What's new

Tibia 3D

Status
Not open for further replies.

Gohans

Advanced User
Reaction score
15
Odp: Tibia 3D

Film G?upi!!
1/10...
Kaszana!
JAkby taka by?a tibia to bym nie gra?!!

slawomirek

New User
Reaction score
0

Tibi 3D nigdy nie b?dzie.
Przykro mi nie moge si? z tob? zgodzi? ?e tibi 3D nie ma ja mam t? tibie i powiem wam ?e jest g?wniana ;)
?eby tak? tibie urugomi? musisz skopiowa? tibie.spr z tibi 7.6 bo tylko taka wersja jest tibi 3D :p oraz znales? jakego? otsa :)
potem w?anczasz tibie i grasz w wielke G?wno.
Niemoge podawa? link?w wi?c prosze wpiszcie w google:
Code:
The Outcast Download i poszukajcie napewno cos znajdziecie
Dozobaczenia:)

Piotrek99

User
Reaction score
0

Powiem wam ze jedynie dlatego gram w ta gre bo ona nie traci smaku i jest 2d a nie 3d wiec nie powini robic tibi 3d w przyszlosci xD

SidArcher

New User
Reaction score
0

Moim zdaniem teraz po updatach to tibia jest coraz bardziej bajkowa.Co by dopiero by?o jakby by?a 3D.Taka tibia to nie tibia.

envim

User
Reaction score
1

Moim zdaniem to tibia powinna byc tylko 2d! tibia 3d to nie tibia, miala by duzo wieksze wymagania gdyz lepsza grafika itd.. < na 2d sa lagi a na 3d ?; o to dopiero... no chyba ze by polepszyli wszystko co moze byc zwiazane z lagowaniem, pozatym Tibia 3d stracila by wszystko co najlepsze i nabardziej wci?gajace dla Tibii ;)
PoZdRo

zielona16kama

New User
Reaction score
0

mi tez nie podoba?aby si? tibia w 3d. gdy zaczyna?am grac najbardziej inspirowa? mnie klimat i podoba?o mi sie to ?e na ma?ych wymaganiach sprzetowym mozna miec tylko rozrywki

vamper

Active User
Reaction score
6

za 2-3 lata to w tibie beda grac tylko osoby ktorych nie stac na lepszy komputer.
Zreszta tibia przestala byc tibia juz po wersji 8.0 teraz je potiony CIPSOFT FAILED!! =\ kazda profesja stracila swoj urok......

Przemo_39

Advanced User
Reaction score
21

Je?li CIPSOFT zmieni na 3D to ja w tibie nie gram.

Kubala

User
Reaction score
0

Wed?ug mnie filmik jest super :). Kole? musia? si? sporo napracowa? ?eby co? takiego zrobi? ale nieszczeg?lnie chcia?bym aby tibia tak wygl?da?a. Pozdro :cool:

Tibiasz

Active User
Reaction score
3

Tibia 3D nie wyjdzie, narazie cipsoft moze o takiej poma?yc...
Tibia 2D jest du?o lepsza ni? by byla w 3d(przynajmniej ja tak uwazam)
Moze w 3D wyjdzie za jakies 50 lat tyle ze wtedy gry beda w 4d albo 5d :)

envim

User
Reaction score
1

Za 50 lat to komputer bedzie w zegarku :p bedzie sie gralo przez okulary odczuwalo b?l i wszystko co towarzyszy naszemu bohaterowi.. z tego co wiem, chyba juz o takim czyms slyszalem w tv... ^.-

Sysek

Active User
Reaction score
2

jak tibia by tak wygl?da?a w 3d to bym w ni? nie gra? w og?le ... ;d

Sicnervo

Active User
Reaction score
11

Tibi 3d raczej nigdy nie zrobi? du?o by na tym stracili poniewa? 1/2 lub wi?cej graczy przesta?a by gra?. I wtedy ciekaw jestem z czego by utrzymali wszystkie serwery bo to troch? musi kosztowa?.

Gelius

Active User
Reaction score
2

Tibia 2D to naprawd? kultowa gra gdyby mia?a przej?? na platform? graficzn? 3D straci?aby klimat.W grze nie chodzi o grafik? ale o spos?b gry.Dlatego jeszcze tyle os?b gra.W tym update slimy zosta?y jak by to okre?li? bardziej zaokr?glone co da?o lepszy wygl?d my?l? ,?e ulepszenia takie jak slimy itd s? dobrym rozwi?zaniem aby na nowo stworzy? klimat gry.
Co do filmiku ju? jest stary ale mi?y do ogl?dania.Cipsoft aby zrobi? tibie 3D musia? by all od nowa pisa? grafik? menu(z bronia itd) interfejs nowszy i dostosowany no i silnik ca?y od nowa wiec w?tpi? ,?e zrobi? kiedykolwiek takiego typu tibiie 3D.Wszystko zale?a?oby jak zrobi? interfejs i pvp itd wtedy mo?e by co? wypali?o jak by wzi?li dobrych ludzi.
Przepraszam ,?e tak si? rozpisa?em

teletubis13

Active User
Reaction score
0

Nom spoko filmik xD
ale niechce zeby Tibia byla w 3D :(

Edit: Cipsoft Czeka ma juz 3D tylko nieudostepniaja do gry :)

Gelius

Active User
Reaction score
2

A sk?d to wiesz podaj zr?d?a z kt?rych to wiesz czy mo?e zmy?lasz.Cipsoft co dopiero zaczyna przygode z 3D ich nowa gra jest/bedzie 3D.

Pablo102

User
Reaction score
2

Zgadzam sie z wypowiedziami wyzej. Ca?y klimat tibii to jest wlasnie ta grafika 2D;)) Nie wyobrazam sobie innej tibii. Zamiast grac w tibie 3d ludzie zaczeliby grac w Metina itd.

Jogi88

Misiek ; x
Reaction score
85

No tibia 3d nie by?o by sensu w ni? gra? :D Dla czego? No dla tego ?e by? klika? 50 tysi?cy x by zabi? wolfa, Taki fast attack bububu :D

Ziomek Atomek

Active User
Reaction score
1

Tibia 3D jest gorsza ni? 2D i nigdy jej nieb?dzie.
Pomog?em ? Daj repcia :D.

Piter

drozd001

Advanced User
Reaction score
17

Tibia by?a tyle lat 2D i dalej powinna taka zosta?, poniewa? to jest klasyka i w 2D tibia posiada lepsz? grywalno??.
Gdyby wysz?a tibia w 3D my?le, ?e mniej by os?b gra?o. Ale ots'y dalej by istnia?y z wersj? tibii 2D.

PS: TIBIA W 2D NIGDY NIE ZAGINIE.

Status
Not open for further replies.