• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

Tibia Auto,ElfBot czy mo?e NG ?

Status
Zamknięty.

maniek14

Active User
Grudzień 30, 2009
Liczba reakcji
6
Chcia?bym si? dowiedzie? kt?ry z bot?w jest najmniej wykrywalny. Obecnie ca?y czas jad? na Tibia Auto i nie dosta?em nigdy hacka za niego,a boc? od 12 lvla przy czym teraz mam 101 lvl.

Ale wiem, ?e Tibia Auto jest do?? wykrywalna i postanowi?em zmieni? bota na mniej wykrywalnego, wi?c kt?ry z powy?szych bot?w mi polecacie ? ;p

Odp: Tibia Auto,ElfBot czy mo?e NG ?

Elf bot jest najmniej wykrywalny przynajmniej ja tak uwazam nigdy na nim bana nie dostalem ani moi kumple

Hmm do niedawna ElfBot.... ale to zle?y.
Blackdproxy mia?o teraz update, dodano Blackd Save Cheats, zamiast auto 200 ble ble jest po prostu to, co ustawisz na hotkey'u - zapewniaj?, ?e daje to 100% pewno??, ?e nie dostaniemy auto bana.
Co do najmniejszej wykrywalno?ci, ale wi?kszym kosztem - NeoBot

Elfbot jest najlepszy, ew. mozesz sprobowac nowego NG (Ghost cos tam).

Elfbot kup sobie platny, poczytaj poradniki i wogole, zrob sobie depositera, refillera etc, ale kiedy bedziesz na expie, zrob 3 inne zestawy waypointsow (Idziesz do cave, robisz wp po calej, potem jeszcze raz, i jeszcze raz).
Skrypty rob losowe (auto 123..456...)
Ja tak robie, i nigdy nie dostalem bana ;)

Ja osobiscie u?ywa?em elf bota cracka i nigdy nie dosta?em bana poleca?bym ci kupi? licencje elfa :>

Ja u?ywam Elfbota od d?u?szego czasu i jak narazie niedosta?em bana...

Tego nowego ghost bota narazie nie polecam bo nie ma Cave bota z tego co wiem wiec sie nie oplaca

ELF BOT!!!!
Zawsze elf bot ma najwiecej funkcji i niesko?czenie wiele mo?liwo?ci. (Actiony, Depositery, Hotkeye, Shortkeye itp.)

Elf Bot nie zawsz ejest p?atny mozna sobie zcrackowa? ca?kowicie za darmo na swoim kompie bez ?ci?gania jaki? ?wi?stw.

S?uchaj?c od do?wiadczonych os?b dowiedzia?em si? ?e dobry jest blacked proxy (czy jako? tak) a tak?e bot NG, ludzie m?wi? ?e tibi auto nie op?aca si? ?ci?ga?, a elf jest wykrywalny.

No ale sam nigdy nie sprawdzalem :).

Ja boci?em palkiem od wyskilowania a? do oko?o 110-120 lvlu wi?c moge m?wi? ze jestem do?wiadczonym graczem :) P??niej zacze?a si? wojna itp to tylko r?czne expienie ;)
Ale prawde m?wi?c to mo?na elfem jechac ca?y czas.
Nigdy nie dosta?em bana za bota jedynie moi koledzy u?ywaj?cy NG shitu.
O Black co? tam to nawet nie dotyka?em, wol? co? sprawdzonego i bezpiecznego.
Masz wyb?r polecam: ElfBota

Wed?ug mnie zmie? bota na elfa, gdy? on jest najlepszy z tych wszystkich, posiada du?o funkcji oraz ci??ko go wykry?.

Oczywi?cie Elf Bot :p Najmniej bug?w, chocia? jest chyba najbardziej skomplikowany. Naj?atwiej si? obs?uguje Tibia NG, jednak czasami si? zacina. A Tibia Auto... Nie wiem. Jedyna zaleta o jakiej wiem (bo nigdy nie u?ywa?em TA) to ?e jest za darmo.

Maniek je?li naprawde wbi?e? na tibii auto 101lvl to szczere gratulacje bo wbic taki lvl na tibii auto to naprawde du?y wyczyn.
@topic
Te? polecam Ci elfa chocia? dosta?em juz na nim bana oko?o 3 razy :P Moim zdaniem wszystkie boty s? wykrywalne tak samo. Mo?e i si? nie znam ale to jest tylko moje zdanie :P

Pozdro

Z tych trzech bot?w najmniej wykrywalny jest Elfbot. Teraz najwi?cej jest ban?w za NG (przynajmniej w moim otoczeniu).

Co do mnie - kiedy? u?ywa?em BBot'a i bana do dzi? nie dosta?em. Przesta?em u?ywa? tego typu wspomagacza po tych falach mass-ban?w.

Z tych trzech rzeczywiscie chyba najlepszy jest elf bot :d
JA mialem taka sytuacje ze bocilem na rl NG i dostalem bana po tygodniu :|
A potem 3 miesiace bocilem elfem i przetrwalem 2 fale mass banow a potem przestalem bocic :D
Ja polecam Ci Elf Bota :)

Proponuje ci ElfBota. Jest jednym z najmniej wykrywaj?cych bot?w. Sam go u?ywa?em"Nie gram ju? w tibie" I wyboci?em na nim 21level. W kilka dni.
Pozdrawiam

Ja wam powiem tak TA jest moze i dobra bocilem na niej okolo 3 miechy bana nie dostalem ale ostatnio wykupilem elfa i jestem bardzo zadowloony z zakupu poniewaz ma wiecej przydatnych funkcji i jes podobno mniej wykrywalny :)

Dacie mi link do elf bota pod tibie 8.54? ;)

Ej a dajcie mo?e linka do tego elf bota i cracka pod wersj? 8.60. A i jakie funkcje ma ten elf bot ale tak po polsku xD Pozdro!

Co do tego systemu wykrywajacego to wykrywa on na zasadzie "uleczyl w 0.1 sekundy to bot" i tak zapisuje i potem taki mass ban dla kadego w bazie danych :) Dlatego jak uzywasz elfa to robic skrypty losowe 123...5345 jak powiedzial kolega zeby np nie jadl ci co 10 sek tylko raz 13 minie a raz 30 :) Moze jest trudny ale wiekszosc funkcji elfa jest w skryptach a co to za problem wpisac w google czego sie chce np. "lowienie ryb elf bot" i odrazu znajdziesz 10 skryptow rozncyh dzialjacych :) A reszta jest latwa healing wpisac ile hp itp... Cavebot tez dosc prosty ja szybko ogarnalem o co chodzi :P

Status
Zamknięty.
Back
Do góry