• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Sie 2025:
    Escura (Retro Open PvP) Mystera (Retro Open PvP) us_logo Penumbra (Retro Open PvP)

Taka tam sobie galeria...

Status
Zamknięty.
Odp: Taka tam sobie galeria...

Warlocki ?adne, ale dla tych czarnych ?cian masz takie r??ne bajery a nie korzystasz z nich. Nie wiem czy to brak ?wiat?a czy mo?e po prostu Tw?j b??d ale nie doko?czy?e? w tych miejscach dachu? :P

[/URL]

[/URL]

Tak ma by? ;) Osobi?cie wole takie dachy, ale jak wida? po prawej pr?bowa?em robi? ju? z borderem :p

Proponowa? bym urozmaici? ?ciany detalami pobawi? si? w mieszanie ?cian a bordery zostawi? czyste bez mieszanek tak jak robi to Darklord wygl?da?o by to bardzo ?adnie. Zdj?cie z #33 postu jest tragiczne! Kompletnie nic do siebie nie pasuje, ten potw?r jest tam niepotrzebny lepiej jak chcesz co? tam wstawi? do Monka ?ciany go?e pod?ogi go?e strasznie rani oczy ;c
Pozdrawiam Fluos

?ciany pr?buje miesza?, co do tego zombie, jest to npc i musi on tam by?.
Dzi?ki za rady, potem dodam co? nowego :P
Pozdrawiam

Miasto pro?ciutkie . ch?tnie bym zobaczy? ss z RME. jedyne co ci zawsze zazdro?ci?em to umieszczanie border?w <3 .

Takie tam depo do Evolanda ;) ...
rAWS9vj.png

xaoTHtb.png

Ops, dopiero zobaczy?em, ?e na 2 screenie brakuj? 2 element?w depo :|

Ostatnia edycja:

Kiedys jak wstawialem takie mapki to mnie cisneli ze jestem idiota i ze amator to dla mnie za ma?o, ale my?le, ?e s? ?adne cho? za ma?o random detali [bardziej o roznorodnosc niz ilosc]

Kiedys jak wstawialem takie mapki to mnie cisneli ze jestem idiota i ze amator to dla mnie za ma?o, ale my?le, ?e s? ?adne cho? za ma?o random detali [bardziej o roznorodnosc niz ilosc]

;)Mnie si? podoba i jest to evo, wi?c nie przesadzam.

Wreszcie mieszasz jako? te ?ciany;ddd

[/URL]

[/URL]

Napisa?em
Ops, dopiero zobaczy?em, ?e na 2 screenie brakuj? 2 element?w depo :|
...

Podobaj? mi si? prace lecz zdecydowanie brakuje w nich detali :)
Pomys?y masz bardzo dobre troch? gorzej z ich wykonaniem, ale jeste? na dobrej drodze popracuj na detalami bd git :)
Moja ocena 6/10 :)
PS.
Te wrl..
Mnie dziwnie zaku?y w oczy jakbym je kiedy? gdzie? widzia?...
No i tak poszpera?em po forum i... :D

Beztytulu_wrxwarx.png

^ Up by Shirako

Wzorowa?e? si? co? czy czysty przypadek ? :D

Pomys?y masz bardzo dobre troch? gorzej z ich wykonaniem, ale jeste? na dobrej drodze popracuj na detalami bd git :)
PS.
Te wrl..

^ Up by Shirako

To m?j mentor.
Co? nowego...

CtvHUWa.png

590OyT5.png

ojGQCNq.png

Dopiero zobaczy?em, na 3 zdj?ciu jest bug z borderem.

niewiem jak to oceni? nic nie wida? w tym in-game bardziej bym o?wietli? ci??ko by sie gra?o xd . ale jeste? na dobrej drodze xd .
PS poczekaj na moje ss in-game. xd
@edit. usuno? bym t? trawe xd

niewiem jak to oceni? nic nie wida? w tym in-game bardziej bym o?wietli? ci??ko by sie gra?o xd . ale jeste? na dobrej drodze xd .
PS poczekaj na moje ss in-game. xd
@edit. usuno? bym t? trawe xd

Specjalnie ?wiat?o ustawi?em na oko?o 20% i poczeka?em do nocy Tibijskiej, ?eby uzyska? taki efekt :)

osobi?cie te nowe grafiki Tibijskie mi si? nie podobaj? s? przesadzone wi?c nie ocenie tego pod tym k?tem lecz pod k?tek kreatywno?ci gdzie wynosi to na moje oko 8/10

osobi?cie te nowe grafiki Tibijskie mi si? nie podobaj? s? przesadzone wi?c nie ocenie tego pod tym k?tem lecz pod k?tek kreatywno?ci gdzie wynosi to na moje oko 8/10

Mnie te? si? nie podobaj?, lecz kto? poprosi? mnie o wykonanie pracy z tymi grafikami to zrobi?em :P
Dajcie jaki? pomys?, to postaram si? zrobi? co? nowego :)

zr?b jakie? wej?cie do miasta, (most,Brama,itp)

Nie b?d? ocenia? Twoich ostatnich prac, bo nie lubi? takich klimat?w, te grafiki akurat s? brzydkie wg mnie ;/, zr?b co? w stylu port hope, jakies hydry czy cu?, wiesz o co mi kaman?;d

Nie b?d? ocenia? Twoich ostatnich prac, bo nie lubi? takich klimat?w, te grafiki akurat s? brzydkie wg mnie ;/, zr?b co? w stylu port hope, jakies hydry czy cu?, wiesz o co mi kaman?;d
Okk, pierw ogarn? jakie? wej?cie do miasta :)
Mam te? pomys? na jaka? zimow? mapke ;p

Niekt?re prace s? fajne lecz niekt?re domki za bardzo mieszasz r??nymi ?cianami i to moim zdaniem nie pasuje!

PS.
Te wrl..

^ Up by Shirako

U nie?adnie dodawa? czyi? prac!

Status
Zamknięty.
Do góry