• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[TapeMapper] Gallery~

Status
Zamknięty.

TapeMapper

Advanced User
Liczba reakcji
22
Witam u?ytkownik?w :)

Od dzi? chc? wam oznajmi?, ?e w tym temacie b?d? umieszcza? zdj?cia z mojego Mappingu. Nie s? to prace profesjonalne ani te? super. Og?lnie my?l? na m?j gust ze s? nawet dobre, ale sta? mnie na wi?cej.
Zdj?cia z przyszlego projektu "Lastoria" ;-)

Pozdrawiam i ?ycze milego ogladania jak i surowego oceniania:))
TapeMapper~

Odp: [TapeMapper] Gallery~

Nie widze tam ciasnych miejsc, pozatym jak za du?o wydaje si? ?e mapa jest pusta. Ja si? postara?em j? dobrze rozmiescic. Generalnie chodzi o elementy;)
Pozdrawiam ;>

No mapy nie s? jakie? osza?amiaj?ce ani "super" ;d W budynkach wszystko jest dobrze i nic nie brakuje. Przy pos?gu mi si? wydaje, ?e na oko?o jest zbyt pusto, og??em drogi s? puste. Rotwormy te? wygl?daj? dobrze, ale brakuje tam du?o rzeczy. Og??em mapa taka ?rednia ;p
5/10

A ten w?zek nie powinien mie? czterech k??? ;o

Grrr, nie m?g?by? zapisywa? obrazy w .PNG, Tw?j doczesny format, jest jednym z najgorszych format?w graficznych.

Je?eli chodzi o mape, nie b?yszcz? one za grosz super wdzi?kiem, ale na pewno masz du?e szanse odnie?? sukces ze swoim w?asnym serwerem, Tibijczycy lubi? pustke oraz nie urozmaicone g?wno - nie zmieni tego nikt, Tibijczyk to nowa rasa.

Nudne, chujowe. Ka?dy podstawowy mapper wie, ?e zdj?cia sie zapisuje w .png. Skoro Ty tego jeszcze nie wiesz, a zabierasz si? za tworzenie miast, to ?le to wr??y dla Ciebie jak i dla Twojego marnego serwera. :|

Nudne, chujowe. Ka?dy podstawowy mapper wie, ?e zdj?cia sie zapisuje w .png. Skoro Ty tego jeszcze nie wiesz, a zabierasz si? za tworzenie miast, to ?le to wr??y dla Ciebie jak i dla Twojego marnego serwera. :|

Id? sprzedawa? 10x10 sqm za 10 z? pro elo super maperze

@topic
7/10
Na 1 zdj?ciu pop?ka?a pod?oga i dywan ^^
Og?lnie to podoba mi si? ten tw?j styl ;)
Niewiem czego wy sie czepiacie ?:P Wi?cej kamieni da? sie nie da?o

A zdj?cia zapisuj w png poprostu lepsza jako??

@klonX

Co? Ci si? nie podoba g?wniarzu ? Zapraszam na gg albo jak wolisz to na PW.
Naprawd? nie ?ycz? sobie takich komentarzy z Twojego niewyparzonego pysku. Komentarz Ci si? nie spodoba? ? O jejku, jaka szkoda, ?e m?wi? prawd?. No, bo lepiej jest ok?amywa? samego siebie jak i autora, kt?ry czeka na szczere komentarze.

#up
SwordFish, przebolej prawde, wytkn?? Ci j? na lade, przed oczy. Chcesz by? profesjonalny i oceniasz surowo, a prawda jest taka, ?e Tape mappuje du?o lepiej ni? Ty i to Ty powiniene? s?ucha? jego rad. Do tego nie umiesz zapanowa? nad ADHD, kt?re wybucha u Ciebie w ka?dej niegodnej dla Ciebie sytuacji, cz?owieku - opnauj si? do kur*y n?dznej!, nie jeste? p?pkiem ?wiata.

#top
Tape, czekamy na wi?cej Tym razem w formacie .PNG.
Pozdrawiam!

Prace s? wykonane bardzo ?adnie :)
mog?e? doda? wok?? fontanny takie co? LOOSE GRAVEL :P
Szczeg??y dobrze dobrane og?lnie 10/10 za prace :)

Mi si? prace podobaj?, szkoda ?e nie png ale trudno ;)
Wg mnie 2 pierwsze s? najlepsze. Reszta te? nie z?a ale albo troszke za ma?o albo za du?o :p
Og?lnie 8/10.

Mapki s? bardzo ?adne i dopracowane :D Co tu du?o m?wi? moja ocena to: 9/10..
Najbardziej podoba mi si? ten SS z drzewem Wi?ni :D

Hmmm. Wi?c tak. Zacznijmy.
Szanowny Pan "Sword Fish" chcia? by? w "Team Lastoria" Lecz po jakim? czasie si? "wyrzek?" i Zablokowa?em go i powiedzia?em mu kilka dobrych s??w, wi?c dlatego teraz mnie tak ocenia.
A poza tym. Dzi?kuje za komentarze i przepraszam za to "JPG" Poniewa? zawsze mia?em na my?li szybkie wrzucenie zdj?? a nie my?lenie o Jako?ci ich:P W nast?pnych pracach napewno u?yj? formatu PNG. Pozdrawiam i ju? nied?ugo kilka nowych zdj?? z Mappingu :)
TapeMapper

@ Edit.
Oto kilka moich nowych prac !!!

Nowe Rotworm's.

Wracamy do Depo!

Depo "balkon"

Kelner!

Park w Hotelu!

Skleeep z Runami (NIEDOKONCZONY)

Pozdrawiam

Ostatnia edycja:

Podobaja mi sie twoje prace. Trenuj a daleko zajdziesz :) Moja ocena to 8+/10. Pasuje?

Twoje mapy s? na ?rednim poziomie, lecz wida? ?e si? starasz i lubisz mappowa?. Przera?a mnie troch? jako? twoich zdj??, wygl?daj? tak nie wyra?nie. Kiedy? m?wiono mi ?e nie mam robi? tych p?kni?? (id:6299) w ziemi, trawie, pod?odze teraz ja ci dam rad? ?eby? ich nie stosowa? w wooden floor (id:405) poniewa? nie wygl?da to za ?adnie, p?kni?cia te powinno si? u?ywa? w skalistym pod?o?u wygl?da to o niebo lepiej. Postaraj si? w kolejnych pracach polepszy? jako?? zdj?cia i ?ycz? powodzenia. Moja ocena 7/10.

mapki robisz fajne wygodne do gry ale brakuje w nich klimatu w pewno?ci? b?dziesz mia? ludzi na serwie i nie b?dzie to kolejny niewypa?.
Ocenie na 6/10 bo mo?e by? du?o lepiej ;]

Hmmm... Jak mniemam te "obrazki" przedstawiaj? to co dodajesz do swojego serva... :) R?b tak dalej, a na pewno b?dzie ?wietnie wygl?da?...

Jak ju? kolega UP stwierdzi? - wida?, ?e lubisz mappowa?, a to jest najcenniejsza rzecz potrzebna do bycia kim?...

Prace - ?adne :)
Moja ocena to: 7.5/10 :)

Powodzenia!

Patrz?c na twoje mapy mo?na stwiedzic, ?e jeste? dobrym mapperem.
Bardzo podobaj? mi si? twoje prace, du?o detali, ?adnie wyborderowane, no i pomys?owe.
Widac ?e wk?adasz w to du?o pracy, mapy nie s? robione chaotycznie i na odwal, lecz s? dopracowywane.

Og?lna ocena to 7.5/10.

Witam!;)
Ostatnio rzadko tutaj zagl?da?em ! Wr?ci?em do Mappowania.
Przedstawiam wam moje prace min.:
,,Dark House of Best Tibians" Czyli ,,Groby najlepszcyh Tibijskich graczy"
Oraz, ,,Natura, Most i Domek i Port. G?osi legenda ze w?asnie tak przybyli tutaj Herosi~~!, prawdopodobnie zbudowany przez Heros?w Tibijskich":
Zdjecia:

Pozdrawiam,
TapeMapper ; ))

Niekt?re prace wygl?daj? idealnie i profesjonalnie. Lecz na niekt?rych powtarzaj? si? elementy, albo s? ?le dobrane.
8/10.

Status
Zamknięty.
Do góry