Tibia 3D

Status
Zamknięty.
Odp: Tibia 3D

Cz?owieku, Tibia 3D zabija by, dos?ownie ca?? ?wietno?? Tibii - dlaczego? Ma?o gier MMO posiada sw?j klimat, a Tibia go ma i potrafi go nawet dobrze utrzyma?.
Chcesz gier MMO3D? Zagraj w Shaiye, Lineage II itp.

Tibia jest najbardziej grywaln? gr? 2D pod s?o?cem. ?adna gra dwa de nie ma takiego klimatu jak nasza kochana tibia. My?le, ?e CipSoft nigdy nie zrobi tibi 3D - chyba by?oby to niemo?liwe. :p

Tibia 3D hm by?a by najwi?kszym nie wypa?em w historii gier chyba :P Tibia ma sw?j urok w graffice 2D i oczywi?cie jest dla mnie najlepsz? gr? RPG jaka powsta?a .. Najlepiej gdyby powr?ci?y czasy tibi 7.6 lub 7.92 to by?o to heh wtedy najlepiej mi si? gra?o wed?ug mnie tibia jest na prawd? dobra gr? du?o lepsz? ni? inne gry 2D ... Dlaczego gra tyle os?b w tibie ? Bo ma na prawd? ciekaw? Fabule i ma najlepszy system PVP z gier internetowych typu RPG . :) Taka jest moja opinia na ten temat :).

Jakby by?o, to przypomina?o by to Metina, b?d? Lineage. Nie b?dzie tego, poniewa? nikt by nie gra? ludzie woleli by gra? na OTS lub jak pr?dzej wspomnia?em w Metina lub Lineage.

Pozdrawiam OSKI1992^^!

Faktycznie g?upie pytanie. ^^
Nie, nie b?dzie Tibii 3D. Dlaczego? Tak? akcj? CipSoft zepsu?by ca?? atmosfer? Tibii i oni dobrze o tym wiedz?. Poza tym odesz?oby wielu graczy. Tibia wyr??nia si? w?a?nie fajn? grafik? 2D i tak musi zosta?.
Podsumowuj?c - nie b?dzie Tibii 3D. Jak kto? chce sobie w takie co? zagra? to wypierdala? na Metina xd

Zgadzam si? z tob? w 100% odesz?o by du?o ludzi... wog?le to nie by? by ten klimat ju?..

Ja my?l?, ?e za kilka lat b?d? dwie wersje Tibii. Normalna taka jak do teraz i Hi Res, podobna do tej nowej Tibii Mobile Edition Hi Res
18546274946888415792879.jpg

A co do Tibii 3D, to mo?e powstanie, m?j brat kiedy? znalaz? gdzie? na YT takiego screena.
tibia3d.jpg

Mogliby by zrobi? kiedy? gr?, ale o innej nazwie, opieraj?cej si? na Tibii. Tak jak na tym screen co wrzuci?em wy?ej b?d? wszystkie items z Tibii, co prawda nie mo?na by by?o ju? trapowa?, ale strzela? z run owszem, da?o by si?. :) Widzia?em w kilku grach MMORPG runy. Skille mo?na zrobi?, widzia?em ju? w jakiej? grze skille np. w club, axe ,sword, chyba to by?o 9Dragons. W 9Dragons ka?dy skill mo?na trenowa?. Ja zawsze szybkie bieganie na 10poziom trenowa?em, wbi?em du?y lvl i przesta?em gra? ;D

Mo?e za kilka lat zrobi? gr? opart? na Tibii. Jakby si? postarali to mog?aby to by? naprawd? bardzo dobra gra.

Tibia powsta?a 2D i padnie 2D nie zale?nie co si? zmieni.
W og?le jak by to wygl?da?o pewnie porusza? mo?na by?o by si? tylko myszk? bo strza?kami trzeba by?o by ustawia? kamer?, nie to bym wyjeba? si? na ryj jak by tak? tibi? zrobili bo to by okrutnie wygl?da?o dla niej.

Tibia i tak ju? sko?czy?a si? na wersji 7.6 po co robi? z tego jeszcze wi?kszy ch?am? Chcecie 3d? To prosze bardzo macie te gry dla dzieci typu Metin.

W Tibi 3D na pewno zmniejszy by si? skill PVP u graczy. ;)
C??, by?a by to kolejna gra typu Runes Of Magic/Metin 2/ etc.
Ci??ko teraz oceni?, ale my?l? ?e mniej by si? nudzi?a..

AdixXx Tibian:
Porusza? myszk?? - pewnie tak.
strza?kami - r?wnie? tak, przecie? zawsze mo?na ustawi? gre by kamer? obraca? PPM czy te? Mouse 3..

Gorthard:
Tibia i tak ju? sko?czy?a si? na wersji 7.6 po co robi? z tego jeszcze wi?kszy ch?am? Chcecie 3d? To prosze bardzo macie te gry dla dzieci typu Metin.

Dzieckiem to jeste? ty.
Metin nie jest z?? gr?, a jest raczej bardzo dobr?.
Tam si? ka?da profesja do czego? przydaje, irytuj?ce s? teraz boty
oraz maksymalny poziom (ograniczenia).

Skoro te zdj?cia s?, to komu by si? chcia?o co? takiego robi??
Mam na my?li grafike/animacje 3D, przecie? to jest strasznie czasoch?onne (+ zabawy modelami/kszta?tami). A mo?e CipSoft ju? co? dla nas szykuje? :D.

Hyh.. nie dowiemy si? nigdy.
Ale przez najbli?sze kilka lat mo?emy zapomnie? o 3D.
Niby po co by mieli robi?? mieli by wi?cej roboty i zapewne mniej by zarabiali. =].

Nie. I lepiej zeby nie powstala.

Jesli cos takiego by sie stalo, to chyba juz mozemy zapomniec o graniu w fast-handa, przesuwaniu innych, etc..

Xanosta:
Zgadzam si? z Tob? w 100%. W przeci?gu 2-3lat na pewno nie pomy?l? o Tibii 3D, bo zamierzaj? wprowadzi? w 2011-2012r 3 Addon (Ale jak czyta?em w wywiadzie, do tego im si? za bardzo nie spieszy i w 2010r na 90% nie zd???.) Jestem bardzo ciekaw jak b?d? wygl?da?y Full Addony. Mo?liwe, ?e nie ka?dy Outfit b?dzie mia? 3 cz??ci. Np. Full Summoner mia?by jak?? r?zg? :D

byla o to dyskusja. i moim zdaniem t3d to scierwo.

Nie chc? nawet my?le? o czym? takim jak Tibia 3d... Je?li co? takiego mia?o by miejsce to straci? bym ca?y szacunek do Tibii, s?ysza?em ?e niedawno ma wyj?? tibia w przegl?darce... Wyobra?acie sobie to? Gra? w tibie przez przegl?dark?, ile by to wczytywania zaj??o o.0. Dobra odlecia?em troszk? od tematu... Nie chc? i nie licz? na to ?e kiedy? b?dzie Tibia 3d. Tibia zawsze pozostanie 2d bo taki jej charakter...

jak by by?a tibia 3d to by wszyscy na jaki? ots rpg by si? przezucili ale pod innego klienta np 8.6 ;]

3D ? Zepsu?by ca?y klimat tibii...
Po co CiP'ki mieliby robi? co? jak metin czy MU Online?
Du?o takich gier jest, ale wed?ug mnie cipkom w ko?cu odbije i zrobi? co? podobnego ...
Lecz uwa?am, ?e tibia 3D b?dzie do D.U.P.Y !!!!
[URL="http://www.youtube.com/watch?v=szA_02WQ14k&feature=related[/URL]

Ostatnia edycja:

@ Xarid
No tak! Ale jak b?d? wygl?da?y outfity? Jak chc? zrobi? wygl?d? Czary i to wszystko? ?ci?gn? z WoW'a, Metina, lub czego? tam innego? Chcia?bym widzie? jak wygl?da exori, exeta res. Za???my, ?e jeste? na expie, z ty?u nie wida? potwora, tak? Przeniesie si? na siohera i co wtedy? Bloker nie widzi, musi si? odwr?ci? i do dupy. Ja chc? zrobi? exevo frigo hur? Jak chc? zrobi? exevo tera hur? Nie wiem jakby to wygl?da?o ^.-
@ Topic
Nie wyobra?am sobie, zale?y jakby to od wszystkiego. Mo?e i by straci?a Tibia du?o graczy, ale na pewno zyska?a by wi?cej ^.-

Status
Zamknięty.
Back
Do góry