@top
Ten pierwszy jak zwykle fajny.
To drugie jakies takie proste. Jakos nie w twoim stylu xd
Co do wczesniejszych to podoba mi sie zegarek i 2 dlugopis.
Nie bylo komentow a rysunek jest
"Takie tam 4h" jest ladne. Wiem mniej wiecej o co chodzilo i nawet niezle wyszlo.
Z wczesniejszego posta ostatni rysunek jest super.
Ogolnie te ktore sa bardziej zamalowane sa jakies fajniejsze. Lepszy cien, czy cos
RYSUNEK? Wtf?
Na pierwszy rzut oka wyglada jak zdjecie. Nie no zdecydowanie najlepsze co na razie zaprezentowales w temacie.
Btw. Wkurzasz mnie! Umiesz rysowac, a ja nie!
Nie mam nic do zarzucenia prace s? na poziomie i na prawd? gratuluje talentu. Ja nigdy bym czego? takiego nie narysowa?. Daleko zajdziesz jak b?dziesz si? nadal rozwija?, powodzenia!
Twoje prac? stoj? na wysokim poziomie. Szczeg?lnie podobaj? mi si? modele 3D, s? dok?adne i starannie wykonane. Te? kiedy? bawi?em si? w grafik? 3D, ale bardzo daleko mi by?o do twojego poziomu (moim najwi?kszym sukcesem by? w miar? udany model roweru : D). M?g?bym wiedzie? jakiego programu u?ywasz?
Bardzo dobre prace Szczeg?lnie podobaja mi si? te budynki z pierwszego postu (sam rysuje troch? i w?a?nie lubie budynki rysowa?, ale z twoimi nie mogo? si? r?wna?) portrety te? ?wietne ,.... Widz?c jakie cuda robisz mam zapa? aby samemu pr?bowa? troche porysowa?
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.