• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[Tibia 7.60] DeverisOTS.pl

alpen

User
Liczba reakcji
0
Witajcie moi drodzy!
Chciałbym wam przedstawić serwer DeverisOTS 7.60 - na którym nie będziesz się nudził! Wiele ciekawych questów, misji, tasków, eventów, najazdów, expowisk oraz miast! Wejdź a sam się przekonasz!
IP:
Exp rate: x15
Klient: 7.60

Typ: PVP
UpTime: 24/7
Częste aktualizacje!

Zapraszamy do wspólnej Gry!

Ostatnia edycja:
Polecanko, giercuję sobie z nudy, bardzo przyjemnie się pyka :)

Wielkanocny Update, a w nim sporo nowości - zapraszamy serdecznie na widzimy się w grze!
1681058002950.png

1681058065618.png

Po tych kilku dniach giercowania stwierdzam jednak, że to jeden wielki ściek.
Administracja czaruje itemy kolegom z topki, typ nagle ze 100 lvla w 2 dni wbił 4900, gdzie inni męczyli się po 3 tygodnie.
NIE POLECAM

Po tych kilku dniach giercowania stwierdzam jednak, że to jeden wielki ściek.
Administracja czaruje itemy kolegom z topki, typ nagle ze 100 lvla w 2 dni wbił 4900, gdzie inni męczyli się po 3 tygodnie.
NIE POLECAM
Dokładnie tak. Szkoda, że masz taką opinie, gdy jeden z graczy Cię ubił bez SL'a i wszystko straciłeś. :P
Pozdro!

Dokładnie tak. Szkoda, że masz taką opinie, gdy jeden z graczy Cię ubił bez SL'a i wszystko straciłeś. :p
Pozdro!
Niestety, ale nie, nie mam takiej opinii przez to. Pisałem Ci typie, że jak już masz regulamin, to albo się go trzymaj i nie faworyzuj graczy albo go usuń.
Zachowanie godne administracji OTSa gdzie gra po 5 osób i tego się trzymajmy, bo lepiej nie będzie :)

Niestety, ale nie, nie mam takiej opinii przez to. Pisałem Ci typie, że jak już masz regulamin, to albo się go trzymaj i nie faworyzuj graczy albo go usuń.
Zachowanie godne administracji OTSa gdzie gra po 5 osób i tego się trzymajmy, bo lepiej nie będzie :)
Regulamin jest jak najbardziej przestrzegany, to że się spłakałeś, to już twój indywidualny problem.

Pozdrawiam :)

Regulamin jest jak najbardziej przestrzegany, to że się spłakałeś, to już twój indywidualny problem.

Pozdrawiam :)
Dalej wmawiaj sobie i ludziom, że przestrzegasz regulamin :)
Ja i kilka innych osób wiemy jak jest.
Powód zbanowania w grze i na forum jaki jest? 🤣
Twoje konto jest zbanowane. Powód bana: Pozdrawiam
Ban zostanie zniesiony: nigdy

Odpowiem CI już wszędzie - utrudnianie rozgrywki innym graczom oraz ubliżanie.

A my dalej lecimy - tym razem mała aktualizacja zawitała na serwer! Natomiast niedługo sporo nowości i świeżości!
Q7QxvFD.png

Wyspa rookgard - ruszyła! Zapraszamy serdecznie do tworzenia kont.

Sporo nowości na serwerze! Więcej informacji na -

sklej pizdeczkę bo cię dojadę alpen goldzie jebany

Nie polecam w ciągu dalszym, administracja sama nie przestrzega swojego regulaminu, a koledzy mają eq na start haha

Nie polecam w ciągu dalszym, administracja sama nie przestrzega swojego regulaminu, a koledzy mają eq na start haha
Wypadałoby jakiś dowód dać jak już się rzuca oskarżeniami.
Każdy oczywiście może wyrazić swoją opinię, tylko fajnie jakby miała jakieś podłoże :)

Do góry