- Liczba reakcji
- 2
Sory niewiedzialem do jakiego dzialu to dac bo potrzebuje link albo tytuly piosenek z filmiku Tibia Annihilator Quest Astronis
Wiem ze kazdy teraz bedzie wypisywal te co sa przewaznie w kazdym zkopiowanym filmiku , ale mi chodzi o ten gdzie puzniej jest jescze dodany djq , i jeszczejakis room chyba , ale niepamietam jaki.Na koncu byly czerwone napisy
Tytuly kture juz znam i ich nie potrzebuje ( pisze to poto zeby nie offtopowali )
•The Offspring - Tke kids aren't alright
• die happy - supersonic speed
• i the glorian
Tych wlasnie niepotrzebuje
Filmik powstal ponad 3-4 lata temu
( wtedy go widzialem )
Glownie chodzi mi o piosenke w ktorej niema slow tylko caly czas jest solowka na gitarze elektrycznej , zrobilem mniej wiecej rytm tej piosenki na Mario Paint Composer ( chyba wiekszosc osub juz to ma
)
jak cos ja mam wersje 2.0
Sciagniecie plik ze strony Chomik Predator33 - Chomikuj.pl dajcie go do pliku prefs tam gdzie macie mario painta , lecz nie jest on dokladny.
Pisalem juz na innych forach i nic wiec mysle ze dostane odpowiedz na tym forum
PS - dam reputa lol
Jak jescze cos znajde to tu zedytuje
z gory dzieki PoZdro Tideys
Wiem ze kazdy teraz bedzie wypisywal te co sa przewaznie w kazdym zkopiowanym filmiku , ale mi chodzi o ten gdzie puzniej jest jescze dodany djq , i jeszczejakis room chyba , ale niepamietam jaki.Na koncu byly czerwone napisy
Tytuly kture juz znam i ich nie potrzebuje ( pisze to poto zeby nie offtopowali )
•The Offspring - Tke kids aren't alright
• die happy - supersonic speed
• i the glorian
Tych wlasnie niepotrzebuje

Filmik powstal ponad 3-4 lata temu
( wtedy go widzialem )Glownie chodzi mi o piosenke w ktorej niema slow tylko caly czas jest solowka na gitarze elektrycznej , zrobilem mniej wiecej rytm tej piosenki na Mario Paint Composer ( chyba wiekszosc osub juz to ma
) jak cos ja mam wersje 2.0
Sciagniecie plik ze strony Chomik Predator33 - Chomikuj.pl dajcie go do pliku prefs tam gdzie macie mario painta , lecz nie jest on dokladny.
Pisalem juz na innych forach i nic wiec mysle ze dostane odpowiedz na tym forum
PS - dam reputa lol
Jak jescze cos znajde to tu zedytuje
z gory dzieki PoZdro Tideys
| Notka moderatorska: |
| http://tibia.net.pl/muzyka/155748-co-za-utwor-5.html A ten temat l?duje w koszu. |