Ja kupi?em i by?o wszystko okej
Wy?lij mi tego keyloggera na PW je?eli go jeszcze posiadasz.
Pozdrawiam.
dicegambling@wp.pl
bhw7vz7x
c:\Users\Szymon\Documents\Visual Studio 2012\Projects\Dice Gambling v1.4\Dice Gambling v1.4\obj\Debug\Dice Gambling v1.4.pdb
Wys?ane.
A co do tematu.
Sprawa zosta?a zg?oszona na policje. Go?ciu og?lnie to dzieciak 17 lat ,chcia?em si? z nim dogada?,aby zwr?ci? 33z? + kas? w Tbii,kt?r? podjeba?,ale zamiast wyrazi? jak?kolwiek skruch? ,to wola? dalej cwaniakowa?. Jednego Tibijskiego frajera mniej Policjanci z mojego miasta w ci?gu kilku dni powinni si? skontaktowa? z policjantami z jego miasta, wi?c ch?opaszek b?dzie ?dziwiony zapewne.
Pozdrawiam
P.S
Zg?aszajcie si? tutaj na PW wszyscy,kt?rzy zostali?cie przez niego oszukani,okradzeni ja wam wy?l? wszystkie potrzebne materia?y dowodowe i kto b?dzie chcia?,to p?jdzie na Policje. Jak z ka?dej strony kraju b?d? na niego splywa?y donosy,to frajer b?dzie mia? przesrane.
piss jo?
Boszzzzzzzzzzze niez?? beke mia?em czytaj?c ten post, zacznijmy od tego, ?e obecnie podwy?szona zosta?a kwota, kt?ra ?amie prawo karne z 250 do 400z? to punkt 1. Gdyby? poszed? na policje nawet z adresem, nr konta i wgle wszystkim potrzebnym to by cie zbyli bo ich g?wno obchodz? sprawy obecnie poni?ej 400z?, to podlega pod prawo cywilne, wi?c jedyne co mo?esz zrobi? to wytoczy? sprawe cywiln? przeciwko niemu, czego nie zrobisz i to gwarantuje bo nawet gdyby, to zosta?o by to uznane za mniejsz? szkodliwo?? spo?eczn? a sama sprawa zosta?a by umorzona zostawiaj?c Ci do sp?aty koszty sprawy.
Pis jou