Telania.net! Best RPG!

Status
Zamknięty.

Buahah

Active User
Lipiec 30, 2009
Liczba reakcji
3
Witam chcia? bym zach?ci? was do gry na tym serverze! powsta? on wczoraj tj. 19.02.2011r! Jest to bardzo stabilny server < poprzednia edycja stoi ju? ponad 6 miesi?cy!> Na razie dopiero zaczynam wi?c zbyt wiele si? nie spodziewajcie !

Oto Fotki z moich noobk?w!

telaniadlatnpkin.png
telaniadlatnpkin.png

/\ lot z cult?w ;dd powinien byc na 3 zdj?ciu ale 2 poprzednie linki usuni?to/usune?y si? i nie ma 3 zdj?? ;/
aktualnie mam 22 cc i dosc dobre eq softy dzisiaj za?atwie :D

i skille kiny ;/ my?la?em ?e b?dzie lepiej skila? ok 15h od 83 skila ;/ w tym ca?? noc od 22 i skila 86 do 6,30 i skila 90 ;D

Informacje o ots : http://telania.net/articles/show/infos

Od teraz : je?li wklejasz zdj?cie , piszesz ?e b?dziesz z nami gra? musisz napisac
a) NICK!
b) LVL!
c) Profesje!

Oraz apeluj? do spo?ecze?stwa zr?b kto? druida ku##a ;/

+ je?li chcesz si? z nami podzieli? informacj? jaki jeste? pro itd i napisa? dlaczego uwa?asz nas za noob?w daruj sobie i nie odpowiadaj na temat :) dla ludzi kt?rzy si? do tego nie zastosuj? b?d? stara? si? o warny

< na harmoni i innych ?wiatach non-pvp gra ok 10k ludzi codziennie (tyle online) wi?c mo?e nie ka?dy uwielbia pvp i woli huncic , expic i questy robic>​

Odp: Telania.net! Best RPG!

Ma?a zabawa z elfem :D narazie jako? si? kr?ci mam ju? 10 cc :D tak wiem , jestem pro , skile to ok 70/70 je?li znajde monka to w nocy 85/85 bedzie !

narazie niestety ale s? kolejki przewa?nie 5/6 minut i nas loguje ma to byc naprawione ale co si? dziwic ? 1200 ludzi D: / koles trenil m lvl i wywalal wiale to zbieralem ;d 7,5 cc stan majatkowy = 18cc :PP

Witam Witam , knight tak jak m?wi?em skili? ca?? noc < i dzisiaj te? b?dzie> skile to ju? 87/86 w nocy spodziewam si? 92/91 ;> jutro poboc? nim troch? na z??wiach , dzisiaj by?em swoim sorcem < 82 lvl> na necromancer quest , nic ciekawego nie spad?o zu?y?em 100 smp ;D na ds i na samego last rooma ;/ bi?em ue bo pad? bym na combo

10080nowy+ed.bmp

to ten ms :D do tego stan maj?tkowy < + 75k na kinie>
bohy kupione = 3cc , dsm i fire sword < 28k i b robe> , rh = 25k ;P kto? na aol zbiera?

// Jutro b?d? Softy! ;> tylko skad ja na aol wezme ;(

Ostatnia edycja:

miss click ! prosz? usun?c post / zostawic jutro edytuje bez bumpa ! prosz? o nie dawanie ostrze?e? ;/

/ aktualnie mamy < ja ek < 42lvl ale 91/90 skile> 65 rp i 127 ek ;> ja mam tez 90 ms ale ci?ki jest ;P b?d? boci? ek chyba nie lubie sorc?w ;/

Przyda? by si? ed jaki? < do?? du?y lot z hellspawn?w :D>

Ostatnia edycja:

Gra?em, kupi?em VIPa za sms i puff. Server nie dzia?a aktualnie. Ciekawe co si? sta?o.

beztytuujze.jpg

Piszcie w grze lub na gg, mo?emy pohunci?, porobi? questy czy co?.

<<<<<<<<<<<<<<<<,MOJE GG

podziwiam takich ludzi jak np kolega up co gra na tym otsie dla expienia i dla "huncenia " ; )

@up prawda :D na ots sie wbije na ORO !

Zainteresowa? mnie ten serv i od jutra na nim bd gra? :D

Gz awans?w i powodzenia

podziwiam takich ludzi jak np kolega up co gra na tym otsie dla expienia i dla "huncenia " ; )

takimi lov lvlami wyprawa na dymce mo?e by? bardziej interesuj?ca ni? nie jeden war , mo?na by co? pobi? ;> polecam Hellspawny i je?li jeste? takim pro graczem to powiedz mi grzecznie czy 10 frag?w wystarczy na pk? moim zdaniem nie ma po co pk w 3 ;/ i to 100 lvlami bo zaraz wypadn? po nas w 10

Wi?c szanowny panie prosz? o zachowanie takich komentarzy dla siebie poniewa? nie ?ycz? sobie ich w swoim temacie

Zgadzam si? z Buahahem. Jeba? te wasze PK ja na OTSach gram ?eby poexpic.

Koniec ze skillem. Mlvl wiem ?e s?aby. Id? poexpi?.

41012161.png

Wczoraj wpad?em w debuga o 20 nie moglem expic dzisiaj ju? ok :D za chwile 100 lvl :P

/dajcie nicki przy postach!

Wszystko by by?o fajnie, jakbym znalaz? wolnego trainera. Potem dodam SS

Ots jest naprawde fajny tylko za malo monkow :/

Przyjm? datki dla EK .

Wie kto? jak wygl?da drop na Zao ? Jest naprawiony czy nic nie dropi ?

Ostatnia edycja:

Buahah prosze cie ale w tej grze , przynajmniej dla mnie chodzi oto zeby dojsc do kogos gildii i pkowac z calym teamem , sry jesli ty tylko grales z jakimis 11 latkami i mieliscie vt a na nim rekord 5 typa to o czym my tu rozmawiamy ??

prosz? o warna dla kolegi up poniewa? zlekcewa?y? moj? notk?

a tutaj prosze 100 lvle :

Ostatnia edycja:

Trzymcie nooby i kurczaki. Tak, tak pRo elo lefel:

Server fajny, lecz du?o bot?w. No ale c?? zysk maj?, zapraszam co? si? zawsze znajdzie dla nowych przyjaci??

Na razie skille s? takie:

Jutro expi?.

Ma?e, ciasne ale w?asne!

Od teraz : je?li wklejasz zdj?cie , piszesz ?e b?dziesz z nami gra? musisz napisac
a) NICK!
b) LVL!
c) Profesje!

Oraz apeluj? do spo?ecze?stwa zr?b kto? druida ku##a ;/

i ma?y bonus :

no i na dobry koniec dnia :

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry