Tibia Error - tibia si? wy??cza

Status
Zamknięty.

Golem xx

Advanced User
Listopad 13, 2008
Liczba reakcji
16
wczoraj gdy expi?em i wszed?em przypadkowo na ognisko to error.. przed chwil? sta?em normalnie w depo od kilkunasto minut nawet nie chodzi?em nic nic.. tylko sta?em i error... (wcze?niej te? zda?a?o mi si? ?apa? errory) i akurat teraz pomy?la?em, ?e zrobie screen i napisze bo uci??liwe jest to bardzo... mo?e kto? pom?c? screen ni?ej
bbb5062932fd7931.jpg

Odp: Tibia Error - tibia si? wy??cza

Pr?bowa?e? reinstalacji? Na dole pisze "Please re-install the program." Spr?buj reinstallki i napisz czy co? pomog?o.

Dok?adnie, tu jest napisane, ?eby? przeinstalowa? Tibi?, jednak je?li to nie pomo?e spr?buj nie instalowa? Multiclienta (bo b. cz?sto jest taki b??d, gdy u?ywa si? jakiego? cienkiego MC).

Mi tak si? robi?e gdy aktualizowa?em klienta zamiast ?ci?gn?? od 0 na tibia com

w?asnie wiem co tam pisze i tak my?la?em, ?eby reinstall zrobi? ale potem do tibi auto trzeba te pliki g?upie :P jak przeinstaluj? to za jaki? czas dam zna? czy co? to da?o

Ja mam taki problem ?e jak pr?buje si? zalogowa? wpisuje passy,pokazuj? mi si? moje konta i nagle client si? sam wy??czy? i nic nie pisze. =/

Prosz? o pomoc PLXXXXXXx

Ja mam taki problem ?e jak pr?buje si? zalogowa? wpisuje passy,pokazuj? mi si? moje konta i nagle client si? sam wy??czy? i nic nie pisze. =/
Prosz? o pomoc PLXXXXXXx

Zr?b tak jak ja... odinstaluj Tibi? i zainstaluj j? ponownie... Je?eli to nie pomo?e i zn?w si? b?dzie wy??cza? mo?e spr?buj zmieni? jedn? rzecz bo mi czasami wy??cza?o przez to: w??cz Tibie > kliknij Options > Graphics > Advenced > i tu masz ostatnie okienko gdzie masz zapewne zaznaczony [OpenGL] wi?c zmien na [DirectX5] i klikaj OK... mam nadziej?, ?e pomo?e

Ok przeinstalowanie pomog?o... DO ZAMKNI?CIA / dzi?x za pomoc

Status
Zamknięty.
Back
Do góry