-Tibia 8.70 TeroniaRPG [W?asny Klient] Zapowied? I

Status
Zamknięty.
Odp: TeroniaRPG [W?asny Klient] Zapowied? I

Ots zapewne ciekawy. Raczej wejde zobaczyc bo mi sie podoba :D Pozdro

Wida? r??nice w pracach kt?re robisz ty ( albo twoj mapper) a te kt?re s? ?ci?gni?te z neta. Mapa b?dzie wyglada? strasznie amatorsko.
Pozdrawiam Kregox

Nie ?le oceniasz moje prace ale powiem ci ?e wszystko jest robione przeze mnie i nie ma nic ?ci?gni?tego z neta a w ca?o?ci mapka prezentuje si? ?adniej ni? sobie to wyobra?asz ;) Za nied?ugo do rzuc? jakie? nowe zdj?cia.

Systemy i potwory zer?ni?te z runOTS wiec powodzenia...

NIE POLECAM!!!!

Hm... ostatnio co? sporo tych projekt?w RPG ;)
Co do ostatnich 3 ss'?w z map. Ten 1 jak dla mnie fuuuu ; < Og?lnie s? przeci?tne. Nawet fajny ten system ale jak powinno by? wi?cej tych dodatk?w. ?ycz? powodzenia :) Mo?e wbije . . .

Systemy i potwory zer?ni?te z runOTS wiec powodzenia...
NIE POLECAM!!!!

Nasz ots jak mo?na wyczyta? w pierwszym po?cie bazuje sie na silniku firmy ronit czyli Ronots, posiadamy ich silnik wi?c wykorzystujemy system kt?re tam ju? s? i dodajmy du?o nowych, potworki wygl?daj? tak samo jak wsz?dzie i tak samo jak na ron ots ale jak by? nie zauwa?y? wcze?niej wymieniony ots jest pod do?? wysoki exp to te? ich potworki s? pod graczy z wysokimi poziomami, my zmodyfikowali?my wszystkie monstery tak aby mo?na by?o expi? na ni?szych poziomach.

Od?wie?am i kilka nowych zdj??. Zapraszam do komentowania. Start ju? nie d?ugo :lol:

brama.jpg

miejsce2.jpg

miejscqxq.jpg

~~Od?wie?am~~

Komentarze mile widziane ;)

klienta nie da si? pobrac.

w og?le ca?a strona wam si? posypa?a.

klienta nie da si? pobrac.
w og?le ca?a strona wam si? posypa?a.

To jest na razie wszystko na testy postawione. Klienta nie ma jeszcze do pobrania mam go tylko i osoby co mi pomagaj?, strona jest tez testowa, mo?esz za?o?y? konto i udziela? si? na forum. :)

Prawie 2 miesi?ce przerwy ale szko?a i sprawy rodzinne... To teraz ju? mog? na spokojnie wr?ci? do mojego projektu. Doda?em wierzchowce(mount), system Cooldown, dopracowa?em troch? mapy doda?em Ice island i kilka innych mniejszych miejsc?wek. Teraz bior? si? za questy te g??wne typu POI, Annihilator i wiele innych kt?re da si? r?wnie? wykona? samemu i tych trudniejszych dla zwartych ekip.

Wierzchowce

System Cooldown

I kilka zdj?? z nowych miejsc:

Zapraszam do komentowania. Przybli?ony start serwera to pocz?tek wakacji :)

Kiedy planujesz odpali? jaki? Test server??

Mnie si? osobi?cie bardzo podoba.
Mapa wykonana dok?adnie, solidnie, atrakcyjnie.

S?dz?, ?e OTS da sobie rad? ;).

Jestem ZA.

Powiem Ci ?e macie zajebistego pixelarta! Szacun dla tego co umial tak znakomicie zrobic bialego Dragona albo zielonego Demca.

Rpg to mapa z klasa ktora sie podziwia a to co prezetuja te SSy jest godne sredniej jakosci fun.... moze dwa w calym temacie cos sob? prezentuj?...
jest natomiast polski jezyk co sie chwali i szereg roznych bonus?w.

@Seyaelo
Test serwer planuje na weekend 17-18 czerwca je?eli wszystko wypali poinformuj? tutaj o tym.

Bia?y Dragon i Zielony Demony to tylko ma?a cz??? jest jeszcze kilka innych potwor?w i wiele przedmiot?w dla graczy jak i ?ciany pod?o?a dachy i inne urozmaicenia. Co do mapy to s? jedynie skrawki mapa jest ogromna i wiem ?e wida? troch? stylu fun na tych zdj?ciach ale w ca?o?ci mapa prezentuje si? do?? dobrze.

Zapraszam do komentowania.

Zapowiedz srednia sam serwer soba prezentuje klase i przypadl mi do gusty ale jedno mi nie pasuje do klimatu rpg, a mianowicie odleglosci miedzy mobami praktycznie nie ma mozliwosci aby zlurowac tylko jednego, moze o tym pisalem, moze to tez jest celowo zaplanowane, jezeli tak jest to zwracam honor:)

Powiem Ci ?e macie zajebistego pixelarta! Szacun dla tego co umial tak znakomicie zrobic bialego Dragona albo zielonego Demca.

Nie to, ?ebym si? chwali?, czy mam co? do projektu, ale chcia?bym troch? sprostowa? to co napisa?e?. Zrobienie zielonego demona to minuta w Gimp'ie:
vevn1u.png

Analogicznie sprawa dotyczy smoka.
Ca?a magia tkwi w pixelarcie i narysowaniu czego? od siebie.

Druugi Ron Ots, nic nowego tu nie ma. Ale serwer jak najbardziej mi si? podoba, Ron to fajny serwer, ale niestety przesta?em tam gra? gdy sko?czy? mi si? free pacc, na pewno tu te? b?dzie za SmS wi?c pewnie nie zawitam.

Rpg to mapa z klasa ktora sie podziwia a to co prezetuja te SSy jest godne sredniej jakosci fun.... moze dwa w calym temacie cos sob? prezentuj?...
jest natomiast polski jezyk co sie chwali i szereg roznych bonus?w.
Co do potworku s? z klienta RonOts, a nie na malowane przez ich koks pixelart-?w, sam wiem o tym bo kt?rego? po chmurnego popo?udnia wyci?ga?em z ich klienta grafiki i te? jakim? cudem widzia?em ?w te potworki i inne jak to Admin serwera opisa?. To takie jest moje zdanie w tym temacie. Ots mog? si? za?o?y? ?e b?dzie postawiony na hostingu RonIt-a, bo tylko tak mo?na uzyska? ich silnik z tego co czyta?em z ich oferty. To powodzenia z utrzymaniem serwera oby jak najd?u?ej.

Pozdrowienia:
Xart

Tak potworki s? z klienta RonOts i tak Ots b?dzie postawiony na hostingu Ronit, jest to grupa ludzi kt?ra nad ots'ami pracuje od kilku dobrych lat wi?c nie martwi? si? o jakie? nie doci?gni?cia lub bugi. Stwierdzi?em ?e mo?e to by? dobry pomys? widz?c jedynie serwery z rl mapami pomy?la?em ?e jest jeszcze kto? kogo kr?ci klimat rpg i ma?y exp.

Du?o ludzi ju? tu pisze:
Druugi Ron Ots, nic nowego tu nie ma

A powiedz mi co jest nowego na ka?dym kolejnym ots z rl mapk? kt?ry powstaje co weekend ?

Zapraszam do komentowania.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry