Cze??!
Chc? was zaprosi? na m?j serwer. Serwer, kt?ry ju? kiedy? dzia?a? i nawet si? ludziom podoba?, ale by?em za m?ody lub g?upi ?eby dobrze go prowadzi? czy co? ;p
Co tu du?o pisa?... Serwer stara?em si? robi? na taki, na jakich ja lubi?em gra?, a nie by?y to jakie? rl mapy, tylko OTSy typu FUN, gdzie si? wbija?o i wi?kszo?? czasu naparza?o z innymi, a nie expi?o. I nie trzeba mie? tu 10+ osobowej ekipy ?eby co? zdzia?a?!
OTS posiada mas? w?asnych potwork?w, mas? w?asnych exp?w, w?asnych quest?w, itemk?w itp.
Serwer startuje w ?rod? 23.12 o 16:00.
ip: tarionots.eu
port: 7171
client: 10.77
Kilka screen?w robionych na szybko:
Jeden z exp?w:
Jeden z quest?w
Swimming event(w?asne mapy i skrypty)
Nieco inny event
Mam nadziej?, ?e si? spodoba i zach?cam do spr?bowania
Tarionots.eu
Chc? was zaprosi? na m?j serwer. Serwer, kt?ry ju? kiedy? dzia?a? i nawet si? ludziom podoba?, ale by?em za m?ody lub g?upi ?eby dobrze go prowadzi? czy co? ;p
Co tu du?o pisa?... Serwer stara?em si? robi? na taki, na jakich ja lubi?em gra?, a nie by?y to jakie? rl mapy, tylko OTSy typu FUN, gdzie si? wbija?o i wi?kszo?? czasu naparza?o z innymi, a nie expi?o. I nie trzeba mie? tu 10+ osobowej ekipy ?eby co? zdzia?a?!
OTS posiada mas? w?asnych potwork?w, mas? w?asnych exp?w, w?asnych quest?w, itemk?w itp.
Serwer startuje w ?rod? 23.12 o 16:00.
ip: tarionots.eu
port: 7171
client: 10.77
Kilka screen?w robionych na szybko:
Jeden z exp?w:
Jeden z quest?w

Swimming event(w?asne mapy i skrypty)
Nieco inny event
Mam nadziej?, ?e si? spodoba i zach?cam do spr?bowania

Tarionots.eu