?o wiem o nim, ale jestem ciekawy jakie s? najsilniejsze potwory i co jest do zdobycia :D Pewnie te pytania nurtuj? wszystkich wiec licz? na jakie? podpowiedzi sensownej :p

POZDRO...

matrix880

New User
Reaction score
0

Spike sword to marzenie ka?dego kto gra na rooku :D ale jak ja bym wiedzia? jak zdoby? spike sword to nikomu bym nie powiedzia? :p

Vinox-12-12

New User
Reaction score
0
Tajemnice Rookgardu...

Slyszalem hitori? o Minotaurze magu :) i o trupach, ?e trzeb atrupy gdzie? tam polo?yc nacisn?c dzwignie i zamienia sie to na Spike Sword mo?e marzenie... :p

FMA

Advanced User
Reaction score
11

Pf... Te? jestem tego ciekaw! Skoro mo?na sprzeda? Brass Armor u NPC , najprawdopodobniej , mo?na i go zdoby? ;)!
Ciekawostka w tym , ?e jak ?
Mam nadzieje , ?e kiedy? komu? si? ta sztuka uda , a zarazem nie rozpowie jak to zrobi , lecz zachowa to w tajemnicy , by na rookard wr?ci?a atmosfera szukania , rozwi?zywania , a nie maniakalnego bicia lvl... ; )

B

Budzik

Guest

ja s?ysza?em o spike swordzie nawet pr?bowa?em go z kumplem zrobi?, ale nie uda?o si? go zrobi? gdy?:
-Nawet nie wiedzieli?my czy on istnieje(chodzi o ustawienie si? w tych 2 miejscach i znika spike sword p??niej z tymi cia?ami)
-kumpel si? nie przyk?ada?
-(i to g??wna) z haczyli mnie

I tak znaj?c ?ycie bym nie zrobi?, ale chcia?em tylko sprawdzi?.

S?ysza?em o mino magu, vampirze, tarantuli i ghulu (z potwor?w chyba tyle)
z itemek s?ysza?em o:
-wy?ej wymienionym spike swordzie (w sumie te? loot z vampira)
-taurus mace (loot z mino maga)
-brass armor (loot z mino maga)
- scale armor (loot z ghula)
- brass legs (loot z tarantuli)
- plate armor (loot z tarantuli)
- steel helmet (loot z tarantuli)

i itemki kt?rych na roku moim zdaniem nie powinno by? bo gdy by by?y gra na roku by straci?a sens(na szcz??cie nikt ich nie ma).

- time ring(loot z tarantuli)
- ice rapier(loot z vampira)
- vampire shield (loot wiadomo z czego)

s?ysza?em jeszcze o enchanted rose kt?ra pono? otwiera ?cian? z kt?r? jest ghul.

I to chyba tyle. Jak sobie co? przypomne to napisz?.

M@rtin

#mistrz
Reaction score
114

@up
Cz?owieku, sko?cz wreszcie z tymi bajkami o Vampire. O tarantuli, spike swordzie itp rozmawiamy poniewa? mo?na go zobaczy?. A gdzie widzia?e? vampira? Daj ss'a z vampirem na rooku to dopiero mo?emy pogada?. Ja te? sobie mog? wymy?li? ?e widzia?em na Rookgaardzie Demona.

ps. nie my?l sobie ?e Ci? nie lubie albo co? ale ja po prostu nie lubi? gdy kto? wprowadza ludzi w b??d i jest ?wi?cie przekonany ?e ma racj? :).

Co do Brass Armor'a to kiedy? wypada? on z Minotaur?w zamiast chain armora, dlatego da si? go sprzeda? w sklepie bo nie wykluczone ?e ludzie jeszcze go posiadaj?.

@down

No nie sprzeda? by ale kiedy? by?o tego tak du?o jak chain armor?w wi?c cena zosta?a i mo?liwo?? sprzedania te?.

Last edited:

Herun

User
Reaction score
9

@up

Co do Brass Armor'a to kiedy? wypada? on z Minotaur?w zamiast chain armora, dlatego da si? go sprzeda? w sklepie bo nie wykluczone ?e ludzie jeszcze go posiadaj?.

Przecie? nikt takiej rzeczy nie sprzeda?by w sklepie za 150gp... Mo?liwe, ?e to co? w rodzaju wskaz?wki.

Tarantula ma znaczenie RPG. Ona "rodzi" poison spidery i one wychodz? przez ten tunel. W?tpi?, ?eby da?o si? do niej dosta?.

Nawet nie wiedzieli?my czy on istnieje(chodzi o ustawienie si? w tych 2 miejscach i znika spike sword p??niej z tymi cia?ami)

"z tymi cia?ami" to jest fake Shadow Rexa.

Pozdrawiam
Herun

Yenzen

Active User
Reaction score
2

Czy wy w ko?cu przestaniecie gada? o mino mage room?
Ten teleport nie dzia?a, wi?c nawet je?li:
-kto? otworzy? by drzwi
-zabi? mino maga
-otworzy? nast?pne drzwi
to i tak by m?g? se chodzi? po teleporcie, i nic by si? nie dzia?o.
To tak jak, mhhhm, ziemia.

Z cia?ami to prawda, wymy?li? shadow rex, ale trzeba przyzna? ?e ch?opak ma wyobra?ni?.

Ja ju? pr?dzej uwierz? w golden key master slayera, ni? w te wasze teleporty.

A co do tego filmiku by shadow rex - ja wiedzia?em od 1 obejrzenia ?e to fake, ani na sekund? nie pomy?la?em ?e to mo?e by? prawda z jednego powodu - mia?em mapk? rooka, w kt?rej by? taki sam Quest room (ten z nagrod?, ss) jaki w mojej mapce . Taka sprawa ?e mapk? mia?em od do?? d?ugiego czasu, a filmik by? do?? nowy.

A takie rary jak: scale arm, brass arm, itp. maj? ludzie kt?rzy graj? ju? od d?ugiego czasu, tak samo jak to jest ze starymi ?wiatami - tam maj? w domkach demon legi, golden helmety, itp.

M@rtin

#mistrz
Reaction score
114

@Up

Ten key kt?ry posiada Master Slayer to nie jest ?aden key do mino mage room tylko to jest stary klucz do bear roomu.

Mietek911

New User
Reaction score
0

Na rooku nie ma brass armor ani spike sword, tych item niema i nieb?dzie no bo tylu ludzi by mialo to juz no dajcie juz z tym spokuj ludzie kurwa!!!

Mietek911

New User
Reaction score
0

Czy wy w ko?cu przestaniecie gada? o mino mage room?
Ten teleport nie dzia?a, wi?c nawet je?li:
-kto? otworzy? by drzwi
-zabi? mino maga
-otworzy? nast?pne drzwi
to i tak by m?g? se chodzi? po teleporcie, i nic by si? nie dzia?o.
To tak jak, mhhhm, ziemia.

Ty kolo nie nie wiesz to sie nie odzywaj jak ktos wszed? i abi? mino maga to nie cofa sie tylko sie teleporta kolo wyjscia przecierz sie by przez te jebane czry nie przechdzi? lol!!!

Mateusz7125

Advanced User
Reaction score
6

Cipsoft opowiada? tylko bajeczki takie jak mama opowiada dziecku na dobranoc. Brass legsy i Spike sword to itemy kt?rych nie mo?na zdoby? na rookgaardzie.

No c??, trudno si? m?wi...;/

Azzi

New User
Reaction score
0

Moim zdaniem na rooku czeka wiele zagadek do odkrycia : ) Kto wie, mo?e spike sworda mo?na zdoby?.. :)

Herun

User
Reaction score
9

Cipsoft opowiada? tylko bajeczki takie jak mama opowiada dziecku na dobranoc. Brass legsy i Spike sword to itemy kt?rych nie mo?na zdoby? na rookgaardzie.

No c??, trudno si? m?wi...;/

I tu si? grubo mylisz. Wy wszyscy jeste?cie tacy przyziemni. W?tpi? ?eby? co? wi?cej o ssq wiedzia?. Ja mam potwierdzenie, ?e ssq da si? zrobi?. Gdyby wszyscy ludzie byli takimi niedowiarkami nie odkryliby questu nawet na demon oak.

Pozdrawiam
Herun

Status
Not open for further replies.