- TibiaAuto Tibia Auto Bany

Status
Zamknięty.

barti9516

User
Styczeń 28, 2011
Liczba reakcji
0
Jak wyglada sytuacja duzo jest tych banowa za TA bo ja bym se puscil 60 knighta a sue boje

Notka moderatorska:
Nie ten dzia?. Zamykam. Nast?pnym razem napisz w poprawnym.

Odp: Tibia Auto Bany

By? ju? podobny temat. Ja jeszcze nigdy bana nie dosta?em za bocenie, a od kilku dobrych lat ca?y czas u?ywam Tibi Auto. Teraz to w sumie wi?kszo?? zale?y od tego gdzie bocisz i czy Ci? b?d? raportowa?.

ja tak samo od 3 lat na tibia auto nigdy bana wiec...

na 10 kont poszed? jeden Ban :) , tylko to jedno by?o online na bocie w dzie? ban?w.

no wi?c wszystko zale?y od Ciebie, gdzie postawisz bota (?eby by?o ma?o przechodni?w- ?eby? nie dosta? rapa) i ?eby? nie boci? np. 3 dni bez przerwy bo wtedy chyba si? przyczepiaj? takich...

Ja jak boci?em na mc to dosta?em 2 bany :D

Hah.. Ja boci?em na 4 postaciach, ale zrobi?em przerw? na jednej, te 3 postacie, kt?re boci?y nic nie dosta?y, a ta czwarta posta? Deleted.
Trzeba wchodzi? przez SandBoxie, ?eby nie wykry?o Bota.

Markeer ten noob dosta? supporta omfg co za forum UHASUSAASUHHAUS.

Ja dosta?em bana, ale tylko w godzinach "poresetowych", to by?a ok. 10-11 i akurat mia?em w depo w??czonego tylko Light Hacka :P

Je?eli chodzi o tibia auto to nie b?j si? bana bo ?adko si? zdarza , chyba ?e kto? Cie zraportuje i Cipy ?askawie to przeczytaj? ale to sie zdarza raz na 1000 report?w wi?c luz

Lajtowo. Lece 2 miesi?c na Tibi Auto. Tibia Auto jest darmowa i wgl i wymiata. Nie b?j si? !

Sposoby wg mnie.
-Jak kto? zaraportuje to nie bo? idz do dp na 2-3 dni. (Dla pewno?ci)
-Zmieniaj waypointy(miejsce skilla). Bo to mo?e wyj?? na z?? droge.
-Oni banuj? na koniec miesi?ca wi?? na koniec bot off.

Narazie po ostatnim Mass banie nie by?o nic a 4 konta boci?y. Zreszt? Cip teraz nie banuje p?ki co, zastanawiaqm si? jednak jaka b?dzie przysz?o?? bot?w kiedy b?dzie tibia we flashu. Niby elf lepszy od Auto bo p?atny kiedy jeszcze istnia? a na elfie dosta?em banna kiedy?...

Status
Zamknięty.
Back
Do góry