• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

- TibiaAuto Tibia Auto 2.7.0

Status
Zamknięty.
Odp: Tibia Auto 2.7.0

Z ?aski swojej przesta?cie ju? rozmawia? o tym, co jest napisane, a co nie! Wa?ne, ?e dzia?a pod 8.62.

Kolejne posty b?d? warnowane.

Mi?ego popo?udnia.

Przepraszam, ale mam pewien problem. Ot?? gdy pr?buj? zainstalowa? Tibie Auto to wyskakuje mi komunikat: (oryginalne t?umaczenie by Ja :p) Nie mo?na znale?? Python24. Wi?c ?ci?gn??em Python24. dll, (czy jako? tak) Wsadzi?em do Windows\system32 i pr?buj? zainstalowa? bota. I znowu To samo. Powtarza?em operacj? kilka razy i nic. Bardzo prosz? o pomoc.;(

UPS, sorry. W?a?nie przeczyta?em, ?e Tibia auto dzia?a tylko na Windows XP, ja mam Windows 7. Przeoraszam za nie potrzebn? wadomo??..

Ostatnia edycja:

dzi?ki bardzo ;)
tego w?a?nie szuka?em
oczywi?cie + dla Ciebie

Jako? wolno robili t? TA 8.62 (nic nie zosta?o zminione z TA 8.61). ^^

Przepraszam, ale mam pewien problem. Ot?? gdy pr?buj? zainstalowa? Tibie Auto to wyskakuje mi komunikat: (oryginalne t?umaczenie by Ja :p) Nie mo?na znale?? Python24. Wi?c ?ci?gn??em Python24. dll, (czy jako? tak) Wsadzi?em do Windows\system32 i pr?buj? zainstalowa? bota. I znowu To samo. Powtarza?em operacj? kilka razy i nic. Bardzo prosz? o pomoc.;(
UPS, sorry. W?a?nie przeczyta?em, ?e Tibia auto dzia?a tylko na Windows XP, ja mam Windows 7. Przeoraszam za nie potrzebn? wadomo??..

Tibia Auto dzia?a r?wnie? na Viste. Z tego co s?ysza?em mo?na mie? TA na 7 tylko trzeba posiada? odpowiedni program. Spr?buj poszuka? na g??glach ;).

Mam r?wnie? ten sam problem, co pan @up. Nie znajduje mojej postaci, na li?cie. Czy to wina win7 ? Z g?ry, dzi?ki.

mam problem z zainstalowaniem zatrzymuje si? na pocz?tku i nie chce si? instalowa? dalej:confused: Ja mam te TA wypakuwuje i dalej tak samo.
POMOCY!

@do kolegi z G?ry. Prosz? o nie warnowanie.
Za pewne nie posiadasz pythona. Wpisz w google python 2.4 i ?ci?gnij z dll files.

Co do bota to go u?ywam i jestem zadowolony, ?atwy, ma?o wykrywalny itp. Polecam dusigroszom takim jak ja:D

spr?buje i Thx.:)
Uda?o mi si? mam nadzieje ?e reszta b?dzie dzia?a? ju? bez zarzut?w. :)
Notka moderatorska:
??cz?.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

witam mi wyskakuje blad jak uruchamiam TA "ERROR! Unabled to read TA instal directory! please reinstal" odinstalowalem i zaistalaowalem kilka razy mam wszystkie pliki dll potrzebne do TA mam windows 7 Starter

Witam mam problem!!! jak odpalam tibie 8.62 loguje sie a nast?pnie odpalam tibie auto ;] i jaki? b??d ale chyba brakuje jakiego? pliku tak mi sie wydaje lecz nie jestem pewien prosz? o pomoc .

^^to ss prosz? o pomoc z g?ry thanks

Masz niedostosowan? grafik? do Tibii Auto. Pokombinuj w W?a?ciwo?ciach sprawd? 16 lub 32 bitowe ustawienia.

Nie dzia?a ;\
ok naprawi?em sam ale do 1 folderu da?em all i r??ne tibie auto kilka set plik?w xD ale wa?ne ?e dzia?a :)
Notka moderatorska:
??cz?.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Siemka!!
Ja mam ciut inny problem, TA jest zainstalowana, postac zalogowana i wlaczam TA, wyszukuje postac, ale jak klikam ok to nie ma ?adnej reakcji.
Help me plx :/

Status
Zamknięty.
Do góry