• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

Temple by H3B$

Status
Zamknięty.
Odp: Temple by H3B$

Widz? kilka kwadrat?w, mapa w sumie pusta, nic na niej nie ma, odpowiedz mi na pytanie, kto to ?ci?gnie ? Tak? map?, w minute ka?dy zrobi.

Szczerze lipne xD da?bym ci 4/10 ale przesadzi?e? z drzewami.. 3/10 Dor?b co? i za du?o tych kwadraciak?w ;[ + medal jest 3x i to obok siebie, na przyk?ad mi si? to nie podoba..

Bez okien, kwadracik i tyle, odrobina natury. Nie postara?e? sie, te kraty te? tam nie pasuj? zbytnio, tp powinny by? lepiej rozmieszczone i przy tym kr?lu te wej?cia s? niedorobione i og?lnie to s?abo...

Je?li jeste? pocz?tkuj?cy to widzia?em gorszych xD

3/10

za mapke 2/10
a za uzywanie auto bordera 10/10 ;DDD

Auto Border RLZ !!!
Ogolny wyglad mapy : 5/10
Ale te kwadraty .

;D

Nic szczeg?lnego, du?o jest takich "to tylko temple" i mysl? ?e na pierwszy kontakt gracza z otsem to nie powinno by? "to tylko temple" tylko co? co go zach?ci do grania i zwiedzenia ca?ej mapy, pozdrawiam (: (1/10)

Wtf. To jest temple? Jakos tak kiepsko. Jeden wielki kwadrat z paroma tp i miejscem dla npckow.
Ogolnie wiem, ze z poczatku wydaje sie, ze takie proste jest dobre, ale na mapach naprawde zle to wygalda. Kwadraty nie pasuja do map.

Powiem szczerze do bani, troch? tego nie dopracowa?em, dopatrzy?em si? tak?e paru b??d?w.

Nie podoba mi si?, Zwyk?y kwadrat dobre do noob otsa na 2 dni.. wida? ?e nigdy nie mia?e? kontaktu z rm'e :)

Jako ?e temple m?wi du?o o serverze to napewno bym nie umie?ci? na swoim ots. Mapa kwadratowa zero szczeg???w. Zjeba?e? te? nie wiem jak to napisa? ale ?uki przy tronie.
ocena 2/10

hmm... jak na Temple to beznadzieja ;/
Jeden wielki kwadrat i par? drzewek, a w dodatku bug ( wej?ie do Tibianus :P )
moja ocena to ... 2/10
aha... i nie u?ywaj auto border 'a !

Bo?e ludzie tibia sk?ada si? z kwadrat?w

Kolega @Up ma racj? hahahaha :)

Praca mi si? nie podoba z kilku wzgl?d?w:
- Temple nie wygl?da zach?caj?co, nie ma ?adnego miejsca przykuwaj?cego wzrok;
- Jest miejsce zbugowane poprzez na?o?enie na siebie kilku r??nych pod??g;
- Kilka itemk?w danych w praktycznie to samo miejsce wygl?da bardzo brzydko.
- Auto-border naprzeciw innym wcale nie jest z?? rzecz? jezeli potrafi si? go u?ywa? - Tobie niestety to nie wysz?o.

Nie oceni? pracy, gdy? na ocen? nie zas?uguje. Niekt?re mapki evo s? ?adniejsze od tego... "co?". Pracuj jednak nadal i nie poddawaj si?. Specjalnie napisa?em kilka wyr??nionych punkt?w, aby? wiedzia? co poprawi? ;)

Pozdrawiam!

0/10

takie cos sie nie pobiera tylko wyrzuca do kosza i robi nowe az do skutku

Status
Zamknięty.
Back
Do góry