• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

[Tibia 7.60] DeverisOTS.pl

alpen

User
Witajcie moi drodzy!
Chciałbym wam przedstawić serwer DeverisOTS 7.60 - na którym nie będziesz się nudził! Wiele ciekawych questów, misji, tasków, eventów, najazdów, expowisk oraz miast! Wejdź a sam się przekonasz!
IP:
Exp rate: x15
Klient: 7.60

Typ: PVP
UpTime: 24/7
Częste aktualizacje!

Zapraszamy do wspólnej Gry!

Ostatnia edycja:

Our partners and their custom servers:

Po tych kilku dniach giercowania stwierdzam jednak, że to jeden wielki ściek.
Administracja czaruje itemy kolegom z topki, typ nagle ze 100 lvla w 2 dni wbił 4900, gdzie inni męczyli się po 3 tygodnie.
NIE POLECAM

Po tych kilku dniach giercowania stwierdzam jednak, że to jeden wielki ściek.
Administracja czaruje itemy kolegom z topki, typ nagle ze 100 lvla w 2 dni wbił 4900, gdzie inni męczyli się po 3 tygodnie.
NIE POLECAM
Dokładnie tak. Szkoda, że masz taką opinie, gdy jeden z graczy Cię ubił bez SL'a i wszystko straciłeś. :P
Pozdro!

Dokładnie tak. Szkoda, że masz taką opinie, gdy jeden z graczy Cię ubił bez SL'a i wszystko straciłeś. :p
Pozdro!
Niestety, ale nie, nie mam takiej opinii przez to. Pisałem Ci typie, że jak już masz regulamin, to albo się go trzymaj i nie faworyzuj graczy albo go usuń.
Zachowanie godne administracji OTSa gdzie gra po 5 osób i tego się trzymajmy, bo lepiej nie będzie :)

Niestety, ale nie, nie mam takiej opinii przez to. Pisałem Ci typie, że jak już masz regulamin, to albo się go trzymaj i nie faworyzuj graczy albo go usuń.
Zachowanie godne administracji OTSa gdzie gra po 5 osób i tego się trzymajmy, bo lepiej nie będzie :)
Regulamin jest jak najbardziej przestrzegany, to że się spłakałeś, to już twój indywidualny problem.

Pozdrawiam :)

Odpowiem CI już wszędzie - utrudnianie rozgrywki innym graczom oraz ubliżanie.

A my dalej lecimy - tym razem mała aktualizacja zawitała na serwer! Natomiast niedługo sporo nowości i świeżości!
Q7QxvFD.png

Nie polecam w ciągu dalszym, administracja sama nie przestrzega swojego regulaminu, a koledzy mają eq na start haha
Wypadałoby jakiś dowód dać jak już się rzuca oskarżeniami.
Każdy oczywiście może wyrazić swoją opinię, tylko fajnie jakby miała jakieś podłoże :)

Back
Do góry Bottom