Test server

Status
Zamknięty.
Odp: Test server

Dobry filmik (i muzyka dobrana) te? gra?em na tym test serwerze, najlepsze jest to, ?e kopiowali konta kiedy jeszcze nie mia?em pacc, i musia?em si? m?czy? na ts na koncie facc.
Co nie zmienia faktu, ?e na facc'u fajne jest pobiega? w najlepszym ekwipinku z pe?nym bp kasy. ...

0 pvp, jedynie jebanie tego z pk... Nie wiem czemu, ale ludzie nie wiedz? od czego jest test serwer, tam nie testujemy w?asnych mo?liwo?ci, a w tym przypadku system wojen, hmm na ca?y ts tylko 4 gildie ze sob? walczy?y, ja by?em w jednej z nich...

Ts to pora?ka, masa noob?w jak wida? bij?cych na ?lepo, filmik nic sob? nie reprezentuje.

Dok?adnie tak jak m?wi Emek, nie popisa?e? si? ani ty, ani twoi kumple (?). Domniemam, ?e Vt nie mieli?cie, bo od groma by?o tam bicia jednej osoby kt?ra ma akurat skulla. W wielu sytuacjach gracz kt?ry by? atakowany m?g? was powypycha? i mieliby?cie po trapie.

P.S 200 post :)

Te? by?em na ts moim palkiem i jakos by?y wara gildi :]
Np. Czarna Montanta z beryli vs. Arashi z Thori
Og?lnie filmik oceniam na dobry bo wi?ksza cz??? filmiku to jak bijesz PK + 20 ludzi

Silikon/

Emek
Lepiej si? przyjrzyj jaki to test server... To by? public test server. Na nim nic nie by?o do sprawdzania. By? otwarty dla zabawy. 0 pvp? Ludzie si? pewnie sami trapowali. Sami te? pewnie si? pchali do trapa i rzucali fieldy ?eby nie mo?na by?o przepcha? reszty.

Frags
Nie by?o tam moich kumpli. Film mia? ukaza? jak wygl?da? test server. Czyli mi?dzy innymi te? to, ?e jak w??czysz skulla to wszyscy na ciebie polec? :P
I vt jest dla tych co nie potrafi? ogarn?? sytuacji bez gadania. Je?eli kto? umie gra? to ogarnie ka?d? sytuacje bez s??w.
200 post wow, pro evul rox kox.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry