Tibia MassSpammer - Przysz?y spam na twoim serwerze.

Status
Zamknięty.
Odp: Tibia MassSpammer - Przysz?y spam na twoim serwerze.

To nie jest problem. :)
Aktualnie zawiesi?em projekt na jaki? czas - brak czasu. Mo?e nied?ugo go wznowi?.

Jest sens to wznawiac? Jesli rozdasz za darmo, wszyscy beda to mieli, bedzie taki spam, ze kazdy wrzuci zabezpieczenia i programik nie ma sensu. Jesli bedziesz chcial na tym cos zarobic, to bedziesz miec duzo roboty i myslenia, jak obejsc zabezpieczenia. I co chwile updateowac program... Bo jak program po miesiacu nie bedzie sie nadawal do niczego, to szkoda twojego czasu.

Program ciekawy, postaram si? napisa? podobny. Powiem szczerze, ?e ja na to nie wpad?em. ;>

@Kowol + Arkam
Mam wra?enie, ?e z?era was jaka? zazdro??. Co z tego, ?e program jest prosty i nie napisa? go jako pierwszy?

Ostatnia edycja:

na regex czytane z twojego serwera potrzebowa?em 2 min - pierwszy pomys? jaki mi si? pojawi? ju? przed pobraniem da? zadowalaj?ce efekty.
co to dzia?ania programu poza wyznaczonym trialem - czy dzia?a, sprawdzimy jak minie, ale s?dz? po wynikach ze r?wnie? to nie by? problem, edytuje post by potwierdzi? dzia?anie.
Na zwie?czenie upadku twoich poczyna? - je?li moje rozwi?zanie dzia?a - mo?ecie pisa?, udost?pniam plik osob? na pw. ( nie pisa? wcze?niej, ni? kiedy edytuje post i zaznacz? i? wszystko ok )

Nied?ugo. Sorry ale niestety moje konto YT zosta?o usuni?te przez BoK a wraz z nim filmik prezentuj?cy program.

Do pana Tekero.. D?ugo mam jeszcze czeka??

Program do spamowania tylko pogarsza stan tibii. No ale za m?k? masz ten 1 punkt reputacji.

chyba ju? nie aktualny jest?

chyba ju? nie aktualny jest?

Juz od dawna... Nie jeden taki program w necie jest oprocz tego, w dodatku dzialajacy.
No i kolejna rzecz, w elfie tez mozna to ustawic, wszystko oprocz pobierania listy graczy.
Dlatego taki spam na wszystkich serwerach jest ostatnio z tego co slyszalem.
Ale ogolnie. Glupia metoda.

Dodam jeden wa?ny argument dlaczego nie warto reklamowa? tym ots, poniewa? dostaje si? bana na otservlist.org.
I tu nie ma zasady, czy bot rozsy?a z ip ots reklamowanego czy innego, ka?da wy?apana pr?ba jest karana.

Ostatnia edycja:

Dodam jeden wa?ny argument dlaczego nie warto reklamowa? tym ots, poniewa? dostaje si? bana na otservlist.org.
I tu nie ma zasady, czy bot rozsy?a z ip ots reklamowanego czy innego, ka?da wy?apana pr?ba jest karana.

Jak juz tak wymieniamy to idzmy dalej:
Jak sie reklamujesz w hamski sposob to ktos kto ma mozliwosci zablokowac polaczenie z netem twojemu serwerowi, zapewne to zrobi. Wiec bez dobrych zabezpieczen mozesz w ogole nie reklamowac i nie startowac ;)

proponuj? Ci wyj?? z domu bo ten programik to badziewie :)
Trafi do niepowo?anych r?k i b?dzie katastrofa :)

Dlatego powstaje nowa lista ots. Dostawa? bana za reklamowanie servera.. chyba co? tu nie gra? :)
otlist.pl
1-2 Tygodnie i lista rusza.

A co do Spammera, u?ytkownik, kt?ry od?wie?y? temat skontaktowa? si? ze mn? na GG wi?c bezsensu wszczynacie now? dyskusj?. :)
Projekt jest aktualny, podmieni?em te? link do filmiku, poprzedni zosta? usuni?ty wraz z kontem YT. (musz? i tak nagra? nowy).

reup plx

Potrzebuje skrypta zeby do all na pw pisalo co sa online gg 10002341 pisac jak najszybciej /

zivera.eu startuje juz jutro godzina 20;00 zapraszam!!. Prosze o szybka odpowiedz
gg
100002341.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry