• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

-SQL [TFS 0.4] Gesior-AAC

Status
Zamknięty.

Xart Irok

Senior User
Liczba reakcji
410

Gesior-AAC
Version: 0.4.1
For: TFS 0.4

Opis:
Ten AAC by? pisany na Unnamed kody s? czyste wi?c nie powinno by? z nim wi?kszego problemu, AAC mam zamiar rozszerza? jak tylko b?d? m?g? o nowe funkcje. Je?li b?d? jakie? problem z dzia?aniem AAC prosz? pisanie w kt?rej zak?adce wyst?puje b??d. Problemy prosz? podawa? na poni?ej podanym adresie.

Problemy:

Download:

Odp: [SQL][TFS 0.4] Gesior-AAC

Te archiwum jest uszkodzone wi?c nie da si? wypakowa? :(

Linki s? zaktualizowane temat, by? zaakceptowany po 6 dniach, nawet nie wdzia?em o tym, teraz jest wszytko dobrze.

Bump New functions in 0.4

7831-referrer.jpg

7830-viplist.jpg

7829-questlist.jpg

~~~~~~REFRESH~~~~~~

Wydane nowa wersje pod numerkiem 0.4​

Fatal error: Uncaught exception 'PDOException' with message 'SQLSTATE[42000]: Syntax error or access violation: 1064 You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '' at line 1' in /var/www/clients/client105/web288/web/characters.php:306 Stack trace: #0 /var/www/clients/client105/web288/web/characters.php(306): PDO->query('SELECT `id`, `d...') #1 /var/www/clients/client105/web288/web/index.php(112): include('/var/www/client...') #2 {main} thrown in /var/www/clients/client105/web288/web/characters.php on line 306

Dziekuje - Dowidzenia ;d

Fatal error: Uncaught exception 'PDOException' with message 'SQLSTATE[42000]: Syntax error or access violation: 1064 You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '' at line 1' in /var/www/clients/client105/web288/web/characters.php:306 Stack trace: #0 /var/www/clients/client105/web288/web/characters.php(306): PDO->query('SELECT `id`, `d...') #1 /var/www/clients/client105/web288/web/index.php(112): include('/var/www/client...') #2 {main} thrown in /var/www/clients/client105/web288/web/characters.php on line 306
Dziekuje - Dowidzenia ;d
?e tak si? zapytam czy doda?e? wpierw nowa baz? TFS, bo moje produkty s? najpierw testowane wi?c nie jest to moja wina w kodzie, mo?e teraz skromny offtop co to za ?cie?ka na serwerze do tylu pod katalog?w to ja w?yciu chyba ju? nie b?d? widzia? tego za?miecania.

~~~~~~REFRESH~~~~~~

Mo?ecie sk?ada? propozycje co m?g? bym doda? do projektu.

~~~~~~REFRESH~~~~~~

Nowy dodatek lista domk?w pokazuje si? tak jak na rl.
7872-houses.jpg

napewno sko?ystam
~~~~~~REFRESH~~~~~~
Nowy dodatek lista domk?w pokazuje si? tak jak na rl.
7872-houses.jpg
napewno sko?ystam
?e tak si? zapytam czy doda?e? wpierw nowa baz? TFS, bo moje produkty s? najpierw testowane wi?c nie jest to moja wina w kodzie, mo?e teraz skromny offtop co to za ?cie?ka na serwerze do tylu pod katalog?w to ja w?yciu chyba ju? nie b?d? widzia? tego za?miecania.
musisz w bazie poprawi?
Dziekuje - Dowidzenia ;d
no w?asnie
Notka moderatorska:
Przeczytaj chocia? raz regulamin

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty.
Do góry