- TibiaAuto Tibia Auto- Nie dzia?a katana

Status
Zamknięty.

Taharri

Active User
Grudzień 7, 2008
Liczba reakcji
2
Czesc, mam problem w Tibia Auto. Gdy chc? zrobic Auto Bankier na Trollach w Ab'dendriel, to w jednym miejscu bot musi uzyc katany. Mam katane w bagu, wszystko ustawilem, ale zawsze przy krzakach staje i nic wiecej. Jak recznie zetne to idzie dalej, i dziure odkopie juz .. Pomozcie ;d

Odp: Tibia Auto- Nie dzia?a katana

Pisz?c katana masz na my?li machete ? Je?li nie to postaram si? opisa? krok po kroku. W menu g??wnym bota klikasz zak?adk? "Python scripts", nast?pnie Load script, wgrywasz modu? o nazwie "Item Breecher" (je?li go nie masz u?yj linku poni?ej), kiedy pojawi si? na li?cie klikasz na niego prawym przyciskiem myszy i dajesz Enable. Pami?taj ?e backpack z machet? musi by? otwarty. Je?li to nie pomoga zmie? Python na nowsz? wersj? bo te? mia?em kiedy? taki problem.

Item Breecher :

View attachment 5551

Pozdrawiam

Dodam jeszcze ze powinienes miec zaznaczone 2 opcje w Show Map.

Ok, dzia?a- dzieki ch?opaki. :) A jeszcze osobne pytanko, jak ustawi? BOTA. Mam 4 plecaki, w pierwszy g?ownym plecaku mam lopate, machete, line, i potem mam dwa plecaki jeszcze na GP. Jak ustawic ze jak zapelni sie bp nr 2, zeby rzucalo do bp nr 3? Nie wiem czy dobrze zrobilem ale bp dalem do bp.

Otworz glowny plecak, a nastepnie w nowym oknie otworz gp backpack.
Sciagnij plik 'Next BP' i odpal go w Python Scripts i daj Enable Yes i OK.

Po czym jak bp z gp zapelni sie to otworzy sie nastepny i bedzie bot wrzucal do tego pustego, a jezeli bot bedzie zbieral do glownego bp to wylaczaj backpacki i wlaczaj az bot zacznie zbierac bo backpacka z gp.

Nie wiem co ?le zrobi?em, ale bp nowy otwiera j??eli si? zape?ni, ale gp do niego ju? nie wrzuca. Nie zbiera wgl gp, jak nazbiera full gp w BP NR 2.

Ja zawsze robi? tak, ?e otwieram wszystkie backpacki i je po prostu minimalizuje. Nape?ni si? jeden, bot automatycznie zbiera gpki do drugiego.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry