-Tibia 8.50 Tiberia.pl Naljepszy free serwer WBIJAJ

Status
Zamknięty.
Odp: Tiberia.pl Naljepszy free serwer WBIJAJ

Ju? lepsza jest tiberna.net Mo?e nie gra tyle os?b i mniejsze stages ale ma sw?j klimat.

GOD Sprzedaje levele, itemy, domki za do?adowania - pora?ka.
Lipna mapa, 0 event?w, update - pora?ka.
Sta?em 1-2 dni w bugu, pisa?em do god'a, na helpie itp i ch*j mi z tego... - pora?ka.
I duu?o innych

@up
Napisz, ?e wy?lesz do?adowanie/sms/przelew a odpisze w ci?gu minuty:D

Adisanek@ GOD Sprzedaje levele, itemy, domki za do?adowania - pora?ka.
Lipna mapa, 0 event?w, update - pora?ka.
Sta?em 1-2 dni w bugu, pisa?em do god'a, na helpie itp i ch*j mi z tego... - pora?ka.
I duu?o innych
Po Pierwsze Administracja tego otsa jeszcze nigdy nie sprzeda?a levela to jest po pierwsze po drugie ze sella itemki to g?wno ci do tego zrobi? serwer mo?e robi? wszystko na co zywnie mu si? podoba . Po Trzecie Zero Event?w M?wisz co 2 dni Jest King Of the Hill I Codziennie o 20 Capture The Flag . Po Czwarte Update pora?ka m?wisz zobacz ten update co teraz wchodzi ... Wida? Ze W Dupie by?e? g?wno widzia?e? w dupie by?e? g?wno prze?y?e? ze si? tak wypowiadasz a nic tak naprawd? nie wiesz .
mrozek8@ Napisz, ?e wy?lesz do?adowanie/sms/przelew a odpisze w ci?gu minuty
co ty si? go tak trzepiasz ze sobie zarabia przez do?adowania zr?b sw?j serwer i zarabiaj tez i si? nie trzepiaj bo widz? ze zal ci dup? ?ciska .

Wierz? ze oni robi? UPDATE bo widzia?em beta testy znam troche kooba i goda tiberie i mi pokazali ;) a Tiberia nie sprzedaje ?adnych Char?w Gehota zrkowali bo widzia?em Here Coxik ;) a SlU Pila jaki? go?ciu nim gra bo m?wi ze Keyloggera typowi wys?a? wiec jak nie wiesz to nie gadaj proste.

Niech ci b?dzie tylko ten Tiberia cos za cz?sto robi te promocje ?e prawie codziennie bym tak powiedzia? ;]

Z tego co piszecie to tiberia to syf jeden wielki, hoster na kase leci tylko a expy kwadratowe, jak wida? hosterowi si? nie chce nawet zrobi? update po tibie 8.6 pod kt?r? gra najwi?cej ludzi, w takim razie nie polecam nikomu tego serva i hosterowi ?ycze ?eby serv jak najszybciej upda?.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry