Temple position.

Status
Zamknięty.

Mozzy

Active User
Kwiecień 9, 2009
Liczba reakcji
2
Witam was , mam silnik SQL TFS pod Tibi? 8.4 i nie wiem gdzie ustawi? temple position , a bardzo mi to przeszkadza gdy? ci?gle jak na now? posta? wbijam to mam napis " Temple position is wrong please contact with administrator ". Jakby co to u?ywam Acc Maker by g?sior (je?eli to ma jakie? znaczenie).

Odp: Temple position.

Jest to bardzo proste je?eli znasz temple position swoejej mapy, jes?eli nie podaj nazw? swojej mapki i postaram si? podac tobie temple position... Je??eli je znasz to w tych linijkach ustawiasz temple position
Kod:
-- The Forgotten Server Config

-- Account manager
	accountManager = "yes"
	namelockManager = "yes"
	newPlayerChooseVoc = "no"
	newPlayerSpawnPosX = 32360   [COLOR="Blue"]<--- tu podajesz wsp????dne x[/COLOR]
	newPlayerSpawnPosY = 31782   [COLOR="Red"]<--- tu podajesz wsp????dne y[/COLOR]
	newPlayerSpawnPosZ = 7    [COLOR="Lime"]<--- tu podajesz wsp????dne z[/COLOR]
	newPlayerTownId = 1
	newPlayerLevel = 1
	newPlayerMagicLevel = 0
	generateAccountNumber = "no"
I to wszystko nic trudnego ?ycz? powodzenia

Ale ja mam acc makera a account managera te? tylko , ?? go nie u?ywam. Czy to b?dzie dzia?a??

Tak, bynajmniej powinno bo ty masz na stronce tak jak ja i mi to dzia?a :)
Pozdr

co do tematu sprawdzi w mapie czy masz podane poprawne pozycje temple miast bo gesior nie ustala pozycji resp harow

co do tematu sprawdzi w mapie czy masz podane poprawne pozycje temple miast bo gesior nie ustala pozycji resp harow
kolega ma racje ale , wez w panelu admina na twojej stronie wejdz w Account Manager ,Load Vocations i tam masz Vocation to zostaw z boku w Char to copy wpisz obok sorcerer wpisz Sorcerer Sample , nizej druid sample itd pozniej zaznacz te ptaszki w Add to create character' list obok charow ktore pisales i save powinno odrazu sie zmienic bo jesli sie sie robi mape przewaznie swiatynie robi sie domyslnie i accmaker sam czyta ja a jak nie to pozostaje map edytor patrzysz pozycje i w phpmyadmin wpisujesz w sorcerer pozycje spawn i tak dalej z druidem i reszta tylko pamietaj zebys zaladowal to w panelu admina to na stronie bo z tych postaci bedzie ci czytalo all czyli przy tworzeniu postaci np all bedzie bralo z sorcerer sample ;)
pomoglem ? zawsze mozesz mnie wynagrodzic rep+

Status
Zamknięty.
Back
Do góry