Temple by Oops ;)

Status
Zamknięty.

Oops

Advanced User
Marzec 20, 2011
Liczba reakcji
10
Co tu du?o pisa?? Temple dla serwer?w 4FUN.

templeze.jpg

Download:
SendFaile.com - Pobieranie - temple.otbm

SKAN:
temple.otbm - Skaner malware'u Jotti

Bless!

Odp: Temple by Oops ;)

fajne :)og?lnie fajny klimat ;)
daje 10/10
wykorzystam go w projekcje RPG ;)
thx ;)

10/10
Bardzo ?adne mi si? podoba ;)
Napewno kto? te tempe wykorzysta ;]

Kierek07 nie wiem jak wykorzystasz go w projekcie RPG jak to temple pod FUN. No nie wiem Twoja sprawa og?lnie temple marne na pewno ma?o rozbudowane jak niby pod "fun" to i tak kiepsko wygl?da.

Powiedzia? bym - za du?o wszystkiego najebane, ale ja tak w?a?nie lubi?, du?o ground?w itp.

@Alexooo - hmm no jakby usun?? tp. Ale troch? ma?e temple.

1. Wstawiamy tutaj tylko i wy??cznie, mapy do wgrania na serwer (czyt. do pobrania) wraz z min. 2 screenami.

To jest cytat z regulaminu dzia?u, zapoznaj si? z nim :)

A tak po za tym to temple jest super. Fajnie wszystko wykonane. Nic doda? nic uj??. Niestety nie wykorzystam tego temple, poniewa? nie pracuj? nad ?adnym projektem Ots. Ocena 10/10

Pozdrawiam, Morien!

Kierek07 nie wiem jak wykorzystasz go w projekcie RPG jak to temple pod FUN. No nie wiem Twoja sprawa og?lnie temple marne na pewno ma?o rozbudowane jak niby pod "fun" to i tak kiepsko wygl?da.

Robi?em to 10 min z nud?w, wi?c nie oczekuj cud?w.

co do tego wycinka z regulaminu, to nie ma 2 zdj?? bo temple nie ma dachu ;) Nie wiedzia?em jaki by pasowa?, odda?em bez.

Full auto, dziwny kszta?t i nie ma nic, co by przyci?gn??o moj? uwag?, og?lnie s?aaabo. ?wicz ?wicz, wi?cej RAW i troch? wyobra?ni :)

cytat: ,,Oops" chyba Ci to temple nie wysz?o. Wida? odrazu autoborder + czasami wy?aczanie go.

To temple jest super. Fajny pomys?, proste wykonanie i jest fajne temple. A? chcia?bym mie? w?asny OTS, tyle, ?e s? wakacje a stwierdzi?em, ?e nie b?d? gra? w Tibi? (taki odwyk). Na prawd? ciekawie to zrobi?e?, a? mi?o si? na to patrzy. 10/10 (ma?y, niewidoczny minus, bo jednak otoczenia razi, ale tu nie o nie chodzi?o :))

Status
Zamknięty.
Back
Do góry