What's new
  • logo_cipsoft
    Latest servers:
    New servers will open on: 19th Feb 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Tajemnice Rookgardu...

Status
Not open for further replies.

V.I.P

New User
Reaction score
0
Odp: Tajemnice Rookgardu...

Widz? ze poruszyli?cie temat spike sworda na rooku. Tylko jedna osoba na rooku posiada obydwie rzeczy:). Mianowicie gracz Sunrise kt?ry jako 1 osi?gno? 100 lvl na rooku. Na stronie brazylijskiej tibii znajduja si? w archiwum screeny r?znych ludzi jak w?a?nie Sunrise pokazuje im te rzeczy na trade. Mysl?, ze gdyby by?o wiadomo jak je zdobyc, gracze na rookgardzie zwani Rookstayerami stracili by sens dalszej gry. Jednym s?owem spike sword jest najbardziej fascynuj?cym przedmiotem na rooku, kt?ry czeka na ?mia?ka kt?ry go zdob?dzie.

Reaction score
0

Je?li chodzi o Spike Sworda to was zagne.. Otorz Gracz z Harmoni niejaki Potty On Harmonia posiada ow rare item na rooku... Sam zrobilem zdjecie jak pokazuje mi go na trade ss...Ale jednak niechcial powiedziac jak to zrobil i w jaki sposob na 8 lvl zabil Mino Maga.. Teraz posiada on 22 lvl na rooku Jako RookStayer..

kondek96

New User
Reaction score
0

To jest fake. Tamten ziomek ma addon.

Bandtito

Advanced User
Reaction score
16

Po pierwsze te zdj?cie widzia?em na tibia.com i nie chachm?? ?e ty je zrobi?e?... A spike sword jest dost?pny na rooku tylko quest jest bardzo pogmatwany bo trzeba tam cia?o po?o?y? na jakim? kamieniu...

dudii18

Active User
Reaction score
1

Dziwne to zdj?cie jeden player zamieniony w mummy ?? Dziwne
a drugi plecak w citizen??? ?adko?? na rooku
ale by? mo?e to spike ;D

Moim zdaniem to jest niedoko?czony quest i tyle !
Ale to moje zdanie mo?e jest inaczej :p

Pozdro

Zizi Knight

Advanced User
Reaction score
34

@Up4
Poty of harmonia czy jak mu tam dosta? Spike od Cm kt?ry Tp jego kole?ank? na maina i ona kupi?a od Playera i zosta?a tp powrotem na rook

Quest na Spike Jest z tego co wiem zdugowany ale robi? up'y wiec teraz to nikt nie wie

Speedox

Active User
Reaction score
2

To nie jest Fake.Spike sword jest mozliwy.
@kondek96 mozna miec addon -,- co za nub mozna na rooku miec nawet full citizena ;]

Bodomen

User
Reaction score
5

Ja widzia?em plate legs na rooku i kolega nie chce wierzy? ale ja widzia?em kole? mia?:cool:

MaliniaK

Active User
Reaction score
4

Heh krazyly plotki ze w tibi 7.1 <Nie krzyczcie jak sie pomylilem :D> na katana quest tuz przed savem mozna bylo przejsc przez kant sciany pod skosem i zmierzyc sie z Ghoulem :D
A co do mino maga wiele newebie m?wia ze go widzekli a tak naprawde to Apprentice Sheng Heh raz z kolegami na Uniterze lotnelismy z niego LMW :D

Reaction score
0

To co ze koles ma addon.. Widac malo wiesz o RooKu ;) Mozna miec full citizen addon. A co do Plate Legsow to nic mi na ten temat niewiadomo. Kiedys ale to kiedys bo ja wiem miedzy Tibia 3.0 -5.0 Mozna bylo miec all item ;] Jak ktos gra od poczatku to ma nawet DSM na rooku ale nikt Ci sie nieprzyzna bo miec dsm na rooku to zabili by Cie za niego xD :rolleyes::rolleyes: A z tym ze CM tepnal ta kolesiowe na rook to szczesciara w h..j xD Bo ja to bym moje all eq sobie dal ;p to by bylo wtedy szumu na tibi.com ;p Ehh ale tylko pomazyc ze jakis CM mnie tepnie.. xD chociaz jakbym mial jakiegos znajomego CM'a to moze moze.. xD Ale to tylko spekulacje ;]
PozdRo

Aleq

Active User
Reaction score
4

Ludzie! Potty ju? tego nie ma! CM tpn?? j? na chwil? na pla?? przy Dara, to prawda, a kiedy si? wylogowa?, i zapomnia? go "zwr?ci?" na rook on poszed? do depo i wzi?? z niego Spike Sword, ale PRZEDE WSZYSTKIM Blue Robe! Kiedy Potty zacz?? si? chwali? tym, co ma, a ca?a sprawa zrobi?a si? g?o?na, owy Rookstayer odda? SS i BR CM'om, oczywi?cie za ich namow?. ;>

Reaction score
0

Haaa widac ze Potty rozumu niemial xD Jakbymmial ss i b robe na rooku to nic bym niemowil xD i h..j coto kogo obchodzi jakie eq mam xD No przeciezjakby sie sprzeciwil CM'om i niechcialby oddac ss i b robe to by mial ciezko ;p;)

PozdRo

wi?nias V

New User
Reaction score
0

To co ze koles ma addon.. Widac malo wiesz o RooKu ;) Mozna miec full citizen addon. A co do Plate Legsow to nic mi na ten temat niewiadomo. Kiedys ale to kiedys bo ja wiem miedzy Tibia 3.0 -5.0 Mozna bylo miec all item ;] Jak ktos gra od poczatku to ma nawet DSM na rooku ale nikt Ci sie nieprzyzna bo miec dsm na rooku to zabili by Cie za niego xD :rolleyes::rolleyes: A z tym ze CM tepnal ta kolesiowe na rook to szczesciara w h..j xD Bo ja to bym moje all eq sobie dal ;p to by bylo wtedy szumu na tibi.com ;p Ehh ale tylko pomazyc ze jakis CM mnie tepnie.. xD chociaz jakbym mial jakiegos znajomego CM'a to moze moze.. xD Ale to tylko spekulacje ;]
PozdRo
cz?owieku DSM na roku? gm bo mu chara usuneli a tera jak kto? by mia? lepsze itemy ni? student legi chain arm,katana,maca,albo chatech czy co tam i viking helmet albo legion to by dosta? bana albo co? w tym stylu sry ?e pomy?ki robie z itemami to dlatego bo mnie chakneli i przesta??m gra? w tibie ale to tylko szczgu? mo?e jeszcze mo?na miec SOF ale to w?tpie chociasz nie zastanawiali?cie sie kiedy? o ghoul room na katana quest? i d?wigni u npc toma? mo?e jaki? klucz s?u?y sk?? na roku co otwiera dzwi u toma puzniej otwiera ghoul room i sie idzie dalej?

Blizz1

New User
Reaction score
0

jak umiesz zdoby? spike sworda to nam o tym opowiedz jak to zrobi?e? i na jakim ?wiecie...po 1 na rooku jest spike sword po to aby rookstayerzy pr?bowali odkry? tajemnice SS.Ghoul Room by? w dawnej tibi teraz to jedynie atrakcja jak kto? idzie na katana quest, mo?liwe ze da sie tam dosta? przez dzwignie nad chyba "NPC Tom".Ale to tylko opowiadania innych graczy rookgardu.
Sorki za pomy?ki ale dawno nie gra?em na rooku i mog?em sie pomyli? w nazwach naprzyk?ad NPC.

Last edited:

xkam555

New User
Reaction score
0

Mysle ze to bylby dobry pomysl znalest te itemki i nie mowic jak... Moze by przybylo wiele nowych charow na rooka :D

KakashiNDK

New User
Reaction score
0

Raz gada?em z Qumplem kt?ry ma GMa i powiedzia? mi ze na Mino hell trzeba doj?? do Minotaur mage i tam bendzie!!:D:D:eek:

baambaaam

Active User
Reaction score
2
Last edited:

devos

Advanced User
Reaction score
10

Moim zdaniem to wszystko bujdy!! o spike sword itp. od gm'a mo?na dosta? jedynie raz mojemu kumplowi trafi?o si? ?e na ruku dostal 5cc :eek: lol ale to prawda.

Yenzen

Active User
Reaction score
2

@up
A potem si? obudzi?e?, i stwierdzi?e? ?e to tylko sen..

To ju? si? robi nudne. Nie ma ?adnych tajemnic i tyle.

Status
Not open for further replies.