The Blinded - Game in Progress

Status
Zamknięty.
Odp: The Blinded - Game in Progress

UP
Tak to ja :)

---------- Tre?? dodana o 16:17 ----------

PRZYPOMINAM I? POSZUKUJEMY LUDZI!

31317567195164527268.png

Chuj tam. Tak na prawde to gowno powiedziane jest o tej grze.
Z jednej strony tak jak wszyscy pisza moze byc gowno ktore nie ma sensu kompletnie. Z drugiej strony sam pomysl ma potencjal. Ale jak czytam twoje tlumaczenia to mysle, ze jednak wyjdzie z tego jakies gowno a nie cos konkretnego. A wygladac to tez to pewnie bedzie slabo, patrzac po tym co pokazujesz.
Jak bys dal konkrety i mozna by sie bylo zastanawiac co i jak majac jakies informacje, to by ten temat mial sens. Na razie nikt nic nie wie i dales takie strzepki informacji, ze tylko pojechac mozna, bo nic dobrego sie nie da powiedziec o takim pomysle.

Chuj tam. Tak na prawde to gowno powiedziane jest o tej grze.
Z jednej strony tak jak wszyscy pisza moze byc gowno ktore nie ma sensu kompletnie. Z drugiej strony sam pomysl ma potencjal. Ale jak czytam twoje tlumaczenia to mysle, ze jednak wyjdzie z tego jakies gowno a nie cos konkretnego. A wygladac to tez to pewnie bedzie slabo, patrzac po tym co pokazujesz.
Jak bys dal konkrety i mozna by sie bylo zastanawiac co i jak majac jakies informacje, to by ten temat mial sens. Na razie nikt nic nie wie i dales takie strzepki informacji, ze tylko pojechac mozna, bo nic dobrego sie nie da powiedziec o takim pomysle.

Ta xd tak samo jak te gownixowe db crasha, czy kto to tam wrzucil filmik jako zapowiedz nowej pro elo edycji, gdzie na filmiku byla jakas scenka z bajki i napis '2015' xDDD

2 UP

Widz? ?e niekt?rzy nie przeczytali dok?adnie pocz?tku tematu. To nie jest zapowied? gry. To rekrutacja. Na dole pisze ?e wi?cej informacji prywatnie. Pzdr

@up
W sumie masz racje.
Tylko ze...
Mi nie chodzi o sama gre i sam temat. Chodzi mi o to jak sie tlumaczysz. Ludzie skomentowali to skomentowali. Ty sie bronisz jakimis glupimi argumentami, ze nie wszystko pokazales. Na poczatku bys napisal to co napisales mi i masz na wszystkich wyjebane. Wtedy wszystko by bylo ok. Ale pozwalasz ludziom komentowac, a co gorsza jeszcze sam sie wdajesz w dyskusje i starasz sie bronic. Skoro to nie jest zapowiedz czy reklama, ani zadna prezetnacja, to tu nie ma co bronic. Zainteresowani dolaczeniem napisza, a reszta niech sobie pisze co chce. A jako, ze tym sposobem teoretyczie by lamali regulamin(jesli temat np by byl w dziale zespolow), to powinny te posty leciec do kosza. Ale w sumie ty widac wolisz dyskusje w temacie na temat calego projektu. A skoro sam taka dyskusje prowadzisz, to nie widze tutaj bledu z mojej strony, ze cokolwiek bym na temat twoich pomyslow napisal.

Up

Wcale nie odebra?em tego tak bojowo jak ty. Chcecie pyta? to pytajcie ja z ch?ci? wyja?nie ale prosz? nie spodziewa? si? ?e b?d? opisywa? fabu?? skoro napisa?em ?e wi?cej informacji prywatnie. Po co wprowadza? nienawi?? do tematu i wymy?la? nieistniej?ce "hejty" Je?eli chcesz co? wiedzie? to ?mia?o pytaj. Postaram si? wszystko wyja?ni? :)

Status
Zamknięty.
Back
Do góry