-Tibia 8.62 TFM24.EU || x5 || NO SMS SHOP !

Status
Zamknięty.
Odp: TFM24.EU || x5 || NO SMS SHOP !

Bring
Up
BUMP
My

Mam problem...Chce stworzy? posta?,gdy tworze ?aduje si? tylko i nic ;/ Co si? dzieje?

@up
Ju? naprawione...
Zapraszam na server! W razie jakichkolwiek pyta?, problem?w.. pytajcie graczy lub na Help/Game Chat. Ewentualnie sprawdza? forum, bo tam znajdziecie du?o odpowiedzi;) Polecam i zapraszam,

Basia ;*

Pogra? bym ale 315 lvl ju? jest na 5x expie to on chyba to w 3 - 5 miesiecy wbija?. A z ch?ci? bym wbi?.

Wbij... co Ci szkodzi ten 315lvl? Nie grasz chyba tylko po to, ?eby by? najlepszy na servie? Je?li odpowiada Ci rpg, szukasz spokojnego, ogarni?tego ots, je?li chcesz pogra? na d?u?ej ni? miesi?c i nie chcesz, ?eby Twoja praca posz?a na marne... to wejd?. Bo masz pewno??, ?e nie b?dzie niczego w stylu "reset co dwa tygodnie, huraaa!!" :)
Jak ju? wy?ej pisa?am, sama d?ugo szuka?am takiego ots i w ko?cu znalaz?am. Denerwowa?o mnie to, ?e co chwile na innych servach by?y resety, servery upada?y... Dorobi?am si? czego?, by?am w czym? najlepsza, gra si? rozkr?ca?a, a tu pyk! wszystko od nowa...Albo w og?le koniec:/
Rozmawia?am o ewentualnym resecie lub zamkni?ciu TFM z jego w?a?cicielem... I co mi powiedzia?? ?e server b?dzie dop?ty, dop?ki kto? b?dzie chcia? gra?. Nawet, gdy to b?dzie jedna osoba. Wi?c- bez obaw! Zapraszam,
Basia

Bardzo fajny serwer. Tylko ciekawi mnie jak wy utrzymujecie go jak nie ma SMS shop?
Ten 315 lvl zrobi? konto 7 miesi?cy temu wi?c nie dziwie si? ?e ma taki lvl.
Napewno zagram na OTSie. Ju? robie konto.

Do obs?ugi:
Proponuj? bardziej rozreklamowa? OTS.

Ciesz? si?, ?e Ci si? podoba... :) SMS Shop niepotrzebny... Jak jest utrzymywany, ja niestety nie wiem, ale jedno jest pewne- nie upadnie, p?ki gramy. A co do reklamy... No co tu du?o m?wi?. Ma?o jest ch?tnych na tego typu otsy... Po pierwsze- nie jest ?atwo i kolorowo. Ba! Na pocz?tku mo?e by? ci??ko... Po drugie- brak SMS shopa niekt?rych przera?a. Po trzecie... ludzie nie lubi? 'rpg' chyba tak bardzo jak 'fun' :(( A to przecie? na rpg jest wi?cej zabawy... Ech... ;)
Aha i na TFM jest te? mo?liwo?? pozostania na rooku, kt?ry jest ciekawy i ci?gle rozwijany

Zapraszam , naprawd? bardzo dobry ots , mimo tego ?e jest ma?o os?b.
Tylko od Was zale?y czy ten serwer b?dzie dalej chodzi?. Co z tego , ?e jest 10 os?b ? Wejdz razem z Twoj? dru?yn? i pobud? tego otsa , bo warto ;)

Status
Zamknięty.
Back
Do góry