Tales of a Semi-Dragon

Seylit

Ideator
Przyjaciel forum
Liczba reakcji
40
Opowie?ci P??smoka... czyli zdj?cia z najnowszej postaci dawnego, dobrze znanego starym wyjadaczom Wujcia Seya! Mam nadziej?, ?e nie zanudzicie si? zbytnio przegl?daj?c tych paru fotek. Tworz? nowy temat, bo dawny thread Lunary pad? i zosta? zamkni?ty (z tego co widzia?em i tak niewiele os?b gra?o). Je?eli jednak jest kto?, kto chcia?by si? do??czy? do mnie, wsp?lnie wnerwia? ludzi i zani?a? ?redni? Tibijskiego intelektu, powitam Was z... ekchem.. rozpi?tymi skrzyd?ami.

Ju? wi?cej nie truj?c, nie zanudzaj?c i nie kompromituj?c si? bardziej przejd? do sedna: posta? za?o?y?em par? dni temu, ale dopiero wczoraj wyszed?em na maina. Semi Dragon (P??smok) jest magiem. Zwyczajnym, leniwym, ma?o obiecuj?cym r??d?komachem, kt?rego ulubionym zaj?ciem od wczoraj jest ?echtanie nieumar?ych, po rozpadaj?cych si? zadach. Jakie s? tego skutki?

79382844.png

19481605.png

93361521.png

(to z ostatniej chwili)

... i poziomy magiczne:

ml20.png

ml25.png

... i tak na koniec podsumowanie postaci (przed wbiciem siedemnastki):

skills1627.png

Nied?ugo b?d? szykowa? si? do zakasania r?kaw?w i wzi?cia si? w ko?cu za jakie? questy. Na pierwszy ogie? p?jd? zapewne 'Postman Quest' i 'Pilgrimage of the Ashes', ale to si? jeszcze zobaczy.

Hail fail!​

Regards,
Sey~

Odp: Tales of a Semi-Dragon

Gz, niez?y mlvl masz jak na 16 lvl ;s
Na ile pacc? Jaki masz cel?

/a tak to powodzenia ;D

Gz, niez?y mlvl masz jak na 16 lvl ;s
Na ile pacc? Jaki masz cel?
/a tak to powodzenia ;D
Dzi?ki.

Pacc mam na trzydzie?ci dni (teraz ko?o dwudziestu b?dzie, bo gra?em chwil? na innej postaci). Je?eli chodzi o cel... to chyba tylko i wy??cznie dobr? zabaw?, bo nie przywi?zuj? a? takiej wagi do gry, ?eby chcie? w niej co? konkretnego 'osi?gn??'. No, mo?e poza Wayfarer Outfitem :D

Tymczasem, kto? w?a?nie uzyska? pe?noletnio??:

53766492.png

Najlepszego!​

Regards,
Sey~

Sto lat, sto lat twej postaci.
Pochwal si? eq, r?b du?e pg i karaj bot?w.

Miejmy nadzieje, ?e nie stracisz ch?ci do gry i wbijesz ten 100lv.

Sey na rlu? o.o
gz cisnij tr en lvl dalej i gogo 100 oraz wayfarer

Sey na rlu? o.o
gz cisnij tr en lvl dalej i gogo 100 oraz wayfarer
Widzisz sam jakimi paradoksami ?ycie potrafi zadziwi? : D
Dzi?ki wszystkim za komentarze!

No i kolejna porcja zdj?tek z wczorajszego wieczora i dzisiejszego poranka:

96707289.png

83159555.png

ml30.png

(pomijam pozosta?e, mniejsze, bo by?cie si? zanudzili na ?mier?)

questpilgrimage.png

Uko?czenie Pilgrimage of The Ashes

I na sam koniec, obecny stan postaci:

skills2032.png

Poziom nie idzie za szybko, ale to dlatego, ?e zwiedzam tomby tylko wtedy, kiedy mam dwie pierwsze godziny staminy, maksimum.

Tymczasem, jest jeszcze troch? czasu, wym?wki na nieodrobione prace domowe te? ju? gotowe, wi?c nic mnie chyba nie wstrzymuje przed godzink? czy dwiema, a co za tym idzie, pewnie wklej? jeszcze par? awans?w.

Do nast?pnego!​

Regards,
Sey~

Mam nadzieje, ze nie poddasz sie szybko ; )
Coz moge powiedziec... Ladnie lecisz z lvlem, mlvl tez dobry. Pochwal sie moze eq ;D
Gogo Wayfarer addon ;D

Temat i tak jest na szczycie, a posty si? nie naliczaj?, wi?c mam nadziej?, ?e nie zostanie to policzone jako od?wie?enie. Tak czy inaczej, zgodnie z tym co m?wi?em, mam dodatkow? porcyjk? zdj??:

45485902.png

93398641.png

promotion.png

Nied?ugo czas na questy! Zdj?? ekwipunku na razie nie daj?, bo jest taki jaki mo?na si? spodziewa? po starym ?apiduchu. Tak czy inaczej, do nast?pnego razu!

Regards,
Sey~

Zaprzesta?e? wrzuca? ju? screeny? Temat nie jest ciekawy ze wzgl?du na osi?gni?cia tylko ze wzgl?du na styl prowadzenia tematu. Licz?, ?e dostarczysz nam wi?cej zdj??.
Keep doing it!

Back
Do góry