-Tibia 8.50 Tiberia.pl Naljepszy free serwer WBIJAJ

Status
Zamknięty.

Tmarg

Advanced User
Kwiecień 18, 2011
Liczba reakcji
5
Tiberia.pl to najlepszy ots stoi ju? ponad 2 lata i nie nudzi si? nikomu ZAPRASZAM DO GRANIA ;D
Takie Ma?e info ;)
Server information
Strona g??wna:Tiberia.pl
Experience rate: x 3333
Skills rates: x 100
Loot rate: x7
Magic rate: x100
Spawns rate: x5
Protection level: 15000

Ots posiada wiele qest?w i co najlepsze ci?gle wchodzi co? nowego a to expy a to qesty a nawet eventy :D
Macie kilka ss?w z gry ;)

di-6XXQ.jpg

di-8ZOF.jpg

di-S6K0.jpg

di-1VEL.jpg

di-ZUPJ.jpg

di-9LDG.jpg

di-NIV8.jpg

di-DQJG.jpg

di-7QB6.jpg

di-CAX0.jpg

di-6J6F.jpg

di-KC9Q.jpg

di-LFZZ.jpg

ZAPRASZAM WI?CEJ INFO NA STRONIE ZAK?ADAJCIE KONTA I GRAJCIE :D

Odp: Tiberia.pl Naljepszy free serwer WBIJAJ

Server fajny ale jest napisane "Free" a Vip to pewnie dodatek... przecie? to logiczne ?e jak masz Vipa to szybciej Expisz -.-
Pogra?bym ale ten vip mnie odstrasza

Pozdrawiam
Cyanmon

Nie gram na tym ots kolega mi nie poleca gra? na nim d?ugo powiedzia? mi ?e niejaki GoD Tiberia ma wyjebane na ten ots sprzedaje pkt za do?adowania i ponad od 2lat nie by?o ani jednego uptade nie polecam

795zkK4V7A1

Zapraszam na otibia.makemmo.com

gram na tym serwie od samego pocz?tku (gr??em) GOD Tiberia to oszust Sprzedaje Niby Za doladowania zeczy domki ITP A gdy daje mu sie kod mowi ze zly a jak sie sapie usuwa posta?. Serwa Nie polecam a wiem co mowie !!!

Powiem jedno. Ots own3d. Macie m?j layout z ots.tibiaserver.pl
Jakie? wyja?nienia?

Ostatnia edycja:

Server mo?e i fajny ale lipa, ?e tibia 8.5, jak by by?o pod 8.6 to napewno du?o wi?cej os?b by wbi?o, mo?e ja nawet. Proponuje update na 8.6 a server napewno stanie si? lepszy.

Po 1.Vip jest za darmo od 3,5klvl,supermanaruna tak samo za lvl a inne lepsze manaruny s? w sklepie.
Po 2.I co jaki? czas jest update jakby nie by?o tp wiele exp?w i qest?w by nie by?o serwer bardzo fajny.
Po 3.Kupywanie k?nkt?w,item?w itp. za smsa ja kupywa?em wiele razy i jeszcze nigdy mnie nie oszuka?.
Po 4.God nie olewa otsa jest bardzo cz?sto na nim i pomaga graczom

jak zrobi?em jakie? b??dy przepraszam bo si? spieszy?em ;)

SERDECZNIE ZAPRASZAM NOWE INFO NIED?UGO KOLEJNE UPDATE ;)
INFORMACJA POTWIERDZONA NIE MA OLEWKI :)

Ostatnia edycja:

~~~~~~refresh~~~~~~​

Fajny serwer ale tylko dla noob?w lepiej ju? polecam zagra? na unitedots bo ten ots to pora?ka zobaczcie na nie w?asny layout i te expowiska...

Co Do tiberii gram tam od pocz?tku Nick: Coxik Ots Powiem tylko Jedno s?owo KOZAK !!
Unitedots si? chowa .
GOD nie oszukuje graczy mi?a atmosfera a ze sprzedaje items za do?adowanie to dobrze bo po co mam wydawa? 30 zl i mie? 600 pkt wole sobie u goda nie raz promocje kupi? i mie? wi?cej jest git on nie zmusz? ?eby?cie kupywali wiec nie wiem w czym widzicie ten problem. PS: Domk?w nie sprzedaje ani nic innego tylko items z sms shopa .

Co Do Update prawda nie robili d?ugo update ots chodzi juz 3 lata oni nie robi? Update co miech tylko teraz ma wejsc nowy Update jeden a pozodny 20 exp?w 10 Quest?w itp

Zapraszam na Ots Kozak Expowiska i Te Eventy Masakra
King of the Hill
Capture The Flag
Zombi Event ma pono? wej??
Castle War
i wiele wiele innych Exp?w to tam jest tyle ze szook

Zapraszam Do Gry jak co? :) m?j Nick Coxik i nie s?ucha? tych ludzi co p?acz? bo si? po prostu nie znaj? proste.

Zapraszam na Tiberie Du?o tam si? dzieje Eventy PK ITP

O to Pare Fotek :)

1qms7d.jpg

30cu5qr.jpg

xbk7qr.jpg

Gram na tiberi mam niezliczon? ilo?? postaci ka?da prawie po 100k, a dalej niechce mi si? expi? bo cie?ko :) Poprostu jak dla mnie OTS jest zajeb** Mi?a atmosfera itp. Ale GoD oszukuje co do tych do?adowa?. Dlatego grajcie i wysy?ajcie normalnie sms-y. Dam wam ma?a rade niedajcie si? nabra? za itemy za zaufanie :) Ludzie se zgarniaj? a potem full domki :). To tyle z mojej strony. Zapraszam na OTS!!!

Zagraj ju? dzi? na Tiberia.pl w celu wbicia 200k levela w +, nast?pnie czekaj a? GoD sprzeda twoj? posta? bez zgody za do?adowanie dla siebie : ooo
przyk?ad Slu Pila 236k shin oraz GeoHot, hmm pewnie by?o wi?cej ale c??...
Chcesz gra? na serverze gdzie Administracja wbija tylko po to by sprzedawa? punkty za do?adowanie, albo odda twoj? posta?/domek itd za do?adowanie?
Powodzenia

Chcesz gra? to powodzenia wbijaj 200k level !

Co Do tiberii gram tam od pocz?tku Nick: Coxik Ots Powiem tylko Jedno s?owo KOZAK !!
Unitedots si? chowa .
GOD nie oszukuje graczy mi?a atmosfera a ze sprzedaje items za do?adowanie to dobrze bo po co mam wydawa? 30 zl i mie? 600 pkt wole sobie u goda nie raz promocje kupi? i mie? wi?cej jest git on nie zmusz? ?eby?cie kupywali wiec nie wiem w czym widzicie ten problem. PS: Domk?w nie sprzedaje ani nic innego tylko items z sms shopa .
Co Do Update prawda nie robili d?ugo update ots chodzi juz 3 lata oni nie robi? Update co miech tylko teraz ma wejsc nowy Update jeden a pozodny 20 exp?w 10 Quest?w itp
Zapraszam na Ots Kozak Expowiska i Te Eventy Masakra
King of the Hill
Capture The Flag
Zombi Event ma pono? wej??
Castle War
i wiele wiele innych Exp?w to tam jest tyle ze szook
Zapraszam Do Gry jak co? :) m?j Nick Coxik i nie s?ucha? tych ludzi co p?acz? bo si? po prostu nie znaj? proste.

Wierzysz ?e oni zrobi? jaki? uptade gram tam niedawno kolega m?wi? ?e g?wno robia i tyle ci powiem ;)

Tosian: Wierzysz ?e oni zrobi? jaki? uptade gram tam niedawno kolega m?wi? ?e g?wno robi? i tyle ci powiem
Wierz? ze oni robi? UPDATE bo widzia?em beta testy znam troche kooba i goda tiberie i mi pokazali ;) a Tiberia nie sprzedaje ?adnych Char?w Gehota zrkowali bo widzia?em Here Coxik ;) a SlU Pila jaki? go?ciu nim gra bo m?wi ze Keyloggera typowi wys?a? wiec jak nie wiesz to nie gadaj proste.

Wierz? ze oni robi? UPDATE bo widzia?em beta testy znam troche kooba i goda tiberie i mi pokazali ;) a Tiberia nie sprzedaje ?adnych Char?w Gehota zrkowali bo widzia?em Here Coxik ;) a SlU Pila jaki? go?ciu nim gra bo m?wi ze Keyloggera typowi wys?a? wiec jak nie wiesz to nie gadaj proste.

Tak my?lisz ze g?upi zapyta?em si? tiberi czy da mi posta? za do?adowanie 30z? to on odpowiedzia? tak zapyta?em si? jaki lvl to odpowiedzia? ze 200k+ mog? nawet zrobi? ss i wam tu pokaza? ;]

Gram na tiberii tak?e praktycznie od pocz?tku.
I zbior? to wszystko w jedno s?owo:
O-D-R-A-D-Z-A-M !

To co tam si? dzieje to jedna wielka paranoja.
24/7 boty
GOD Tiberia wchodzi tylko ?eby dosta? do?adowanie za itemy/postacie kt?re wyexpili inni ludzie.
Ka?dy najlepszy item z ots mo?esz mie? za do?adowanie b?d? przelew, ka?d? posta?.
Nie interesuj? si? serwerem wcale, update raz na kilka miesi?cy i to 1-2 questy w kt?rych nawalone jest byle jak potwor?w.
Zablokujesz si? gdzie?, znajdziesz buga, zapomnij ?e Tiberia si? do Ciebie odezwie.
Ale napisz go niego na priv wiadomo?? wy?l? sms/dam do?adowanie b?d? zrobi? przelew, to odpisuje od razu...
Wbijasz 200k - 300k lvl po czym nie grasz przez tydzie?, to ju? masz po postaci, bo Songo ( GOD Tiberia ) sprzedaje za przelewy :)

Stanowczo

O
D
R
A
D
Z
A
M

pozdro dla graczy kt?rzy znali mnie pod nick'ami:
- Sargo Pall
- Viskolveen
- Divine Angel
- Mashivi aka Nozyk
- Wulfgar von Cookie
- Uwaga Gwalciciel
- Administrator Systemu

oraz

JEB*? CIANGA !

Ostatnia edycja:

Tosian@ Tak my?lisz ze g?upi zapyta?em si? tiberi czy da mi posta? za do?adowanie 30z? to on odpowiedzia? tak zapyta?em si? jaki lvl to odpowiedzia? ze 200k+ mog? nawet zrobi? ss i wam tu pokaza? ;]
Dawaj Zr?b SS ;) bo nie sella postaci bo go pyta?em wczoraj .
Mrozek8 Gram na tiberii tak?e praktycznie od pocz?tku.
I zbior? to wszystko w jedno s?owo:
O-D-R-A-D-Z-A-M !

To co tam si? dzieje to jedna wielka paranoja.
24/7 boty
GOD Tiberia wchodzi tylko ?eby dosta? do?adowanie za itemy/postacie kt?re wyexpili inni ludzie.
Ka?dy najlepszy item z ots mo?esz mie? za do?adowanie b?d? przelew, ka?d? posta?.
Nie interesuj? si? serwerem wcale, update raz na kilka miesi?cy i to 1-2 questy w kt?rych nawalone jest byle jak potwor?w.
Zablokujesz si? gdzie?, znajdziesz buga, zapomnij ?e Tiberia si? do Ciebie odezwie.
Ale napisz go niego na priv wiadomo?? wy?l? sms/dam do?adowanie b?d? zrobi? przelew, to odpisuje od razu...
Wbijasz 200k - 300k lvl po czym nie grasz przez tydzie?, to ju? masz po postaci, bo Songo ( GOD Tiberia ) sprzedaje za przelewy

Stanowczo

O
D
R
A
D
Z
A
M

pozdro dla graczy kt?rzy znali mnie pod nick'ami:
- Sargo Pall
- Viskolveen
- Divine Angel
- Mashivi aka Nozyk
- Wulfgar von Cookie
- Uwaga Gwalciciel
- Administrator Systemu

oraz

JEB*? CIANGA !
Go?ciu jako? mam 240k lvl i juz nie gra?em na tym charze z miesia? i jako? nie mam sprzedanej postaci nie sella on char?w za doladowanie to po pierwsze a po drugie zal ci dupe sciska bo ch?opak sobie zarabia zrobi? ten serwer i mo?e robi? wszystko co mu si? podoba. A jak ci si? nie podoba to nie graj prost? po co grasz ?

Tiberia kurwa jak wstawisz moj? mapke na serva i olejesz mnie (nie we?miesz do teamu to jestes sko?czony)
Tak negatywnie rozreklamuje twojego serva ?e 0 ludzi zostanie.

Ci goscie co pisali ze na tiberi juz nie b?dzie nigdy update to jeste?cie dla mnie zerowcami :D
News : Tiberia.pl
i co g?upio wam ;d ?
nie mog? si? doczeka? tego Update ;D

Status
Zamknięty.
Back
Do góry