- Liczba reakcji
- 0
Odp: The Lost Kingdoms!
Punisher wywali? mia?em Ci? dawno ale szkoda mi Ci? by?o. Nic nie robi?e?.
Co do wykorzystania twoich "pisarskich" dzie? nie wykorzystam, brzydkie.
A wi?c nie pisa? do Punishera bo on w teamie nigdy nie by? i nie b?dzie. Pisa? do mnie. Pozdrawiam!
@DOWN
M?wie o moim teamie ciemna maso
, A je?eli ju? mappowa?e? to dla niewidomych graczy 0 detali 100% autoborder. http://tibia.net.pl/mapy/367657-rookgard-punisher.html Dobra k??ci? si? nie b?d? bo tak tu ?ciemniasz ?e.. Podobno masz 340+ lvl na realu .haha A jak m?wi?em ?eby? zalogowa? to od razu jakie? wykr?ty tak wi?c pozdro w oszukiwaniu graczy.
@EDIT
Ehh wida? kto tu jest dzieciakiem.
Punisher wywali? mia?em Ci? dawno ale szkoda mi Ci? by?o. Nic nie robi?e?.
Kod:
Siemka.Mo?esz przekaza? Sathirowi ?e od teraz je?li wykorzysta chocia? zdanie z tego co napisa?em dla projektu to OTS zostanie zamkni?ty?Wielkie dzi?ki.Usun??em jego nr temu do Ciebie pisz?.Tw?j te? usuwam.Powodzenia.
A wi?c nie pisa? do Punishera bo on w teamie nigdy nie by? i nie b?dzie. Pisa? do mnie. Pozdrawiam!
@DOWN
Kod:
Nie by?em w teamie powiadasz?To ciekawe kto mappowa? na takim ots jak melaniaot.mine.nu
, A je?eli ju? mappowa?e? to dla niewidomych graczy 0 detali 100% autoborder. http://tibia.net.pl/mapy/367657-rookgard-punisher.html Dobra k??ci? si? nie b?d? bo tak tu ?ciemniasz ?e.. Podobno masz 340+ lvl na realu .haha A jak m?wi?em ?eby? zalogowa? to od razu jakie? wykr?ty tak wi?c pozdro w oszukiwaniu graczy.@EDIT
Kod:
Punisher
09:30:50
taak nie mam.Pierdolony kutasie znam si? o wiele lepiejod Ciebie na wszystkich rzeczach.

Ja
09:30:53
Patrz na komentarze dzieciaku
09:30:54
"ej ludzie co wy mu tak s?odzicie
czu? od tych prac autoborder
dlatego moja ocena 3/10 "

Punisher
09:30:59
Ka?dy potrafi tylko skopiowa? i wklei? skrypty.

Ja
09:31:10
"Full autoborder, nic ciekawego nie pokaza?e?. Tylko jaki? wodospadzik z mo?cikiem lub wielk? bram?. Nic do siebie niepasuje, jak tu Fluos2 wejdzie to si? prze?egna i cie zjedzie <?art>. Pracuj dalej, a mo?e kiedy? dojdziesz do perfekcjonizmu. "

Punisher
09:31:25
Taa to nie do mnie ;P
09:31:32
z pieprzonym
09:31:33
bachorem
09:31:37
nara
09:31:43
a jeszcze zjade tw?j projekt
09:31:27