• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Tibia.com po polsku?

Status
Zamknięty.

Kamil

Wielki powr?t
Liczba reakcji
236
Znalaz?em bardzo fajn? stronk? a mianowicie

Jest to praktycznie tibia.com w wersji polskiej, ale moim zdaniem zrobiona jeszcze lepiej. Przet?umaczone newsy, pe?na oficjalna strona + animacje, ciekawie przedstawiono wiele rzeczy.

Zobaczcie sami :)

Odp: Tibia.com po polsku?

Czy to czasem nie jest w jakim? stopniu reklama?

Stronka niczego sobie, aczkolwiek ma?o przejrzysta. Szata graficzna w og?le mi si? nie podoba, ale fajnie, ?e kto? wpad? na taki pomys? ;)

Naprawd? fajny pomys? z tak? stron? po polsku.

Oo pierwsza polska stronka o tematyce tibijskiej zosta?a obj?ta programem supported fansites.

Stronka mi si? bardzo spodoba?a. Tylko nazwa taka dziwna. Najlepsze jest to ?e loot wida? na obrazkach. Nie trzeba sprawdza? co z danego monsterka leci.

Od razu jak na ni? wszed?em mi si? spodoba?a, tak jak napisa? kolega @up fajnie ?e dodali obrazki co leci. Posiada ona r?wnie? fajn? opraw? graficzn? i jest po polsku co jest wielkim "+".

?adne jest zrobiona, te animacje i grafika, s? po prostu fantastico xd.

Czy to czasem nie jest w jakim? stopniu reklama?

Nie? To nie jest jego stronka, i wcale jej nie reklamuje. Po prostu chce nam pokaza? wygl?d itp. A po za tym to nie jest forum xP

bardzo wszystko jest ladnie zrobione ;) tylko czy warto uwfac innej stronce niz Tibia.com ? widze pisze na tej polskiej stronce Cipsoft ale karzdy moze to zrobic ;) przez takie stronki duzo hackow jest .

bardzo wszystko jest ladnie zrobione ;) tylko czy warto uwfac innej stronce niz Tibia.com ? widze pisze na tej polskiej stronce Cipsoft ale karzdy moze to zrobic ;) przez takie stronki duzo hackow jest .
Bez s?ownika ani rusz ;]

@top
Nie wiem, czy mo?na to por?wnywa? do Tibia.com. Nie da si? przegl?da? postaci. Nie ten "klimat". Chyba najbardziej spodoba? mi si? tam ten licznik odwiedzin ;]

Dobra stronka, je?li kto? nie potrafi czyta? po Angielsku, po prostu tego j?zyka nie rozumie, to jest strona w?a?nie dla niego.

Pozdrawiam,
GodShadow

Hmmm... Ciekawe. Fajna szata graficzna oraz super licznik z ferumbraskiem. Mi?o by by?o, aby g??wna strona Tibii taka by?a. Co do dzia??w ?adnie wszystko wyt?umaczone, opisane.

Znalaz?em bardzo fajn? stronk? a mianowicie

Jest to praktycznie tibia.com w wersji polskiej, ale moim zdaniem zrobiona jeszcze lepiej. Przet?umaczone newsy, pe?na oficjalna strona + animacje, ciekawie przedstawiono wiele rzeczy.
Zobaczcie sami :)

?wietna sprawa, dla os?b nie radz?cych sobie z angielskim :)
Dla takich os?b naprawd?, polecam!

Bez s?ownika ani rusz ;]
@top
Nie wiem, czy mo?na to por?wnywa? do Tibia.com. Nie da si? przegl?da? postaci. Nie ten "klimat". Chyba najbardziej spodoba? mi si? tam ten licznik odwiedzin ;]

nie mam polskiej klawiatury ;) ,ale kupie sobie nowy komputer to ustawie wszystko po polsku w tedy mozemy pogadac ;)

Strona ?adna, pierwszy raz si? z ni? spotykam. Szczeg?lnie zaciekawi?a mnie galeria tej strony, stare ss'y. Plusem s? tak?e przet?umaczone news'y z oficjalnej strony tibii.

Pozdrawiam,
Eleo

Stronka nawet fajna.
Podoba mi sie to ze loot wida?. Tak jak np. na stronie
No i po polsku :)

Status
Zamknięty.
Do góry