What's new
  • logo_cipsoft
    Latest servers:
    New servers will open on: 19th Feb 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Tajemnice Rookgardu...

Status
Not open for further replies.
Reaction score
1
Odp: Tajemnice Rookgardu...

Co do tego ze Spike Sword jest na rooku to niemam watpliwosci .. .ale do zdobycia to on niejest.. Niema nikogo kto posiada ten ow item .. ani zadnego swiadka ktory by widal tego sworda u kogos... Dlamnie jest to zrobione na podpuche zeby zabic czas na rooku..

Jack

Senior User
Reaction score
59

Tak, ale kiedy? na tibia.pl by? w newsach screen, ?e gracz z Harmoni mia? 8 lvl i pokazywa? Spike Sworda innemu playerowi na trade, a tibia.pl da?a screena na stron? g??wn?.

Bazylej

User
Reaction score
0

Wedlug mnie cipsoft nigdy nie zrobi na to questy na rooku a jest to poto zeby dawalo smaczek w grze ...

Reaction score
1

No niby tak niby nie.. sam widzialem tego ssa... Ale moim zdaniem to byl fake.. sam potrafie zrobic lepsze .. czytalem tez wywiad ze jakims GMem w tibi odpowiedz byla taka na zadane pytanie czy SSq jest do wykonania... "Niemowie ze niejest on do zdobycia.. Ale jeszcze niedoszlo do nas zeby kiedykolwiek ktos go mial" .. ja osobiscie bawilem sie w tego SSQ ale nigdy mi sie on nieudawal.. jak to wam pomoze .. to idzcie Do Hyacynta czy jakos tak tam na wierzy on sprzedaje poty.. i napiszecie "magic" gada cos tam ze odczuwa ze w podziemiach ktos uzywa czarnej magi .. Pobawie sie jeszcze z tym Questem ale najpierw kupie sobie PaCCa.. xD :cool::D

patryk_vcf

New User
Reaction score
0

ja kiedy? na aldorze widzia?em jak ktos otworzy? mino maga strasznie du?o ludzi dedalo a gdy juz przyszli to drzwi by?y zamkni?te a widac bylo same dedy mino rowniez --->to jest zagadka<--- ktos ma klucz do mino maga tylko nie powie jak go zdobyc...

Nitro Vee

Kronikarz
Reaction score
20

Tak, ale kiedy? na tibia.pl by? w newsach screen, ?e gracz z Harmoni mia? 8 lvl i pokazywa? Spike Sworda innemu playerowi na trade, a tibia.pl da?a screena na stron? g??wn?.

By?y plotki ,?e gracz ten mia? go od kole?anki kt?r? cm tp na mainlanda i ona wzie?a kilka item?w i w tym spike sworda i mu go da?a. Nie wiem czy to prawda czy to plotka. Moim zdaniem nie da go si? zdoby?.

Bandtito

Advanced User
Reaction score
16

Wiecie co na jest filmik jak go?ciu wykonuje ten quest i szpanuje spike swordem, nie pamietam linku :p wpiszcie sobie w wyszukiwarke yt.pl Spkie Sword Quest i macie odpowiedzi

Pozdro
Bandtito.

Fron

Advanced User
Reaction score
8

To wszystko to plotki, jednak z tym teleportowaniem przez CM'a na maina to chyba prawda... Miejmy nadziej? ?e kiedy? kto? w ko?cu odkryje jak?? tajemnic? i zdob?dzie legendarne przedmioty na rooku...

//Tak, to z tym teleportowaniem to akurat jest prawda. CM teleportowa? gracza z rookgaardu na main. On kupi? tam itemy i spowrotem tp na rook. Spike Sworda da? koledze (Potty of Harmonia - chyba tak si? nazywa?). Lecz potem CM zabra? itemy.
M@rtin

Last edited by a moderator:
Reaction score
1

Wiecie bardziej wierze w to ze CM tepnal tego chara na maina niz to ze mozna go wykonac samemu .. Wczoraj z moja gildia "Polish Squad" probowalismy go wykonac chyba juz ze 7 raz i za kazdym razem cos niewychodzilo... Ale niepoddamy sie.. Ale mogli by jakos to ulatwic Cipsoft powinien dac chociaz male wskazowki co do tego questa .. Odzaru fala Roostayerow by szukala rozwizania.. A co do Shadow Rexa tego co mial SS na rooku to on to Zfakowal na otsie

PozdRo

Khizbu

User
Reaction score
2

Teoria z cia?ami potwor?w zosta?a obalona. Film shadow rexa okaza? si? fakiem, ale niesmak i nadzieja ludzi pozosta?a

kondzio XxX

New User
Reaction score
0

Mino Mag Jest :p :p kto go nie widzial??? (ten co nie byl na Carlin Sword Quest) Sa tam drzwi ale zamkniete ;/;/;/;/ trzeba miec Key'a moze od CM nie wiem ale widzialem kolesia kt?ry mia? Brass Armor'a to zawsze co? :p

Last edited by a moderator:
Reaction score
4

Na jakim swiecie ktos mial brass armor? Tylko Sunrise ma chyba. xD Chociaz nie wiem. Teraz jest tyle tych 100+ ze to sie z lepetynie nie miesci :p Kolejny temat o MM i quescie sword of fury -.-

kologo

User
Reaction score
1
Odp: Tajemnice Rookgardu...[SoF]

Odp: Tajemnice Rookgardu...[SoF]

Dobra....wiem,pe?no jest temat?w o sofie bo mo?e to,bo mo?e tamto i tak dalej....:eek:
Ale teraz moja teoria-mo?e dziwna ale warta sprawdzenia.

Najpierw trzeba sprawi? by Spike sword znik?(sporo jest temat?w o tym jak to zrobi? itp. wi?c nie b?d? o tym pisa?)
niekt?rzy s?dz? ?e si? teleportuje gdzie? albo go zmywa woda-
je?li zmywa go woda to przygaszone ognie na tej wysepce na kt?rej jest pasowa?yby do tego nie?iI w pewnej jaskini z trolami[nie daleko ]
jest wodospad je?li zmy?a go woda to m?g? tu dotrze? wi?c bierzemy w?dk? i w?dkujemy na ka?dym kwadraciku kilka razy...mo?e to dobra teoria mo?e nie...przed postami typu noob i g?upota-sprawd?cie mo?e to dzia?a :confused:
P_L_I_Z nie piszcie tak (wymienia?em ju?) na mnie bo to tylko teoria a samo si? nic nie wymy?li nie?A i ta jaskinia z wodospadem jest (chyba) pod wysp? z sof-em sprawdz? na tibian eart...pozdro for all!:)

kologo

User
Reaction score
1

nie zgodze si? z tob? gdy? sam to w 100% obmy?li?em-a ?e kto? wymy?li? to samo to nie moja wina nie?:confused:I nie odzywaj sie jak nie wiesz czy kt?s si? podszywa czy nie bo ja nie!Wi?c to zbieg okoliczno?ci i tyle sam to wymy?li?em od 1 literki zrozumiano?:mad:

PoZdRo-Kologo

FMA

Advanced User
Reaction score
11

Nie, nie widzia?e?. Za?o?? si?, ?e us?ysza?e? od kolegi, kt?ry przeczyta? lub zobaczy? jaki? marny fake ; ) Gdybym Ci? poprosi? o jaki? dow?d, screen czy co? tego typu, nie by?by? w stanie tego pokaza?. A szkoda.

Nie, to mo?e by? prawda. Prawdopodobnie, kiedy? ten magiczny (jak na rookard) item wylatywa? z z?ych minotaur?w ;)

Demon Ulerios

New User
Reaction score
0

Pono? Sunrise 100+ lvl na Rooku Ma Brass Armora I Dotego Npc Co sprzedaje/kupuje itemki on tez kupi brass armora za 160gp Wi?c na 100% da si? mie? go na rooku :p

Xinx

Senior User
Reaction score
126

Pono? Sunrise 100+ lvl na Rooku Ma Brass Armora I Dotego Npc Co sprzedaje/kupuje itemki on tez kupi brass armora za 160gp Wi?c na 100% da si? mie? go na rooku :p

Za 150 GP.Nie na temat ale bo?e gosciu ale ty nabijasz te posty !!!
Wesz?em w Nowe Posty a tam ostatni post ciagle tw?j nick.Przystopuj troch? bo dostaniesz warna lub bana ... Co do tematu ... Wed?ug mnie da si? zdoby? Sword of Fury. Czyta?em na du?o o roku. Tam jest bardzo wiele opisane

@edit

2 minuty p?zniej po skonczeniu pisania mojego postu :]
Demon Ulerios
Newbie
Ostrze?enia: 0/8 (17)

Marszal

Senior User
Reaction score
18

Mnie tez interesoja tajemnice rooka nawet bralem udzial w ich rozwiazywaniu ale nic nadzwyczajnego nie znalazlem ;(

Fronczek

Senior User
Reaction score
48

Kilka os?b m?wi?o o Tarantuli... Do niej nie da si? doj?? kto? sprawdza? na ng i nic...
My?l?, ?e co do wodospadu ze Spike mo?e ta teoria by? bliska prawdy... Bo z tymi dedami co si? k?adzie na groby to tylko fajny skrypt na ots... To nie prawda bo wiele os?b co widzia?o ten filmik na youtube ju? by mia?o Spike Sworda...

Wi?c ?ycz? wytrwa?o?ci w poszukiwaniach prawdy ;)

Reaction score
0

jesli rzeczywiscie istnieje spike sword na rooku to poco mia? by kto? onim rozpowiada?,z k?d go ma jak potem ka?dy by go umia? zdoby? i nieby? by juz tak drogi.
JE?LI KTO? GO MA xD

Status
Not open for further replies.