-Tibia 7.60 ThoraOT W?asna mapa, Jedyny taki

Status
Zamknięty.
Odp: ThoraOT W?asna mapa, Jedyny taki

Skoro nie problem zrobi? to zr?b mi taki.
A co wy w nim zrobiliscie poza zmian? adres?w IP? Mam nadziej?, ?e Iryont wie o tym, bo Wasz OT padnie po 2 dniach od DDos.

Skoro nie problem zrobi? to zr?b mi taki.
A co wy w nim zrobiliscie poza zmian? adres?w IP? Mam nadziej?, ?e Iryont wie o tym, bo Wasz OT padnie po 2 dniach od DDos.

Wie.
DDos? prosze bardzo ;).

Client nie nale?y do Iryonta zapytajcie jak chcecie.

---------- Tre?? dodana o 15:53 ----------

Pozostawi? to tylko z takim komentarzem: odpowied? na poziomie 10 latka.

Tw?j p?acz na poziomie 6 latka :( bez odbioru.

Jak zobaczy?em rookard to odechcia?o mi si? gra?... Potwory respi? si? chyba co 5 min, jak wbijesz we dw?ch na raty to ju? hardcore ?eby sobie troche % nabi?. + g?upi w?asny client, niby ?e przeciwko botom, skoro support nie chce sprawdza? czy kto? boci czy nie to nie wiem po cholere wgl stawia? taki serwer, jak mam sobie powspomina? dawne czasy na kt?rych si? gra?o to z pewno?ci? nie na waszym custom client, syf i tyle. Nie polecam :)

Jak zobaczy?em rookard to odechcia?o mi si? gra?... Potwory respi? si? chyba co 5 min, jak wbijesz we dw?ch na raty to ju? hardcore ?eby sobie troche % nabi?. + g?upi w?asny client, niby ?e przeciwko botom, skoro support nie chce sprawdza? czy kto? boci czy nie to nie wiem po cholere wgl stawia? taki serwer, jak mam sobie powspomina? dawne czasy na kt?rych si? gra?o to z pewno?ci? nie na waszym custom client, syf i tyle. Nie polecam :)
To tak jakby? w raju wdepn? w krowie g?wno.

A tak by?o dzisiaj :).
Czytam niekt?rych i nie wiem czy wam za to p?ac? xD
MAes9X4.png

Wie.
DDos? prosze bardzo ;).

Client nie nale?y do Iryonta zapytajcie jak chcecie.

---------- Tre?? dodana o 15:53 ----------

Tw?j p?acz na poziomie 6 latka :( bez odbioru.
Ja nie p?acz?, tylko stwierdzam fakty, a to jest r??nica :)

Ja nie p?acz?, tylko stwierdzam fakty, a to jest r??nica :)

S?uchaj to, ?e oogarneli sobie klient to moim zdaniem olbrzymi plus dla serwera, klient mega fajny, stabilny, przyjemny dla oka.
Tibianic te? podbiera? sobie bardzooo du?o rzeczy od innych.

Fakty s? takie, ?e serwer jest bardzo dobry, na start wesz?o zaledwie 60 graczy, wczoraj pad? rekord 117 wi?c jest progres!

nie gram, ale widz?, ?e daniel magical swoim streamem zrobi? robot?. Gra?o 50 os?b, a tu nagle 120, gdy ma odpalonego streama to graczy ?ci?gn??!

Wlasna mapa? Phi! Jedyne co widz? to nielegalnie u?ywanie mapy z Altaronu i zapewne innych projekt?w.

Ostatnia edycja:

Wlasna mapa? Phi! Jedyne co widz? to nielegalnie u?ywanie mapy z Altaronu i zapewne innych projekt?w.

To nie jest real mapa, tutaj wszystko r?cznie by?o robione :>

P?acz off ludziska

Kilka fotek z cast?w na zach?te:
dQjRHHf.png
ayay3RT.png
YEhLfxG.png
jwwQMRP.png
9JHK078.png
aiATQXa.png

2dDWuMl.png
uOuIYuC.png