• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

Tibia 3D

Status
Zamknięty.
Widac nierozumiecie tego tematu

ja tu zamieszczam filmik do oglandania a wiekszosc tutaj gada czy chco tibie 3D

ja oczywiscie bym niechcial bo to by bylo glupie ale ludzie oglondajcie ten filmik a nie patrzycie na inne posty i piszecie bzdury

na filmiku jest zamieszczone marzenie tibijczyk?w [ 80% ] ZOBACZYC NIEBO W TIBI ;]

Widzia?em to, ale podoba mi si? taka Tibia, chocia? ci??ko by by?o si? przyzwyczai?. :P

Pozdrawiam,
Vendeto

to..to..oburzaj?ce jak mo?na sie zni?y? do takiego poziomu i zrobi? tibie 3D ? ?wiat jest okrutny!!

A ty kup porz?dny s?ownik ;) / Andzia

Ostatnio edytowane przez moderatora:
We??ie z tym 3D to przesada tibi urok ma to co? w 2D i nikt nie na?eka.Jak by zrobili 3D prawie nikt by nie gra?.

Ciekawy filmik

TIBIA 2D RZ?DZI!!! :cool::cool:

Te? si? ciesz?, ?e ty si? cieszysz, ?e ja si? ciesz?, ?e tamten si? cieszy? ;) / Andzia

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Stare ale jare :P
Nie ,a? takie z?e jak si? wydaj? ale i tak w to bym nie gra? jak by by?? 3d wola? bym zrobi? mape tibi w csie i se po pytka? a nie a takie dziadostwo co do wszystkiego by si? upodobnia?o :P oby nigdy tego nie zrobili

Grafika 2D to cos co wyr?znia Tibie od pozostalych gier i odzwierciedla caly klimat tej gry ^^

Filmik podoba mi si?, ale je?li by mieli zmieni? Tibi? na 3d 3/4 ludzi napewno by przesta?o gra? ;p

heh fajny filmik,mozna zrobic taka gre ale tibia niech taka zostanie :P

wola? bym zrobi? mape tibi w csie
Ja tworz? map? w Tibijskim stylu do CSa :) Odtwarzam fragment miasta z OTSa, przy kt?rym pracuj?.
images32.fotosik.pl/289/d017444edcfce044med.png

Ostatnia edycja:
Filmik stary, zgadzam si? z tym ?e koniec najlepszy. Gdyby tibia taka by?a, to straci?a by swoj? tibijsko?? i nie by?o by to tibia tylko tibia3d. :>

@Woristin
Te? to wol?, tylko w wersji 1.6

Dla mnie Tibia 2D zawsze ale to zawsze b?dzie ROX ! xD

Wiele ludzi gra w tibie .. poniewa? tibia jest zrobiona porst? grafik? 2D

gdydby zienili to

tibia stracila by swoj? wartos? te? bym nie gra?

2D RLZ i niech tak zostanie

Ja widzia?em lepszy filmik - W counter Strike kole? chodzi? po ca?ym Rookgaardzie, po Minohell itp. Tamten by? bardzo fajny ale to zdj?cie jest bardzo fajne (to z 1 strony).

Dok?adnie. Filmik dosy? stary..
CO do tego tibia 3D hmm? Kr?tko m?wi?c LIPA

widzia?em to, ale to mozna ogladac pare razy :] zajebiste

heh jakby by?a taka tibia (ma?enia) ale i tak gram w l2. Tibia nudy znudzi?a mi si?
ale mia?em wysoki lvl 260

Status
Zamknięty.
Back
Do góry