-Tibia 7.60 Thora RPG W?asna mapa

Status
Zamknięty.
Odp: Thora RPG W?asna mapa

Na 100 pogram [odloze classicusa na troche bo ten otsik zapowiada sie prawilnie].
Zobaczymy na start ^^

Ciesz? si?, ?e jeszcze s? ludzie z pasj? i kr?gos?upem moralnym :). Na serwer wszed?em, pogra?em i oceniam go relatywnie dobrze, my?l?, ?e sp?dz? na nim jeszcze sporo przyjemnych chwil. Mam nadzieje, ?e Twoje ch?ci i postanowienia, mimo braku 30 graczy online, przetrwaj?. Pozdrawiam, przyjacielu, dobra robota.

20 os?b gra cieszy mnie to jak b?dzie 30 b?de zadowolony

W?asnie ludzie grajo teraz na clacicius i niestety ale tak w?a?nie jest ze ludzie nie grajo.

Serpent Sword Poradnik:
4TBRxO9.jpg

Fajnie si? gra, ale jest do?? trudno prze?y?, mimo wszystko gra bardzo przyjemna sama w sobie. Mog? poleci? wszystkim starym wyjadaczom, a? odezwa?y si? we mnie wspomnienia sprzed wielu lat, gdy gra?o si? w Tibi? 7.4 czy 7.6. Polecam.

Tez polece bo poki co to jedyny normalny serwer pod ten protokol. Moze ilosc graczy nie powala ale na tym protokole nie ma co liczyc na wiecej.

Ku mojemu zdziwieniu licznik online ro?nie, co prawda ro?nie w tempie jednostajnym, ale zauwa?alnie wi?cej ludzi b??dzi po po?udniowych katakumbach. Pewnie z nadziej? na pokonanie niemo?liwych do pokonania na 20 poziomie 10 beholder?w, kt?re strzeg? podstawowych broni dla rycerzy :).

A na Thorze zn?w kolejna edycja :lol2:

Wida?, ?e serwer si? rozkr?ci? :) Udost?pni kto? mo?e odkryt? mini mape ? :D Ja mia?em, ale przypadkowo usun??em wraz z klientem....

Status
Zamknięty.
Back
Do góry