-Tibia 8.70 The World of Neravia!

Status
Zamknięty.
Odp: The World of Neravia!

Skoro administratorzy si? nie odzywaja to.. ja si? wypowiem.
To jest edycja Black Demona nie Hermesa wi?c.

Runy bez LVLA , Bronie raczej tak (dok?adnie nie pami?tam jak by?o ale raczej tak , je?li na wcze?niejszych Blacka nie by?o ogranicze? to dale jnie b?dzie).
Skrypt z owocami b?dzie na 100% wi?c jemy pod DP ile mo?na :)
Protection od 30 raczej , mo?liwe ?e od 20.
Lot jest dopasowany idealnie , je?eli bd ci??ko napewno administracja zmieni na 1.5 b?d? te? 2 :)
Bot raczej zawsze by? karcony przez Admin?w , lecz nie banem , a stworzeniem potwor?w kt?re was zabij? i ladujecie w temple , nie wiem jak b?dzie teraz :)

Jeszcze jakie? pytania? Mo?e Kajaza?

@3up & @up

1. Co do broni te? nie b?dzie wymaga? lvl.
2. Boty b?d? nielegalne.
3. Protection b?dzie najprawdopodobniej do 30lvl, ale mamy dla was co? nowego ale o tym wkr?tce.
4. Loot jest dostosowany do silnika, b?dzie tak jak na ostatnich edycjach.
5. Tak b?dzie :)

Pozdrawiamy!

Skoro administratorzy si? nie odzywaja to.. ja si? wypowiem.
To jest edycja Black Demona nie Hermesa wi?c.

Runy bez LVLA , Bronie raczej tak (dok?adnie nie pami?tam jak by?o ale raczej tak , je?li na wcze?niejszych Blacka nie by?o ogranicze? to dale jnie b?dzie).
Skrypt z owocami b?dzie na 100% wi?c jemy pod DP ile mo?na :)
Protection od 30 raczej , mo?liwe ?e od 20.
Lot jest dopasowany idealnie , je?eli bd ci??ko napewno administracja zmieni na 1.5 b?d? te? 2 :)
Bot raczej zawsze by? karcony przez Admin?w , lecz nie banem , a stworzeniem potwor?w kt?re was zabij? i ladujecie w temple , nie wiem jak b?dzie teraz :)

Jeszcze jakie? pytania? Mo?e Kajaza?

Wiesz, takie gdybanie to moze przeprowadzic kazdy kto gral chociazby na edycjach zanim BD kupil rower xD

Co do loota to jest zajebiscie zawsze i tyle. Nie to co na wszystkich gownianych serwerach, gdzie albo nie masz kasy zeby miec na 10 manasow, albo z godzinnego hunta wychodzisz z bp dsmow... cos tam leci, hajs sie odklada, questy sie porobi i mozna grac ;)
Z botami taki problem, ze jak ktos nieodpowiedni bedzie w teamie i mu zacznie odpierdalac, to polowe ludzi z trainow wyjebie na morgarothy czy inne gowno... Mimo ze nie beda bocic xd Zycie.
Trzeba liczyc, ze wszystko bedzie ogarniete na spokojnie ladnie pieknie poukladane i bedzie mozna wbic i napierdalac na fajnym serwerku. Ze nikt ani nic tego nie zjebie i ze bedzie tak fajnie jak kilka lat temu.

No i Pi?knie to jest serwer RPG i ma by? bez bota!! Na wszystkich edycjach gra?em bez... :)
Czekamy na info o stronce chocia?by ^^
Pozdro :))

Powstanie klient Neravi?

Ostatnia edycja:

Powstanie klient Neravi?

Na obecn? chwil? b?dziemy korzysta? z klienta 8.70. Je?eli mo?liwo?ci oficjalnego klienta Tibii przestan? nam wystarcza?, wtedy rozwa?ymy zmian? na w?asnego klienta.

Pozdrawiamy,
Neravia Team

wszyscy tylko o pierdo?ach ;x
strona mia?a ju? stac wed?ug obietnic a test server mia? ruszy? do ko?ca czerwca i co?
nie ma nic.

Jak wstawiasz screeny, to pomi?dzy ka?dym daj spacj?, ale do ka?dego screena dodaj ramk?.
Nie wiem, kto w og?le gra na 8.7, ale powodzenia, 1000os?b na starcie na pewno nie b?dzie xD

Jak wstawiasz screeny, to pomi?dzy ka?dym daj spacj?, ale do ka?dego screena dodaj ramk?.
Nie wiem, kto w og?le gra na 8.7, ale powodzenia, 1000os?b na starcie na pewno nie b?dzie xD

B?d? gracze, kt?rym zale?y na klimacie oraz frajdzie z gry a nie wi?kszym numerku podczas w??czania klienta :)

[MENTION=430774]Gumiok Mieszanina[/MENTION]
8.7 zeby nie bylo elfa z 8.6 i zeby byl ten w miare jeszcze starszy klimat, a nie to co na 10.x czy nawet 9.x. I w sumie chyba te starsze klienty, ale na ktore nie ma elfa, teraz beda najmniej bocone, bo pod najnowsza tibie jest cos, pod starsza jest elf i ng, a starsze wersje nowszych botow zazwyczaj ciezko znalezc, wiec pare gimbusow sobie bocenie odpusci, bo nie ogarna.
[MENTION=69156]Kajaza[/MENTION]
Numerek w kliencie to nie wszystko, nowszy klient daje duze mozliwosci, bo masz tam opcje dodania 2 czy 3 duzych kontynentow z nowymi potworami, grafikami, itemami, questami. A zeby zachowac feeling rozgrywki ze starszej tibii wystarczy odpowiednio skonfigurowac czary itp. A wiecej mozliwosci to tylko plus dla serwera. Wbijesz 100 czy 120 lvl i dalej w sumie cisniesz tylko dle albo jakis team hunt poi(co w sumie na neravi raczej srednio by wyszlo chyba). No, moze jeszcze drakeny mozna liczyc. A na nowszej tibii masz Rosh, masz ordamond, odnowione miejscowki na starych kontynentach(deeplingi, corymy), masz hive i deeplingi, masz offline training.
Ale ok, zeby to wszystko przygotowac to by trzeba w chuj roboty, nawet jesli tylko kopiowac z rl mapy, a co dopiero od zera w takim stylu. Wiec dobra opcja by bylo robic update, przy okazji by to wydluzylo zycie serwera. Zaczac z dopracowanym serwerem na tym 8.7. Zaczac prace nad update do jakiegos 9.0 czy 9.1 gdzie sie wprowadzi jedna wyspe/kontynent, potem ja ulepszac i rozbudowywac. I tak minie miesiac czy dwa. Wtedy kiedy ludzie sie zaczna nudzic serwerem to dostaja nowy kontynent i miejsca do expienia, gdzie bedzie lepiej fajniej i szybciej na tych 200+ levelach na przyklad... I kolejny update zaczac robic, mijaja kolejne miesiace, znow sie ludzie nudza i dostaja kolejny kontynent z jakiegos update 10.0 czy cos. Ot, nie trzeba w ciagu miesiaca czy dwoch przed startem wszystkiego ogarniac, nie trzeba startu planowac na za rok czy dwa. Mozna odpalic serwer i przez rok czy dwa go ulepszac co kilka miesiecy. Z tym... ze znajac zycie beda jakies pierdoly dodawane a ludzie i tak sie znudza po miesiacu czy max trzech. Ale i tak przynajmniej poczatek bedzie fajny, bo serwer jest spoko ;P

[MENTION=69156]Kajaza[/MENTION]
Numerek w kliencie to nie wszystko, nowszy klient daje duze mozliwosci, bo masz tam opcje dodania 2 czy 3 duzych kontynentow z nowymi potworami, grafikami, itemami, questami. A zeby zachowac feeling rozgrywki ze starszej tibii wystarczy odpowiednio skonfigurowac czary itp. A wiecej mozliwosci to tylko plus dla serwera. Wbijesz 100 czy 120 lvl i dalej w sumie cisniesz tylko dle albo jakis team hunt poi(co w sumie na neravi raczej srednio by wyszlo chyba). No, moze jeszcze drakeny mozna liczyc. A na nowszej tibii masz Rosh, masz ordamond, odnowione miejscowki na starych kontynentach(deeplingi, corymy), masz hive i deeplingi, masz offline training.
Ale ok, zeby to wszystko przygotowac to by trzeba w chuj roboty, nawet jesli tylko kopiowac z rl mapy, a co dopiero od zera w takim stylu. Wiec dobra opcja by bylo robic update, przy okazji by to wydluzylo zycie serwera. Zaczac z dopracowanym serwerem na tym 8.7. Zaczac prace nad update do jakiegos 9.0 czy 9.1 gdzie sie wprowadzi jedna wyspe/kontynent, potem ja ulepszac i rozbudowywac. I tak minie miesiac czy dwa. Wtedy kiedy ludzie sie zaczna nudzic serwerem to dostaja nowy kontynent i miejsca do expienia, gdzie bedzie lepiej fajniej i szybciej na tych 200+ levelach na przyklad... I kolejny update zaczac robic, mijaja kolejne miesiace, znow sie ludzie nudza i dostaja kolejny kontynent z jakiegos update 10.0 czy cos. Ot, nie trzeba w ciagu miesiaca czy dwoch przed startem wszystkiego ogarniac, nie trzeba startu planowac na za rok czy dwa. Mozna odpalic serwer i przez rok czy dwa go ulepszac co kilka miesiecy. Z tym... ze znajac zycie beda jakies pierdoly dodawane a ludzie i tak sie znudza po miesiacu czy max trzech. Ale i tak przynajmniej poczatek bedzie fajny, bo serwer jest spoko ;P

Tak jak wcze?niej zaznaczyli?my, OBECNIE b?dziemy korzysta? z oficjalnego klienta 8.70. W miar? rozrostu serwera b?dziemy stopniowo aktualizowali do coraz wy?szych wersji Tibii (z reszt? tak jak na poprzednich edycjach), b?d? stworzymy w?asnego je?eli b?dzie taka potrzeba - jest takie du?e prawdopodobie?stwo, jednak nie tworzymy tego serwera sami i chcieliby?my, aby gracze r?wnie? wypowiadali si? co ma si? znale?? w nast?pnych aktualizacjach serwera. Na obecn? chwil? i tak nie wykorzystaliby?my mo?liwo?ci nowszych klient?w, wi?c nie ma to sensu.
Odnosz?c si? do braku strony - prosimy o cierpliwo??, obecnie prace s? na wyko?czeniu - nie jest to kolejny, ?ci?gni?ty, darmowy i dziurawy AAC. Pracujemy by serwer by? jak najbezpieczniejszy i najbardziej dopasowany do potrzeb graczy. W najbli?szych dniach przekonacie si? sami. :)

Jakies postepy cos gdzies? Stronka chociaz?

To ju? nie ta sama NERAVIA MAPA Tak popierdolona ?e szkoda gada? ... SAMI ZOBACZCIE ... ZAWSZE KOCHA?EM NERAVIE ZA MAPE I KLIMAT a terazsamizobaczcie co zrobili ...
http://neravia.pl/news/start-serwera

Szkoda czasu na ruszanie serwera, bo to jakies marne gowno wzorowane na starym dobrym serwerze. A to nigdy nie wychodzi dobrze... pls... najpierw wszystkim wmawiac, ze rusza serwer, a potem ruszac z jakims chujwieczym... To, ze domena i nazwa jest to nie wszystko. To miala byc stara neravia.

Dzi?kujemy za takie zainteresowanie naszym serwerem, ale niestety mamy drobne opo?nienia - jak wida? uruchomiona zosta?a strona www. Mo?na zobaczy? j? pod adresem CLICK!. W najbli?szym czasie zostanie uruchomiony test serwer.

Pozdrawiamy,
Neravia Team.
​

---------- Tre?? dodana o 11:37 ----------

To ju? nie ta sama NERAVIA MAPA Tak popierdolona ?e szkoda gada? ... SAMI ZOBACZCIE ... ZAWSZE KOCHA?EM NERAVIE ZA MAPE I KLIMAT a terazsamizobaczcie co zrobili ...
http://neravia.pl/news/start-serwera

A przeczyta?e? newsa, czy tylko patrzysz na obrazki? :) Obecna mapa znajduje si? w zak?adce Informacje -> Mapa. W najbli?szym czasie zostanie uzupe?niona o list? respawn?w z pod?wietleniem na mapce :)

---------- Tre?? dodana o 11:38 ----------

Szkoda czasu na ruszanie serwera, bo to jakies marne gowno wzorowane na starym dobrym serwerze. A to nigdy nie wychodzi dobrze... pls... najpierw wszystkim wmawiac, ze rusza serwer, a potem ruszac z jakims chujwieczym... To, ze domena i nazwa jest to nie wszystko. To miala byc stara neravia.

jw. [MENTION=42316]Placek[/MENTION] [MENTION=113812]Savar[/MENTION]

Ostatnia edycja:

To nie to samo co kiedys i zostaje przy tym co powiedzialem na poczatku. Wiec nie wiem jaki masz problem z tym, ze mi sie nie podobaja te zmiany. 1/3, moze do polowy max z glownego kontynentu + jakies brzydkie gowno dodane. Z wysp poza tym tu znow z 1/3 jest a reszta to jakis smietnik. Ja nie chce smietnika. Ja chce stara mape.
I tak, mowie o mapie z zakladki mapa.
I nie, nie przeczytalem newsa - jak chcesz ksiazki pisac to moze pisz ksiazki, a nie newsy na strone.

To nie to samo co kiedys i zostaje przy tym co powiedzialem na poczatku. Wiec nie wiem jaki masz problem z tym, ze mi sie nie podobaja te zmiany. 1/3, moze do polowy max z glownego kontynentu + jakies brzydkie gowno dodane. Z wysp poza tym tu znow z 1/3 jest a reszta to jakis smietnik. Ja nie chce smietnika. Ja chce stara mape.
I tak, mowie o mapie z zakladki mapa.
I nie, nie przeczytalem newsa - jak chcesz ksiazki pisac to moze pisz ksiazki, a nie newsy na strone.

Przykro nam bardzo, ale nie masz racji. Nie zosta?a usuni?ta b?d? dodana ?adna wyspa lub kontynent. Jedynie uleg?y powi?kszeniu :) Je?eli chcesz star? map?, to nie ma problemu - wystarczy nie wkracza? na pewne tereny - opr?cz nowych teren?w wszystko jest po staremu ;) Niestety nie poradzimy nic na osoby, kt?re szukaj? zaczepki dla samego faktu wytkni?cia czego? tw?rcom.
BTW: ocenanie mapy na podstawie minimapy to dosy? zabawna sprawa, nieprawda??

Dla por?wnania mapka z przed 4 lat :) Chyba nie trzeba komentowa? hejtu pana Placka.
tiakbSG.png

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry