Tibia 8.71 (PIC)

Status
Zamknięty.

captain2009

User
Sierpień 5, 2009
Liczba reakcji
1
Witam przedstawiam wam moj? sk?rk? Tibii do oceny:

Link: http://www.speedyshare.com/files/28338578/Tibia.pic

Prosz? ocenia? od 0 do 10 ;]

13900382.jpg

21485903.jpg

Odp: Tibia 8.71 (PIC)

Paski hp i many mi si? tylko spodoba?y.
Pode?lij mi je ^^

Super wyglad! : D 10/10. Szkoda?e cipsoft tego nie widzi ; ]

4/10 za paski z hp i mp. S?abe wykonanie. Nie lubi? jak kto? kto si? nie zna rzuca nagle 10/10 ... No niestety, ale nie jest to forum graficzne.

Pozdro, po?wicz!

Sk?rka s?aba. Nie lubie takich wyblak?ych kolor?w. Paski hp i many rzeczywi?cie ?adne. Okno wej?ciowe bardzo nowoczesne, ale s? tam tylko odcienie czarnego i niebieskiego - co mi si? nie podoba.

Dzi?kuj? za szczere opinnie ;) nie s?dzi?em, ?e to b?dzie 10/10 :D a kolorki dobiera?em wed?ug mojego stylu, bo takie lubi? :) Dzi?kuj? i pozdrawiam.

Mi sie za bardzo niepodoba poniewa? tibia to jest tak jakby staro?ytna gra i obrazek nr 2 niejest zwi?zany z gr? tak mi sie wydaje...

Moja opinia to 2/10

Bardzo mi sie podoba daje 10 na 10 ,, Mozna prosic o download na tibia 8.72 i 8.60

Ostatnia edycja:

M?g?bym prosi? o link na PW ? :)
Bardzo ?adna. Kosztowa?a ci? du?o pracy pewnie :) Pode?lij j? jak mo?esz :D

Zapewne jestem zaliczony do os?b nazwanych przez Kuzirashi ,,kto? kto si? nie zna'', ale wg mnie sk?rka ?adnie si? prezentuj?, jednak trzeba przyzna? racj? Martirenowi - sk?rka nie trzyma si? tibijskiego klimatu. Jest ewidentnie nowoczesna i designerska. Tak czy siak mi si? podoba. Nada si? do OTS'?w je?li zaczn? w ko?cu zak?ada? co? poza 8.54... Moja ocena to 8/10

Pozdrawiam,
Sheyki.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry