Tibia Auto i NG Bot

Status
Zamknięty.

timur

New User
Wrzesień 4, 2009
Liczba reakcji
0
Elooo all Mam pytanie troche nie gra?em w tibie ale chcia? bym zaczac i niewiem czy w dalszym ciagu za powysze urzywanie botow jest nadal karane banem ? bo w sumie sciag?em sobie tibie auto Ng bota i TibiaMCV teraz nie wiem czy nie bedzie za to ban a mam juz jeden criminal rekord do czerwca a nie chce deleta ...;/:>

Odp: Tibia Auto i NG Bot

Elooo all Mam pytanie troche nie gra?em w tibie ale chcia? bym zaczac i niewiem czy w dalszym ciagu za powysze urzywanie botow jest nadal karane banem ? bo w sumie sciag?em sobie tibie auto Ng bota i TibiaMCV teraz nie wiem czy nie bedzie za to ban a mam juz jeden criminal rekord do czerwca a nie chce deleta ...;/:>

Tak ci?gle jest ?e automatycznie dostajesz bana a potem delete =/ Radze nie uzywa? bot?w, ale ja niestety w?aczy?em ju? raz na ms i teraz ci?gle urzywam, ale obieca?em sobie ?e od nast?pnych mass ban?w ju? nie b?d? :) Tobie radze zrobi? to samo.

Ludzie po co wy w og?le siadacie do takiej gry jak Tibia je?li zamierzacie u?ywa? bota - przecie? ca?y sens tej gry to tak naprawd? grind, expienie i nabijanie leveli Je?eli robi to za ciebie bot to co TY robisz w tej grze?

Ludzie po co wy w og?le siadacie do takiej gry jak Tibia je?li zamierzacie u?ywa? bota - przecie? ca?y sens tej gry to tak naprawd? grind, expienie i nabijanie leveli Je?eli robi to za ciebie bot to co TY robisz w tej grze?

Idzie na expa i wychodzi z domu ;]

W tibii dalej boty b?d? zabronione ;) cip soft by musia?o nie?le posra?, by zalegalizowa? boty. TibiaMCV, z tego co mi wiadomo to nie jest wydawana na tibi? 8.7

Status
Zamknięty.
Back
Do góry