- TibiaAuto Tibia auto zamyka Tibie

Status
Zamknięty.

Prokopbandyta

New User
Listopad 10, 2010
Liczba reakcji
0
Witam , posiadam Tibie 9.44 oraz tibie auto 2.16.4 . Po odpaleniu tibii auto w ekranie wyboru postaci mam "unknown" kiedy klikam OK odpala si? normalnie TA , z tym zastrze?eniem ?e jak porusz? si? w tibii to mi j? wy??cza. Mam 32 bitowy system XP.

Odp: Tibia auto zamyka Tibie

Wersja 2.16.4 jest pod klient 9.43 a nie 9.44 ... Wi?c si? nie dziw ?e Ci nie dzia?a.

@Down
Si? lepiej ciesz ?e w og?le kto? wydaje bota za darmo... NeoBot jest p?atny i jest aktualizowany par? godzin po update Tibii, a Tibia Auto darmowa i nikomu za darmo si? nie chce nad tym siedzie? ?eby aktualizowa?.

Pozdrawiam
Ichtio!

Ostatnia edycja:

Mam dok?adnie taki sam problem ale cos mi tu nie gra ostatnio TA kaza?a nam czekac ponad tydzien i i tak wydali j? z b??dami a teraz co wydali j? po kilku godzinach i ca?kiem nie dzia?a i sie zastanawiam to po co wgl j? wydaj?? TA juz porostu nie nadarz? nad updejtami

Tibia Auto 2.16.4 Jest pod 9.44 i mam ten sam b??d. Teraz chyba zosta?o nam czeka? na nast?pny update tibi bo raczej nikt tego nie naprawi :d

Jezu widz? ?e ca?a wasza gra w tibie oparta jest na bocie.

Zacznijcie gr? sami to jest lepsze ni? u?ywanie bota.

co do twojej wypowiedzi Maksiu mam nadziej? ?e ju? nie bd tibi auto i zostanie tylko Neobot

Je?li chcesz mie? przyjemno?ci i u?atwienia w grze musisz zap?aci? to jest moje zdanie.

Spr?buj uruchomi? WSZYSTKO jako Administrator.

Ludzie ogarnijcie si?. TA 2.16.4 jest pod tibie 9.43. W ten sam dzie? wysz?a ?atka pod 9.44, wi?c nie ma TA pod 9.44 jeszcze. Nauczcie si? u?ywa? forum na oficialnej stronie TibiAuto. Bo mo?na tam to wyczyta? chocia?by po nazwie jednego z temat?w: "Full 2.16.4 Release for 9.43!"

No dobra , moje faux pas by?o z tym , ale teraz mam TA 2.16.5 , i to samo , z t? r??nic? ?e przynajmniej nick w wybieraniu normalnie pokazuje.

patera - Co mnie twoje zdanie obchodzi ? za?miecasz tylko w?tek , jak nie umiesz pom?c - nie przeszkadzaj.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry