• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[Tfoja Obsuga] Prace na Ferella - Wygraj Walk?!

Status
Zamknięty.

Tfoja Obsuga

Advanced User
Liczba reakcji
7
[Tfoja Obsuga] Prace na Ferella - Wygraj Walk?!-?rednio Zaawansowany, Tibia 8.1
Witam, dzi? zacze?em robi? OT, nazwa to Ferella - Wygraj Walk?!©. A teraz poka?e wam co jak na dzi? uda?o mi si? wykona?:
-1
91811152.png

0
96453299.png

+1
10778074.png

Z g?ry
zgory.png

Pozdro! Oceniajcie w skali ~/10 oraz podajcie moje b??dy!

Odp: [Tfoja Obsuga] Prace na OTS.

?adnie zmiesza?e? ground, bardzo mi si? to podoba, nie jest kwadratowo w ?rodku. Tylko to jeziorko i ten kawa?eczek trawy to tam raczej nie pasuje.
Ocena- 7/10.

Prace na poziomie ?rednim, nie przedstawiaj? nic ciekawego, ale s? w miar? ?adne.
Podoba mi si? wykonanie budynku, tylko, ?e to miejsce dla NPC odgapione z Riflevali, ale mimo wszystko jest ok.
Du?ym minusem jest wykonanie dachu, poniewa? nie ma ?adnych urozmiace? i jest pusto, przeczytaj jaki? poradnik dot. tworzenia dach?w.

6/10.

Zgodz? si? z Krzy?kiem :) . Zaawansowanym mapperem jeszcze nie jeste?, ale na ?redniego mappera na pewno mo?na Ci? zaliczy?. Wszystko ?adnie i odpowiednio dobrane do domku, dodaj jeszcze natur? wok?? depo oraz kilka okien no i oczywi?cie poczytaj jeszcze troch? poradniki! Prac? oceniam 7/10 :) ?ycz? powodzenia w dalszym mapperowaniu. Pozdrawiam!

Zaraz zedytuje ten post, dodaj?c poprawion? prac?, oraz zauwa?y?em ?e zrobi?em buga, na +1 nie zmiesza?em pod?ogi, w nowej pracy b?dzie to poprawione, okna dodane, natura do oko?a.

@edit

Tak jak obieca?em, poprawione wersje:

zgorypopraw.png

. .
zgooory.png

Ostatnia edycja:

Du?o kwadrat?w , ale przydatne do RPG , mi si? podoba , powiem ci nawet , ?e gorzej od ciebie mappuj?, wi?c staraj si? i nie poddawaj si? jak ja to zrobi?em .

Ostateczna ocena - 8/10 - staraj si? ;)

Pozdrawiam - Nivek

Odp: [Tfoja Obsuga] Prace na Ferella - Wygraj Walk?!

Mam now? prac?, jest to podziemne siedlisko demon?w, my?l? ?e wam si? spodoba. Robi?em j? na pojedynek mapperski ale jednak odesz?em, b?dzie ona wykorzystana w Projekcie. Oto ona:

pracaa.png

Ostatnia edycja:

Kuba
Lubi
Szynk?

~~REFRESH~~

Ostatnia edycja:

No ?adnie, ?adnie. Ale pami?taj o wy??czaniu spawn?w podczas robienia screena. Jeszcze mam tak? malutk? uwag? do Twoich prac, aby? je doka?cza?. Ja osobi?cie nie przepadam, gdy na pracy jest jaka? czarna przestrzen. Fajnie, ?e przeczyta?e? nasze rady i poprawi?e? prac? wed?ug poradnik?w. Trzymaj tak dalej! Pozdrawiam!

Status
Zamknięty.
Do góry