Tatua?e

Status
Zamknięty.

Sam Smak

Pomoc Techniczna
Luty 15, 2009
Liczba reakcji
32
Witajcie

Temat po?wi?cony jest rozmowom na temat tatua?y. Co o nich s?dzicie, czy chcieli by?cie mie? a mo?e ju? jaki? macie? Wklejajcie zdj?cia z szablonami kt?re wam si? wam podobaj?.

Ja osobi?cie mam w planach napis na przed ramieniu, "Omnis qui se exaltat, humiliabitur" (ka?dy, kto si? wywy?sza, b?dzie poni?ony) wi?c za miesi?c wam si? pochwale jak to b?dzie wygl?da?. Za jaki? rok chce te? waln?? sobie du?ego tribala, co? w tym stylu ; ) Dopiero za rok poniewa? pierw trzeba troch? przypakowa?.

Piszcze co o tym s?dzicie i chwalcie si? swoimi pomys?ami.

Pozdrawiam

@down
Nie?le Damianie, zr?b sobie ten drugi jest boski ; )

Odp: Tatua?e

hello-kitty-zombie-tattoo.jpg

25559293_1211486333_My_Little_Pony_tattoo_by_lillylil-1.jpg

tattoo.jpg

tattoo-fail-22.jpg
Tattoo_Fail_3.jpg

Ostatnia edycja:

Polecam strony najlepszych artyst?w:

bobtyrell.com Strona Boba Tyrella
darkimages.com Strona Paula Botha

Prosz? Ci? Dacomosie! Te tatua?e wygl?daj? jakby posiadacz i autor byli zjarani, napici i na dodatek za?yli 20 litr?w Cholinexu :D
Sam Smaku tylko nie r?b sobie tribala bo jest brzydki.

Sam my?la?em o jakiej? dziarce, my?l?, ?e zaczn? od plec?w i jakie? postaci, lub ciekawego cytatu. Co? si? wymy?li.

Kiedy? stworzy?em podobny temat, ale jest on zamkni?ty i niech tak zostanie.

Co do tematu, mam 2 dziary, planuj? zrobi? sobie jeszcze jedn? w lecie, lecz jeszcze si? zastanawiam. Je?li chcecie mie? tatua?, przemy?lcie dok?adnie czy chcecie mie? tatua? a je?li jeste?cie tego pewni to zastan?wcie si? jaki ma on by?.

Wstawi? stare fotki z poprzedniego tematu prezentuj?ce "rysunki" na moim ciele:

First dziara- ?a?uj?, ?e jest ona taka a nie inna, lecz to moja nieprzemy?lana decyzja, planuj? j? nieco zmieni? lub usun??:
ognisty2.jpg

Second dziara (dzie? po zrobieniu, dlatego tak dziwnie wygl?da):

20090719408.jpg

Ja mam jeden, ale mi ma?o. Chc? wi?cej! Jeden zrobi? sobie przed wakacjami na lewym nadgarstku i zostan? w?adczyni? stada nietoperzy, jeden wyl?duje za moim prawym uchem, a jeden poci?gn? przez caa?e plecy. <3
Tattoo_by_Offering.jpg

Takiego o, tylko inny wz?r, of course.

Sorry ale dla mnie robienie sobie tatua?u jest chore ( nie obra?aj?c ich posiadaczy ). Tak podobaj? mi si? niekt?re tatua?e ale nigdy nie zrobi? bym sobie ani jednego. To jest na ca?e ?ycie. A jak wyjdzie nie taki jak chcia?em. Jak bendzie wygl?da? 80 letni dziadek z tatua?ami? Podobaj? mi sie sleeves takie jak ma Randy Orton (fajnie, ?e wszyscy wiedz? kto to). Fajnie jak by mi je ktos namalowa? farbk? tak? od robienia sztucznych tatua?y np. jak nad morzem. Ale nigdy nie zrobi? bym sobie tatua?u.
Randy orton sleeves image by keystafford on Photobucket

Pozdrawiam,
Misiek5

Ostatnia edycja:

Tatua?e s? dla mnie nie na miejscu poniewa? B?g nas obdarzy? pi?knym cia?em czemu mamy je niby upi?ksza? ?. Jest to moje zdanie nie wnikam w ?adne dyskusje je?li komu? ono si? nie podoba...

T? pierwsz? dziark? ognisty robi?e? chyba u kumpla w piwnicy, przynajmniej tak ona wygl?da na tym zdj?ciu.

Das ist najs!
l_a620a1ec3d484c1cabbc1f7cf669135a.jpg

Moja siostra mnie wci?gn??a w tatua?e i to totalnie. Ca?y czas o nich gada?a, a? mi si? spodoba?y. Osobi?cie mo?e kiedy? si? skusz? na tatua?, ale p?ki co nie mam gdzie go zrobi? i boj? si? igie?ki ; d Ale je?li ju?, to nie chc?, aby by? przesadnie wielki. Jakiego? feniksa, albo smoka sobie waln?? na ramieniu (ewentualnie plecach) by?oby fajnie. Ten, kt?ry Beoska pokaza?a jest niez?y. Smok mi si? podoba. My?la?am o czym? takim:
img91139.tatuaze.204627.jpg

Albo takim (tyle, ?e od ramienia):
aVe6oe9.jpg

Ten te? jest ?adny, ale taki ma?o realistyczny:
feniks%20tatuart.jpg

A je?li chodzi o smoki to ten jest niez?y (chocia? ja bym go troch? pozmienia?a, np. oczy):
fantasy_05.jpg

Pozdro

@Cyna ten spider-man jest faaaaajny....
tak chce miec tatuaz..tzw D?okra :D z batmana takiego jak mam na avatarze ale oczywiscie innego ^^

Tatua?e s? dla mnie nie na miejscu poniewa? B?g nas obdarzy? pi?knym cia?em czemu mamy je niby upi?ksza? ?. Jest to moje zdanie nie wnikam w ?adne dyskusje je?li komu? ono si? nie podoba...
We? poprawk? na tych kt?rzy wyznaj? inn? wiar? ni? chrze?cija?stwo. He?, osobi?cie chcia?bym zrobi? tatua? ale nie bardzo mi si? do tego piekli. Mam wiele czasu, zanim podj??bym decyzj? jego wzorca/cytatu min??by dobry tydzie? lub dwa. P?ki co rozmy?lanie o tym by?oby bezsensowne. Gdybym mia? wybiera? w tym momencie by?by to odwr?cony krzy? lecz ma?y na przedramieniu.

Ostatnia edycja:

Tylko krowa si? znakuje !

First dziara- ?a?uj?, ?e jest ona taka a nie inna, lecz to moja nieprzemy?lana decyzja, planuj? j? nieco zmieni? lub usun??:
Wod? z myd?em raczej jej nie usuniesz.
Zabieg laserowy tani nie jest.

Co prawda zabieg laserowy nie jest tani, ale cz?owiek musi p?aci? za swoje b??dy =p //Ognisty

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nie mam nic przeciwko tatua?om, a wr?cz przeciwnie, mam zamiar zrobi? sobie jaki? ma?y wzorek. My?la?am o czym? takim :
nataliatattoo.jpg

Jak na razie to tylko ma?a fascynacja, ale podejrzewam, ?e w ko?cu si? skusz?.
Wcze?niej my?la?am o skorpionie na lewej ?opatce. Zastanawiam si? te? czy nie waln?? jakiego? ma?ego wzorku na nadgarstku, mo?e napis ?

//Ja sobie b?d? robi?a na nadgarstku! :D~~Beo

Tatua? to pi?kna rzecz , jednak trzeba j? zrobi? z przemy?leniem. W przysz?o?ci planuje sobie zrobi? tatua? (aktualnie nie jestem jeszcze pe?noletni , ale nie d?ugo ;D) strasznie podobaj? mi si? Tribale marz? o takim kt?ry zaczyna? by si? na klatce piersiowej a ko?czy? przy nadgarstku.

Bardzo podobaj? mi si? tatua?e. Jak b?d? pe?noletni mam zamiar zrobi? sobie tatua? na lewym ramieniu, lub na ?ydce. Jeszcze nie wiem co to b?dzie, ale na pewno co? fajnego ;) Pozdrawiam

No dobrze, ale skoro zdecydujecie si? na tatua?, a na potem nie b?dziecie mieli wystarczaj?co pieni?dzy, zestarzejecie si?, a sk?ra wraz z tatua?em b?dzie wygl?da?a jak zgni?a ?ydka, zgni?e plecy, lub to na czym to sobie zrobicie. Tatua?e - jako sztuka podobaj? mi si?, ale jako co? co ma by? na lata to nie za bardzo.

Sam osobi?cie jestem pojebanym cz?owiekiem i je?eli mia? bym na to do?? wystarczaj?co kasy to zrobi?bym sobie co? takiego:
cool-spiderman-chest-tattoo.jpg

Jak na razie to tylko marzenie =)

Jak dla mnie to tatua?e to nie wypa?... M?j Brat ma I po kilku latach mu wyblak?y. Nie wiem mo?e to zale?y od tatua?ysty lub atramentu :P

Status
Zamknięty.
Back
Do góry