Tibia 8.6 Co by?cie chcieli??

Tibia 8.6 Co by?cie chcieli??

• Tak

Votes: 0 0,0%
  • Nie

• ?enada

• Tak

• Nie

• ?enada

• Tak

• Nie

• ?enada

• Tak

• Nie

• ?enada

• Tak

• Nie

• ?enada

• Tak

• Nie

• ?enada

• Tak

• Nie

• ?enada

• Tak

• Nie

• ?enada

• Tak

• Nie

• ?enada

• Tak

• Nie

• ?enada

• Tak

• Nie

Votes: 11 7,8%
  • ?enada

Votes: 63 44,7%
  • a:3:{i:16126;a:5:{s:12:"polloptionid";i:16126;s:6:"nodeid";s:7:"2442283";s:5:"title";s:3:"Tak";s:5:"

• a:3:{i:21996;a:5:{s:12:"polloptionid";i:21996;s:6:"nodeid";s:7:"2442283";s:5:"title";s:3:"Tak";s:5:"

Votes: 67 47,5%

• Total voters
    141
Status
Zamknięty.
Odp: Tibia 8.6 Co by?cie chcieli??

ja bym chcia? ?eby zrobili na rooku wi?cej expow z minosami i wog?le wi?cej.Nowy outfit ,
questy itp. i jakby zrobili cos takiego jak np. automaty z kt?rych mo?na by wygrac kase:p:p

Ja to bym proponowa? ?e jak pal sorc i drut majo magic shield to knight niech ma sza? co daje + 100% hp lub 50% na jakis czas.czyli jak 500 hp to przez ten czar 1000 hp:rotfl:

I jeszcze Sorc i drut mogli przyzywa? takie jak zaklenta tarcza albo zaklina? itemy ale to na jaki? czasA paladyni niech bendon np nie?miertelni na 5-10 sek ale to takie pomys?y jak z wowa czy morrowinda;) Sorka jak komu? bardzo nie spodobaj? to prosze nie wyzywa?

//Sklejone.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Tak, chcia?bym Tibie 3D i ?eby j? w ko?cu zjebali tak aby ludzie przestali w ni?(tibie) gra?. Chcia?bym aby powsta? serwer na kt?rym mo?na by by?o znale?? klimat taki jaki by? na Tibi 7.6-7.9. Wtedy by?y najlepsze czasy, ale niestety Tibie z ka?dym kolejnym update psuli. Oczywi?cie teraz nie gram na rl, bo si? nie op?aca po prostu jest zjebana, pr?bowa?em grywa?, ale nie podoba mi si? to wszystko. Chcia?bym aby kiedy? Tibia wr?ci?a si? do czas?w 7.6 max 7.92, wtedy to by?a prawdziwa gra w tibie. To jest moja skromna wypowied?. =)

a sorry a z tymi itemami to chodzi o ca?e eq
sorry za tyle post?w

1.Dobudowanie jakiegos miasta dla facc.
2.np jakis zw?j co leci np tylko z orsha lub feru i np daje +1 do jakiegos skilla
3.statek dla na tereny facc dla facc .
4.gdy tworzy sie new acc to dostajesz np tydzien pacca zeby zobaczyc czy sie oplaca kupic.
5.zmienili tzw.tibia.pic bo ten juz stary od chyba 7.9:/
6.jakis nowy czar dla knighta co leczy albo cos...niechce np exura max pro co leczy 3k
7.aktywnosc gma!
8.nowy outfit czy cos dla facca
9.pacc za sms np sms za 10 zl pacc na 5 dni itd.
10.zeby smok jak ma skrzydla to latal byl chociaz w gorze (jak zaczynalem grac myslalem ze osa przeleci przez wode i mnie zje :/)

1.Wi?cej Expowisk na mainie.
2.Jakies automaty gdzie mozna wygrywac kase np stawiasz 1k a wygrasz 2k cos w tym stylu;p
3.Wiecej Eventow
4.z Bossow mozna by bylo lootnac jakos runke co daje 1 skilla;p

Ja bym chcia? GTA IV, Simsy 3 i Undercover w jednym i jeszcze ?eby peja lecia? i zboku mo?na by?o by go wy??czy? oo i wiem najlepiej jakby rozdawali fri itamz...

Temat jest ?a?osny.. B?dzie co b?dzie... Mo?e niech zrobi? samochody... ?wiat?a itp a Tutorzy na sygnale b?d? je?dzi? jak przekroczysz pr?dko?? co oznacza?o by [devil]Zakaz Strong Haste[/devil] a zamiast bana by?o by wi?zienie 9sqm.. Np ban miesi?c = Nie wyjdziesz z tej klatki przez miesi?c hehe...

PS.Wie kto? czemu [devil]devil[/devil] nie dzia?a? :nc:

Jakie? miasto z dla facc z expami takie venore czy co? nowe czary facc/pacc runki itd

Im nowsza Tibia, tym mniej graczy..ciekawe dlaczego ? Tibia 8.1 by?a najlepsza ;] Pozdr

Jak chcia?bym aby stworzyli wi?cej expowisk na facc oraz training monki :)

A ja tak szczerze powiem, ?e chcia? bym ?eby ju? nic wi?cej nie zmieniali...

Co ja bym chcia?? Wszystko co prowadzi Cipsoft coraz bardziej przypomina mi inne gry :)
Ale i tak nie zmieni? jej klimatu i grywalno?ci :) Jedyne co by chcia? to Powr?t do starego systemu pvp, 20 os?b ?apie fraga=?al... to jest pow?d dlaczego jeszcze nie powr?ci?em do tej gry...

Dlaczego temat jeszcze nie zamkni?ty ? Przecie? jest ju? nowa tibi ( Ciekawe czemu nie 8.6 )

Ja bym chcia? wi?cej expowisk oraz teren?w dla os?b bez pacc.Wi?cej quest?w te? by si? przyda?o.

@up Bo teraz pisz? co woleliby,w nast?pnych wersjach (przynajmniej tak mi si? wydaje).

Napewno chcielibysmy tibie w 3D.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

panie up@ wulgaryzm jest dozwolony w regulaminie pisze w granicach dobrego smaku ok ale ?eby kln?c co drugie s?owo to mo?e lekka przesada.

@topic

Napewno oczekuje od wersji 8.6 wi?kszego terenu dla Facc wiecej quest?w nowych expowisk i mo?e jakie? nowe miasto.

#UP
Na nowe tereny dla Facc nie b?dzie pewnie znowu na co liczy?. Teraz pracownicy Cipsoftu zajmuj? si? g??wnie udogodnieniami dla kont premiowanych, co w stosunku do graczy z darmowymi kontami jest nie fair.

#Topic
Expowiska dla Pacc (Na terenie Facc i tak nic nie zrobi?), kilka quest?w, pewnie jaki? nowy outfit b?dzie, kilka nowych potwor?w i ko?cz?c na nowych itemach, kt?re miesi?c po update b?d? warte mniej ni? sam Tibijski pieni?dz.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry