Thorge Thread

Status
Zamknięty.
Odp: Thorge Thread

In-game fajne, z poziomu map edytora te? fajnie, tylko licho z tymi bagnami. G?ra ala przej?cie jest ciekawe, ?adnie wydetalowane, najwi?ksz? uwag? przykuwa tylko ten most, reszta jest w jak w najlepszym porz?dku.

In-game z poziomu map edytora wygl?da zajebi?cie
bo wcze?niej nie by?o co ogl?da? a tera
gitez tylko dupa z bagnami no i
og?lnie spoko
9/10

Niedawno sko?czy?em edytowa? Thais dla projektu Thevium. Dzisiaj poka?? Wam przerobion? farm? McRonalda.
Dla por?wnania, zdj?cie przed edycj?: Kliknij aby zobaczy?

thevium2.png

Jak na 1 prace , ta stajenka ?e tak sobie nazw? to bardzo mi si? podoba, nie wiem jak dalej bo nie chc? mi si? otworzy? nie wiem dlaczego ale druga praca jeszcze zobaczy?em ale jest gorsza od pierwszej. Na zaawansowanego si? nie nadajesz jak by?o poruszane w powy?szych postach jednak przys?owiowe " wypociny " i tak mi si? podobaj?.

Enjoy!
Yo Z

Od?wie?am. Kto? skomentuje ostatni? prac??

Prace ?adne podobaj? mi si?.
Szczeg?lnie rook edit tylko na pocz?tku nie by?o co ogl?da?.
A tera szczere 10/10.

Porcja zdj?? z Thais:
fotka8.png

fotka9.png

fotka10.png

fotka11.png

fotka12.png

fotka13.png

fotka14.png

?aaaa?, ale fajny klimacik.
Nie wida? ?e to jest Thais.
Bardzo fajny styl i detalizacja mmmm... Przyjemno?? ogl?da?.

Mam do Ciebie pro?b?.
Przer?b mi POH w okolicy Temple :D

Pozdrawiam

Precz od Thais , zostaw to Thais b?agam , Thais jest to najstarsze miasto w historii tibii , panuje tam bardzo dobrze rozwiniety handel , jest to stolica calego ?wiata tibijskiego .
Zamek kr?lewski pozbawi? sw?j klimat , z mocarstwa Thais robisz zwyk?? wies...

Nie wida? ?e to thais klimacik ?adny bardzo mi si? podoba.
10/10.

Nie ma co ukrywa?, mapy na poziomie, czekam na nast?pn? "porcje" map 10/10. Pozdrowienia dla ciebie Thorge

Idealnie dobrany border ?cian na 1 ss <3, przepi?knie !
Ten most jaki? taki dziwny. Depot jest przecudny, reszta te? pi?kna !!

Czlowieku jestes po prostu swietny niewiem jak nazwac twoje prace m?g?by? mnie pouczyc mappingu

~Od?wie?am~​

Dzi?kuj? za komentarze.​

-

Bardzo ?adne urozmaicenie, szarego, bez duszcznego Rookgaardu.
Mi?a odmiana Thais i dwarf bridge, pi?kne w por?wnaniu z RL szajsem.

-

Ostatnia edycja:

Wracam do Was po d?uuuuuuugiej przerwie. Czas troch? przypomnie? sobie map editor. Fragment depozytu mojego nowego miasta:

0MyjBSdepo.PNG

suuuupppeer niczego nie brakuje ale m?g?by? da? wn?trze tego depo ? :)
10/10

Depo wygl?da bardzo ?adnie, ?wietna architektura, dobrze wykonany bluszcz na ?cianach. W RME prezentuje si? to pi?knie, lecz ingame b?dzie to s?abiej wygl?da?o, poniewa? gracz nie zobaczy ca?ego budynku. Fajnie, ?e wr?ci?e? do mappingu, bo zawsze uwa?a?em Ci? za dobrego mappera. Prezentuj nam swoje dalsze prace.

Moderatora prosz? o zmian? prefixu na zaawansowany, poniewa? ten pan na taki prefix w?a?nie zas?uguje.
//Pewnie zostan? nieco zhejtowany przez kilka os?b, jednak autor tematu jest po do?? d?ugiej przerwie, wi?c warto poczeka? i zobaczy? czy dwie nast?pne prace r?wnie? b?d? godne nazywania ich autora zaawansowanym mapperem. ~Zbizu

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Sko?czy?em kolejny fragment miasta w ramach przerwy w nauce na egzamin (trzymajcie kciuki! :))

RJ8rzAmapa.png

//Mam ma?e w?tpliwo?ci co do zmiany tego prefiksu, jednak mam r?wnie? nadziej?, ?e rozwiej? je komentarze u?ytkownik?w na temat nowych prac. Ponownie przyznaj? prefiks "Zaawansowany". ~Zbizu

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry