• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

Inne Tibia 8.50 Fast Atak

Status
Zamknięty.

DiabloTRZP

User
Grudzień 18, 2012
Liczba reakcji
0
witam serdecznie forumowicze, potrzebuje waszej pomocy aktualnie pracuje kolo silnika Stigma 3 OTS 8.50 i chce tam mie? Fast Atak w " vocations " juz robi?em cuda. od fast atak: 1000 az do 1. efekt prawie ?aden, widzia?em na 8.50/8.60 fast ataki kt?re naprawd? hiftowa?y bardzo szybko

Mam nadzieje ze mog? liczy? na wasza pomoc

Odp: Tibia 8.50 Fast Atak

w speedattack czy jakos tak musisz zmienic na jakas liczbe tam z tego co pamietam to gdy jest mniejsza to szybciej bijesz i wgl sprawdz czy do kazdej profesji to przypisales.

no to napisa?em.. ze robi?em w vocantions w AtakFast Standardowy jest 2000 , ja ustawia?em od 1000 az do 1.. i prawie ?adnej r??nicy.. do ka?dej postaci tak ustawi?em ,

Ostatnia edycja:

w niekt?rych wersjach silnika jest blokada na fast attack w vocations, to znaczy, ?e je?li Ty wpiszesz cyfr? mniejsz? ni? X to i tak si? przestawi na np. 1000.
Poszukaj jakiego? skryptu, bo w vocations nic nie zdzia?asz

szuka?em ale widze ca?y czas tylko vocantions i fastatak , dlatego prosi? bym jakiegos skryptera Lua , o napisanie takiego skryptu napewno dam Repa za to , lub kogos kto mial z tym problem i dal rade to zrobic bo nie wieze ze nikt tego nie naprawi?

Mo?e ?atwiej b?dzie zmieni? silnik na TFSa? bo z tego co pami?tam to nie posiadasz souroce do Stigmy a do TFS'a by? posiada?

ani zaden Visum ots, ani stigma nie ma source, czyli co bym musial zrobic by miec tego source? znalesc jakiegos otsa ktory to posiada czy jak ?

Pobierz TFS'a nie musi by? souroce w TFSie powinno normalnie dzia?a?.

ok sprawdze , ale wiesz zanim go zbuduje jak nalezy to minie, a takto stigma lub visum bylo gotowe. i dobrze zrobione przez profesionalistow. a ty jako Skrypter jestes w stanie np zrobic taki skrypt :) po tym co wiem zaden problem bo sam kiedys robilem skrypty w LUA DLA San Andreas multiplayer do prywatnych server?w

Status
Zamknięty.
Back
Do góry