- TibiaAuto Tibia Auto 8.70 Depot Walker.

Status
Zamknięty.

Superjaja

User
Styczeń 24, 2011
Liczba reakcji
0
Witam Wszystkich.
Prosz? was,aby?cie mi pomogli,ustawi? bota,?eby zanosi? mi kase do depo,Wyja?ni? po woli :) Repucik leci oczywi?cie :) z G?ry dzi?ki.

Odp: Tibia Auto 8.70 Depot Walker.

W??czasz tibie auto uruchamiasz opcje auto depozyter
depozyter.jpg

WYBIERASZ BANK /MIASTO W KTORYM MA WPLACAC
ILOSC GOLDA JEZELI OSIAGNIE 500GP ZANIESIE DO BANKI
CAP LIMIT USTAW NA 0

Potem enable zeby uaktywnic ;p

rozumiem cap limit-cap below,a i jeszcze jedno,jezeli expie na trolach w thais,to mi dojdzie do banku czy nie :(?

pisze mi nadole not running,pomoz prosze. i reput leci,bo jestem minusem w TibiaAuto.

wejdz w opcje show map zaznacz obie opcje i przejdz od trolow do banku zdeponuj kase i idz na trole i poprostu w?acz cave bota powinno dzialac

zrobilem tak jak poradziles manaron,+ tak jak mowil tuscanii,lecz jak robilem ze show map,to ja mam ze musialem uzyc liny zeby wydostac sie z troli,bot to samo zrobi?? odpowiedzcie,jezeli zadziala Plusy dla was lec? :),ja jeszcze powiem czy mi dziala,i jak ktos moze,prosze zrobic ze screenami caly poradnik dotycz?cy zeby wkladal kase do banku,i bede leciec plusy codziennie.

Witam
Robisz tak z lin? na show map tam gdzie jest miejsce do ropowania klikasz prawym go lvl up rope, a do schodzenia na d?? tam gdzie dziura prawym go down open hole je?eli s? to schody drabinka czy otwarta dziura lub closed hole gdy jest to dziura do odkopania , line i ?opate musisz mie? w otwartym plecaku.
sd

Na screenie czerwona kropka to aktualne po?o?enie postaci a ta br?zowa to wstawiony closed hole czyli dziura do odkopania (dla przyk?adu) i menu z pod prawego przycisku myszy do wchodzenia do g?ry za pomoc? liny. [licz? na ma?e co nieco XD]

Pozdro

Ostatnia edycja:

Jeju nie dzia?a zrobi?em wszystko tak jak pokaza?e? dziku,i nie dzia?a,zrobi?em te? z tym auto bankier,i nadal pisze ze not running.

ju? dzia?a ,lecz kiedy podchodzi do bankiera i daje mu kase,nagle nie dziala,nie chce sie wrocic,POMOZECIE?

dasz skrypt? sprawdz? u siebie i powiedz gdzie to XD

tzn?bo jestme zielony ;p,a to jest pod thais :)

Sam robi?e? czy masz z gotowych skrypt?w?
Gotowe Skrypty - Tibia.net.pl
Chodzi mi o to ze jak masz te swoje waypoity zapisane w pliku xml to ?eby? ten plik wstawi? na jaki? serwer ja pobior? i sprawdz? jak to lata, albo jak ci si? zatrzyma to sprawd? co w auto attack pisze:
asd

I jak juz zobaczysz co tam pisze zapodaj to na forum

Ostatnia edycja:

Chyba wiem o co chodzi nie moze sie dostac w druga strone poniewaz tam jest dziura i trzeba ustawic :D tylko nie pamietam gdzie sie ustawia wlasnie to zeby sam otwieral ,znalazlem temat
http://tibia.net.pl/pomoc/344925-pytanie-tibia-auto.html

musial bys zrobic tak jak tam pisze od nowa zrobic skrypt ale na poczatku wejsc w show map i zaznaczyc oba te ptaszki i zrobic wpt od nowa i wszytko bedzie dzialac.
najlepiej dawaj ten skrypt tutaj i ja ci go przerobie;)

Ostatnia edycja:

jak to zrobi? poda?em wy?ej i nie trzeba od nowa skryptu mo?na na starym je?eli to oto chodzi

Ostatnia edycja:

robie tak jak m?wi?e? dzik,zara zobaczymy czy dzia?a.

ok sprawdzilem,tak samo znow,pisze:not running,POM??CIE KURW*!!!!!!!!!!!!B?D? PLUSY W HU*.

Wy?lij mi to na maila albo daj gg

Problem rozwi?zany.

Ostatnia edycja:

moje gg:28042725,pomo?.Na gg b?dzie ??twiej.

zrobilem tak jak poradziles manaron,+ tak jak mowil tuscanii,lecz jak robilem ze show map,to ja mam ze musialem uzyc liny zeby wydostac sie z troli,bot to samo zrobi?? odpowiedzcie,jezeli zadziala Plusy dla was lec? :),ja jeszcze powiem czy mi dziala,i jak ktos moze,prosze zrobic ze screenami caly poradnik dotycz?cy zeby wkladal kase do banku,i bede leciec plusy codziennie.

jak obie opcje z show map zaznaczone i sam sie ropniesz to wystarczy ze u gory dodasz wp i juz powinno tez samo cie ropac;)

Status
Zamknięty.
Back
Do góry