Task na 5000 minosow

Status
Zamknięty.

matys243

User
Marzec 3, 2012
Liczba reakcji
0
Witam mam 6 pytan tyczace tego taska :)
Moze najpierw jakis wstep mam PACC dobre eq i kasy (nawet duzo)
Minosy bede bil w dark piramid (tam na darashii)

Wiec tak zaczne moze od tego pytankaa :)

1. <==== NAJWAZNIEJSZE PYTANIE !!!
Czy zeby wziasc tego taska potrzebuje miec najpierw done quest minning helmet ?

2.Gdy zaczne bic tego taska na 40 lvlu to ile gdzies tak mniej wiecej wbije lvla ?
lub odpowiedzcie mi ile bede tam mial XP na godzine np 10k/h

3.Jaki tam loot na godzine ? chodzi mi o loot bagi all zbieram !!! (mam postman quest) chodzi o kase np 5k/h

4.Z jakiej rozgi najoplacajniej bedzie mi w nie walic zeby nie bylo waste mana bo ja i tak bede je dobijal z exori flam np

5. ile stoi nose ring ??

6.Czy jest mozliwosc padniecia na horned foxie ? gdzie sie on znajduje
jakie wali przecetnie obrazenia ?

Odp: Task na 5000 minosow

1. Tak.
2. Ile expa dostaniesz? Od 250 000 do 400 000, zalezy jakie bedziesz bic minosy najbardziej. Jak zabijesz tylko zwykle to rowne 250 000, ale to raczej nie mozliwe.
Co do exp/h tez zalezy od tego ktore bedziesz minosy bic, czy zejdziesz na -3 czy dalej czy zostaniesz na -1 i -2...
3. Tez zalezy od tego co exp. Ale nawet przyblizonych liczb ci nie podam bo tam nie zbieralem nigdy lootbaga.
4. Z promocja czy bez? Generalnie rozga od 19 lvl. Mozna od 22 czy jakie tam nowe sa... Ale na pewno nie najmocniejsza, bo nie dosc, ze na hitach sie traci to many nie z regenerujesz tak szybko i albo waste potow albo stanie w miejscu.
5. Zalezy od swiata i od chwili, jak ze 3 osoby naraz sprzedaja to tanio... A jak nikt a ktos chce addona to drozej. Ale generalnie to i tak dobrej ceny nie ma bo spadala ona przez bardzo dlugi czas od pojawienia sie taska.
Generalnie 30-60k.
6. Jest mozliwosc padniecia, ale to raczej trudne zeby zginac... Wystarczy sie leczyc xd
Moze on walnac hita za 100, z bolta za okolo 20 : d
Z summonami moze walnac ladne combosy nawet, ale na to wystarczy utana vid albo stealth ring. Wtedy nic cie nie widzi oprocz niego, a od niego sobie odbiegniesz, wiec nawet mozna spokojnie bez straty hp.
Co do jego znajdowania...
Minotaur mount(kolo kazzo). W podziemiach jest teleport ktory pozwala przejsc po skonczeniu taska.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry