• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

The Darkness Quest - by Blackq

Status
Zamknięty.

Blackq

Advanced User
Październik 29, 2010
Liczba reakcji
73
Prezentuj? wam moj? map? kt?r? teraz tworz?, jest to the darkness quest.
Chce zrobi? rozbudowany quest, co? na wz?r POI. Oto zdj?cia:

96236669.png

91390303.png

25143632.png

80617728.png

57220804.png

Jest to moja pierwsza mapa od wielu miesi?cy, zach?cam do komentowania..

Odp: The Darkness Quest - by Blackq

Tak jak wspomnia?a Mieczorybka, zjeba?e? totalnie podziemne pag?rki, wygl?da to jak u zasranego amatora, a Ty nim nie jeste?. Oceniaj?c kszta?ty tych loch?w(?) s? i?cie zajebiste, wszystko zrobione jest z pomys?em i nie ma nigdzie nudnego fragmentu. Tak sobie my?l?, czy fajnie, by wygl?da?o gdyby? jako? pomiesza? ?ciany, ale nie gdybajmy.
Nie potrafisz robi? zdj?? in-game nie ogarze, brak cieni!
Pozdrawiam!

zjeba?e? totalnie podziemne pag?rki, wygl?da to jak u zasranego amatora, a Ty nim nie jeste?.

He : D na wiele rzeczy jak robi? nie zwracam uwagi, mapa tak?e nie jest wykonana na jakim? zajebistym pozimie, kt?ry pokazuje co? wi?cej ni? ?adn? map? ;D Og?lnie chce ?eby by?o ?adnie i du?o, robi?c jakie? mega pro nie wiadomo co quest taki zaj?? by mi kilka miesi?cy :D Og?lnie tak si? ciesze ?e w og?le co? tworz?, bo jest to moja wi?ksza mapka od oko?o 8 miesi?cy ;p

Komentowa?! Gdy co? wi?cej zrobi? dojd? nowe zdj?cia ;)

Ten quest mi si? podoba bardzo ?adnie
to zrobi?e? detali nie za du?o og?lnie wszystkiego jest po troszku
To mi sie extra podoba
10/10

Wida?, ?e w t? prac? w?o?y?e? du?o pracy i dlatego nale?? ci si? brawa!
Quest ma sw?j mroczny klimat i ka?dy element oraz szczeg?? jest na swoim miejscu.
Pami?taj! PickOne: "z mappingu si? nie wyrasta - tkwi w ?rodku <3."

Wygl?da paskudnie. Bez tego brudu na groundzie by?oby o wiele lepiej.
Takie co? to nawet ja zrobi? :|

@Down
Bez groundu by?o by pusto, panie mistrzu
Przecie? obsypa?e? kafelki kamyczkami i innymi ?mieciami, wi?c nie b?dzie pusto. A zreszt?, mo?e to kwestia gustu, wi?c si? ju? nie czepiam. Tak czy siak - pokaza?e? pierwiastek z tego co tak naprawd? potrafisz.

Ostatnia edycja:

Wygl?da paskudnie. Bez tego brudu na groundzie by?oby o wiele lepiej.
Takie co? to nawet ja zrobi? :|

Bez groundu by?o by pusto, panie mistrzu ;) i kto m?wi ?e nie zrobisz? Jak chcesz to sobie r?b ; D

Jak to jest twoja mapka od jakiego? czasu, to jest zajebista. wszystko dopi?te na ostatni guzik, dopracowane. M?g?by? doda? tutaj mn?stwo innych monster?w pasuj?cych do tego klimatu, aczkolwiek i tak jest dobrze, 10/10 =q.

Kolejne screeny ; )

17260623.png

41102553.png

66745214.png

30179401.png

58129367.png

Jak patrze na zdj?cia to wygl?da jakby? robi? ci?gle t? sam? technik?, nie przypatruj?c si? widz? tylko jeden motyw. Ta sama ?cina, ta sama pod?oga, te same potworki. Zdj?cia r??ni? si? tylko kszta?tem pomieszcze?, nie za fajnie to wygl?da. Ta praca jest strasznie monotonna...

Jak patrze na zdj?cia to wygl?da jakby? robi? ci?gle t? sam? technik?, nie przypatruj?c si? widz? tylko jeden motyw. Ta sama ?cina, ta sama pod?oga, te same potworki. Zdj?cia r??ni? si? tylko kszta?tem pomieszcze?, nie za fajnie to wygl?da. Ta praca jest strasznie monotonna...

Jak wy?ej, wspomnia?em, nie robi? nic mega pro elo srelo co by powala?o ze krzes?a, bardziej wale ?eby by?o ?adne i du?o : > Jakbym robi? na mega poziomie to by ten quest nigdy nie powsta? :>
Co do monotono?ci to klimat trzeba zatrzyma? a nie na pocz?tku questu mrocznie a potem ju? pustynie ?ciany ;p

Fajne ;D Oczywi?cie 9/10 bo zawsze mog?o by by? lepiej i ty to wiesz! Jeste? dla mnie najlepszym mapperem na forum bo nie dajesz ~ detali na p?? kratki. Masz pe?no pomys??w i trzymasz klimat przez ca?y quest, tak jak napisa?e? UP! Jest zajebi?cie! Pro elo map king! R?b OTSa RPG ;P

Wspania?y quest, d?ugo czekali?my na taki w sarkofagu map. Wida?, ?e mapa jest robiona pod gr?, wi?c raczej ci??ko oceni? jej estetyk?. Mimo wszystko bardzo ?adnie Ci to wszystko wysz?o, czekam na kolejne screeny.

Mapa sko?czona, g??wne pomieszczenie, pok?j z nagrodami i trzy sale do zaliczenia oto co znajduj? si? na que?cie. Razem jest 451 potwork?w.

61964861.png

55795914.png

48974964.png

76962288.png

31909109.png

Mapka jest naprawd? na wysokim poziomie!
Dobrze dobrane potwory do tego rodzaju mapki.
Bardzo fajny mroczny klimat, tak jak i w nazwie.

10/10

Mapa ?wietna, chocia? troszk? jednorodne budujesz spoty - 8/10 ;p

Jednolite ?ciany, jednolita pod?oga. Generalnie praca schludna, ale straaaasznie nudna. Gdyby nie monsterki wype?niaj?ce spor? cz??? przestrzeni na mapie mo?naby rzec, ?e r?wnie? pusta. Kreatywno?ci? za bardzo si? nie popisa?e?. Podpisuje si? r?kami i nogami pod postem outsect'a, sta? ci? na wi?cej m?j ty czarnuszku. :*

Praca jest tak powiem ZAJEBISTA dobrze dobrane pod?ogi ;D ze ?cianami.Wida? go?ciu ?e masz pomys? i talent do tej roboty ;].W por?wnaniu do tego POI wymi?ka w 100%
moja ocena 9.5/10 bo mi si? kamyk nie podoba ;>

Mapa Bardzo Fajna Podobaja Mi Sie Questy Ocenka 9,5/10

Super wykonanie i w og?le wszystko mi si? podoba ale mog?e? da? tam wi?cej jakich? ?mieci czy czego? podobnego ale opr?cz tego wszystko super.
Gdybym mia? ocenia? to 8/10O.o

Status
Zamknięty.
Back
Do góry