Tibia Lagi.

Status
Zamknięty.

Flous

Banned
Zbanowany
Liczba reakcji
1
Witam , postanowilem wrocic do tibi i zauwazylem ,ze mam lagi co kilka kratek , lub co kratke.. Postac kratkuje sobie.

Dzis postanowilem zmienic sobie Win XP na Win 7 i po formacie calego kompa i zmianie systemu nadal lagi.

Moje Parameptry Kompa

Ram - 4GB
Procek - 2x2GHz
Internet - 10mb.

Odp: Tibia Lagi.

Odpowiedz masz w pytaniu.....
Sam gdy zainstalowalem windows 7, o grze w tibii moglem pomarzyc :). Podobno to przyczyna, zlego przystosowania klienta, do tej wersji! Polecam zrobic reinstal na Xp - dziala... (wiem, z wlasnego doswiadczenia) - nikt ci nie pomoze, tak jak i mnie nikt nie pomogl!

Ehm, sam obecnie nie u?ywam Windowsa 7, ale na komputerach w szkole jest Windows 7 i nawet mam has?o do administratora komputera, wi?c postanowi?em pobra? tam tibi?, te? by?y lagi jak nie wiem co, ale pomog?o mi to, ?e zmieni?em DirectX na x5.0 i wszystko dobrze sz?o.
By to zmieni? wchodzisz w Options > Graphics > Advenced > DirectX 5.0.
Je?eli nie pomo?e, to po prostu zmie? Windowsa na XP home edition ;0

Dobra mowicie , ze na win7 nie ma gry w tibie. Kumpel ma win7 lagow nie ma :) , ja mialem 2 dni temu win XP i tez Lagi :P

Windows XP Home Edition do tego Oryginalny:P

Zmienialem tez tego directa i tez Klatkuje :P

Ostatnia edycja:

Znam spos?b kt?ry mo?e pomorze wejd? OPTIONS>GRAPHICS>ADVENCED i tam jest ADJUST FRAMELIMIT i daj na mniej . Kiedy mia?em lagi mi to pomog?o , sam mam windowsa 7.

Pozdrawiam,
Soseiq

mam win 7 i mia?em ten sam problem, sterownik karty graficznej by? przestarza?y wystarczy zaktualizowa? i wszystko smiga:
PPM>Rozdzielczo?? ekranu>ustawienia zaawansowane>karta>w?asciwo?ci>sterownik>aktualizuj sterownik

pozdrawiam

Aktualizowalem wczesniej i tez byly Lagi :) ale spowodowane typ , ze to serwer USA :)

Problem Rozwiazany , wystarczylo zainstalowac program malutki i smiga :)

Status
Zamknięty.
Back
Do góry