What's new

Tibia Bot Dice Gambling Game ibot/redbot

Status
Not open for further replies.

#SWAG

Dolej w?dy
Reaction score
74
Odp: Tibia Bot Dice Gambling Game ibot/redbot

Istnieje za to taki skrypt do ibota, kt?ry sam posiadam :)
Jego specyfikacj? mo?ecie przeczyta? tutaj :

Kahras

Senior User
Reaction score
167

Skrypt na 100 % istnieje na shadowcoresie go widzialem ;)

SkyNet 1992

Banned
Reaction score
1

Zapraszam do pierwszego postu :)

Marcin24

Ja i Kazia
Reaction score
209

Ja kupi?em i by?o wszystko okej

SkyNet 1992

Banned
Reaction score
1

Ja kupi?em i by?o wszystko okej

Z rozm?w,kt?re wyczyta?em tez to wynika,?e bardziej zaufanym ludziom sprzedawa? skrypty,w sumie na samym poczatku sprzedawa? skrypty,p??niej dosz?a aplikacja.
Jak to stwierdzi? "2 godzinki w VISUAL BASICU i hehehe b?dzimey hakowa?"

Zheyr

Naczelny programista tibia.net.pl
Reaction score
113

Wy?lij mi tego keyloggera na PW je?eli go jeszcze posiadasz.
Pozdrawiam.

SkyNet 1992

Banned
Reaction score
1

Wy?lij mi tego keyloggera na PW je?eli go jeszcze posiadasz.
Pozdrawiam.

Wys?ane.

A co do tematu.

Sprawa zosta?a zg?oszona na policje. Go?ciu og?lnie to dzieciak 17 lat ,chcia?em si? z nim dogada?,aby zwr?ci? 33z? + kas? w Tbii,kt?r? podjeba?,ale zamiast wyrazi? jak?kolwiek skruch? ,to wola? dalej cwaniakowa?. Jednego Tibijskiego frajera mniej ;) Policjanci z mojego miasta w ci?gu kilku dni powinni si? skontaktowa? z policjantami z jego miasta, wi?c ch?opaszek b?dzie ?dziwiony zapewne.

Pozdrawiam ;)

P.S
Zg?aszajcie si? tutaj na PW wszyscy,kt?rzy zostali?cie przez niego oszukani,okradzeni ja wam wy?l? wszystkie potrzebne materia?y dowodowe i kto b?dzie chcia?,to p?jdzie na Policje. Jak z ka?dej strony kraju b?d? na niego splywa?y donosy,to frajer b?dzie mia? przesrane.
piss jo?

Last edited:

#SWAG

Dolej w?dy
Reaction score
74

A o co w og?le chodzi, to by? jaki? typek co si? za Ciebie podawa?, czy co?

Zheyr

Naczelny programista tibia.net.pl
Reaction score
113

W ?yciu chujowszego keyloggera nie widzia?em.

Code:
dicegambling@wp.pl
bhw7vz7x

c:\Users\Szymon\Documents\Visual Studio 2012\Projects\Dice Gambling v1.4\Dice Gambling v1.4\obj\Debug\Dice Gambling v1.4.pdb

Efekt "dw?ch godzinek w Visual Basicu". Tak to jest jak si? pisze, a si? nie umie.
Z racji, i? tw?rca tamtego syfu usun?? stron? z sieci wrzucam to g?wno. W zasadzie to nie odpalajcie tego, nie wiem na jakiej zasadzie jest to napisane. W binarkach dokopa?em si? do danych, do serwera SMTP wi?c jest to pewnie na zasadzie 'wpisz login i has?o'.
Jak chcecie zobaczy? co i jak z tym g?wnem to proponuj? odpali? to w Sandboxie, b?d? na maszynie wirtualnej ;)

Last edited:

Arkam

Forum friend
Reaction score
179

Wys?ane.

A co do tematu.

Sprawa zosta?a zg?oszona na policje. Go?ciu og?lnie to dzieciak 17 lat ,chcia?em si? z nim dogada?,aby zwr?ci? 33z? + kas? w Tbii,kt?r? podjeba?,ale zamiast wyrazi? jak?kolwiek skruch? ,to wola? dalej cwaniakowa?. Jednego Tibijskiego frajera mniej ;) Policjanci z mojego miasta w ci?gu kilku dni powinni si? skontaktowa? z policjantami z jego miasta, wi?c ch?opaszek b?dzie ?dziwiony zapewne.

Pozdrawiam ;)

P.S
Zg?aszajcie si? tutaj na PW wszyscy,kt?rzy zostali?cie przez niego oszukani,okradzeni ja wam wy?l? wszystkie potrzebne materia?y dowodowe i kto b?dzie chcia?,to p?jdzie na Policje. Jak z ka?dej strony kraju b?d? na niego splywa?y donosy,to frajer b?dzie mia? przesrane.
piss jo?

Boszzzzzzzzzzze niez?? beke mia?em czytaj?c ten post, zacznijmy od tego, ?e obecnie podwy?szona zosta?a kwota, kt?ra ?amie prawo karne z 250 do 400z? to punkt 1. Gdyby? poszed? na policje nawet z adresem, nr konta i wgle wszystkim potrzebnym to by cie zbyli bo ich g?wno obchodz? sprawy obecnie poni?ej 400z?, to podlega pod prawo cywilne, wi?c jedyne co mo?esz zrobi? to wytoczy? sprawe cywiln? przeciwko niemu, czego nie zrobisz i to gwarantuje bo nawet gdyby, to zosta?o by to uznane za mniejsz? szkodliwo?? spo?eczn? a sama sprawa zosta?a by umorzona zostawiaj?c Ci do sp?aty koszty sprawy.

Pis jou ;)

SkyNet 1992

Banned
Reaction score
1

Boszzzzzzzzzzze niez?? beke mia?em czytaj?c ten post, zacznijmy od tego, ?e obecnie podwy?szona zosta?a kwota, kt?ra ?amie prawo karne z 250 do 400z? to punkt 1. Gdyby? poszed? na policje nawet z adresem, nr konta i wgle wszystkim potrzebnym to by cie zbyli bo ich g?wno obchodz? sprawy obecnie poni?ej 400z?, to podlega pod prawo cywilne, wi?c jedyne co mo?esz zrobi? to wytoczy? sprawe cywiln? przeciwko niemu, czego nie zrobisz i to gwarantuje bo nawet gdyby, to zosta?o by to uznane za mniejsz? szkodliwo?? spo?eczn? a sama sprawa zosta?a by umorzona zostawiaj?c Ci do sp?aty koszty sprawy.

Pis jou ;)

Z jego rozm?w ,kt?re posiadam wynika ,?e wykiwa? kilkana?cie os?b,na kas? na mbank,na paypal i przelewami pocztowymi :D
S? podane kwoty i dane os?b i kwota ta przewy?sza 400z? :D
Tak wi?c beka z Ciebie
Piss jou

DawToreq

Deus est.
Reaction score
43

Beka to jest z was ze kupujecie jakies niedojebane smieci do gry i p??niej placzecie ze jeszcze wszystko straciliscie. Moim zdaniem to dobrze wam tak taka mala nauczka ze trzeba myslec co si? robi.

Status
Not open for further replies.