• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

-Tibia 8.54 The Lost Kingdoms!

Status
Zamknięty.
Odp: The Lost Kingdoms!

Punisher wywali? mia?em Ci? dawno ale szkoda mi Ci? by?o. Nic nie robi?e?.
Kod:
Siemka.Mo?esz przekaza? Sathirowi ?e od teraz je?li wykorzysta chocia? zdanie z tego co napisa?em dla projektu to OTS zostanie zamkni?ty?Wielkie dzi?ki.Usun??em jego nr temu do Ciebie pisz?.Tw?j te? usuwam.Powodzenia.
Co do wykorzystania twoich "pisarskich" dzie? nie wykorzystam, brzydkie.
A wi?c nie pisa? do Punishera bo on w teamie nigdy nie by? i nie b?dzie. Pisa? do mnie. Pozdrawiam!
@DOWN
Kod:
Nie by?em w teamie powiadasz?To ciekawe kto mappowa? na takim ots jak melaniaot.mine.nu
M?wie o moim teamie ciemna maso O_o, A je?eli ju? mappowa?e? to dla niewidomych graczy 0 detali 100% autoborder. http://tibia.net.pl/mapy/367657-rookgard-punisher.html Dobra k??ci? si? nie b?d? bo tak tu ?ciemniasz ?e.. Podobno masz 340+ lvl na realu .haha A jak m?wi?em ?eby? zalogowa? to od razu jakie? wykr?ty tak wi?c pozdro w oszukiwaniu graczy.
@EDIT
Kod:
Punisher
09:30:50
taak nie mam.Pierdolony kutasie znam si? o wiele lepiejod Ciebie na wszystkich rzeczach.

Ja
09:30:53
Patrz na komentarze dzieciaku
09:30:54
"ej ludzie co wy mu tak s?odzicie
czu? od tych prac autoborder
dlatego moja ocena 3/10 "

Punisher
09:30:59
Ka?dy potrafi tylko skopiowa? i wklei? skrypty.

Ja
09:31:10
"Full autoborder, nic ciekawego nie pokaza?e?. Tylko jaki? wodospadzik z mo?cikiem lub wielk? bram?. Nic do siebie niepasuje, jak tu Fluos2 wejdzie to si? prze?egna i cie zjedzie <?art>. Pracuj dalej, a mo?e kiedy? dojdziesz do perfekcjonizmu. "

Punisher
09:31:25
Taa to nie do mnie ;P
09:31:32
z pieprzonym
09:31:33
bachorem
09:31:37
nara
09:31:43
a jeszcze zjade tw?j projekt
09:31:27
dobra nie mam
09:31:28
zamiaru
09:31:30
dyskutowa?

Ehh wida? kto tu jest dzieciakiem.

Ostatnia edycja:

Wiesz ?e to jest obra?anie u?ytkownika?Nie by?em w teamie powiadasz?To ciekawe kto mappowa? na takim ots jak melaniaot.mine.nu . To ?e nie zrobi?em nic to tylko Twoja wina idioto.Ja od razu m?wi?em ?e chce mie? ca?y czas co? do pracy.Prace brzydkie?To ciekawe ?e jestem ju? w 2 innych projektach o wiele lepszych od tego.Aha i ja odszed?em w pokoju.Sam powiedzia?em ?e odchodz? i ?eby? usun?? mi konto na forum.A Ty publicznie mnie wyzywasz?Cz?owieku jeste? dzieckiem kt?re ma mo?e 14/15 lat a my?li jak dziesi?ciolatek.Je?eli chcesz si? wyzywa? to na pewno t? walk? ja wygram.Bo Ty nic nie potrafisz.
@Topic Nie polecam OTS.Mapka niby swoja a tylko miasto jest swoje reszta skopiowana z innych OTS-?w.Ciesz si? ?e Fluos do Ciebie przyst?pi? bo bez niego by?by? w czarnej d*pie.Skrypty ?ci?gni?te z otland.net nawet nie s? nic przerobione.Klient ma wiele b??d?w.OTS nie wystartuje zbyt szybko wi?c radz? innym graczom poszuka? lepszego projektu.

Odchodze z projektu...
Zamkn?? i wyjeba* temat.

Pozwol? sobie napisa? tego posta bo chc? ?eby szybciej ruszy? projekt.

Witam wszystkich u?ytkownik?w forum. Niestety dzi? projekt prze?ywa wielki kryzys, poniewa? odesz?o dw?ch jego za?o?ycieli (z tego jeden g??wny). A wi?c aby uratowa? projekt, wzi??em go na swe barki. Aby ustabilizowa? Team proponuj? drobn? rekrutacj?. Potrzebujemy profesjonalnej osoby, kt?ra zedytuje map?. (doda nowe lokacje, itp) Oraz tymczasowego hostera. (Co do hostera, musi on przej?? specjalny test, aby stwierdzi?, czy nie jest on oszustem). Podania prosz? zg?asza? na Gadu-Gadu kt?re jest podane poni?ej.

GG: 5978333

O matko dzieci... We?cie si? za robot?. Tibia wam je?? nie da.
Patrz?c na te wszystkie "Mega Projekty" P?aka? mi si? chce.
Totalnie nie rozumiem , my?li jakie kieruj? lud?mi kt?rzy zak?adaj? te projekty.
No i co ? B?dziecie robi? serwer ponad rok , nast?pnie odpalicie , podzia?a kilka dni , maksymalnie tygodni , zarobicie 50 z? w tym ca?ym Sms shopie i co ? Op?aca?o si? ?
Ku*wa ludzie , za pare lat usi?dziesz i powiesz po h*j ja tyle ?ycia na jak?? gr? zmarnowa?em.
Je?li jest tutaj kto? kogo wiek przekracza 17 lat (W co w?tpi?) , to niech przeczyta to 2 razy i zastanowi si? czy warto.

Pozdrawiam.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry